Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

kızlar beni de kabul edin aranıza.psikolojim mahvolmuş durumda.2 ay önce dukan diyeti yaptım olmadı dayanamadım.1 ay öncede özelde diyetisyene gittim ama 1 hafta yaptım 1 kilo verdim yürüyüş yapmadan,kayınvalidemgile gidince bırakmak zorunda kaldım.şimdi tekrar diyetime başlayacaktım ki,sizler çıktınız karşıma.hadi hep birlikte inşalla 20kg fazlam var,birbirimize destek olursak başarabilir.yarın yürüyüş bandımı da kurdurucamve cunartesi Allahın izniyle başlayacağım yürüyüşüme de.ama diyetime bugün başladım

aramıza hoşgeldin canım sana şunu söylemeliyimki sakın moralini bozma bende 1 ayda kiloları alınca depresyona girdim ve bu benim dahada yememe sebep oldu... psikolojik olarak aklım hep yemekteydi sürekli birazdan ne yesem diye düşünüp duruyordum aç olmasamda patlayana kadar yiyordum yani sanırım metobolizmam biraz daha yavas olsa daha fazla kilo almam kaçınılmazdı..ama sonra ben böyle sızlandıkca ve hala yemeye devam ettikçe hiçbirseyin degismediğini farkettim bu kadar yemeye hala 59 kiloydum o zaman daha az yersem daha az olurum diye düşünerek 4 gün önce basladım masallah iyi simdilik sende böyle düşün kendini sıkma unut diyette oldugunu sadece yemen gerekeni yiyorsun fazlasına ne gerek var böyle düşün :)

Bugün pek girmedim misafir vardı .Ve bugün dayanamayıp tartıldım geçen cuma 73.9 'dum şimdi 73.3 bakalım pazara kadar ne olacak sabah ne yedim hiç hatırlamıyorum ama ideal bir kahvaltıydı bir de arada misafirler için annemin yaptığı kekten yedim ama hepsini bitirmedim çünkü toktum.

Bu arada bence dearada kişi sınırlaması olmalı çünkü öteki türlü takip etmek ve herkesi tanımakta zor olur.

aksam birsey yemedin mi? Spor?

Bende sorgu memuru gibi allahim ya :)))

evet bencede kisi sinirlamasi gelirse iyi olur diye düüsnüyorum...kac kisiyle sinirlayalim 15? Ne diyorsunuz?

bende kendimden söz edeyim ,21 yaşımdayım öğrenciyim ergenlikten beri kilolarımla başım dertte hep kendimi şişman hissettim hep aklımdaydı ama iş vermeye gelince sürekli karar verip sonra vazgeçiyordum hemen ideal kiloma ulaşmak istiyordum istediğim sürede veremeyince de bırakıyordum.şimdi nisandan beri yavaş yavaş vermeye çalışıyorum moralimi bozmuyorum her zaman dikkat edemesem de verdiğim her bir gramda bu da bişeydir deyip yoluma devam ediyorum,bu süreci biraz hızlandırsam süper olacak desteklerinizi bekliyorum

aksam birsey yemedin mi? Spor?

Bende sorgu memuru gibi allahim ya :)))

evet bencede kisi sinirlamasi gelirse iyi olur diye düüsnüyorum...kac kisiyle sinirlayalim 15? Ne diyorsunuz?
kaç kişi olduk? 15 iyi bence de.birde listeyi ilk sayfaya bi yere kopyalasak ordan düzenlesek her zaman daha rahat görürüz

kaç kişi olduk? 15 iyi bence de.birde listeyi ilk sayfaya bi yere kopyalasak ordan düzenlesek her zaman daha rahat görürüz

en güzeli öyle ama, yazdigin mesaji bir saat icinde degistirebiliyorsun sanirim. Ondan sonra düzenleme imkanin olmuyor benim bildigim.

canım öncelikle bebegine çok üzüldüm allah sabr versin sana ve eşine .(
benimde hedefim 50 birbirimize yakın hedeflerdeyiz umarım basarılı oluruz :)

Teşekkürler hayatım. Kul kurar kader gülermiş. Yapcak bişiy yok. Zor atlattık o dönemi.
Birlikte veririz inşallah kiloları. İrade çok önemli. Nefsimize hakim olacağız.

en güzeli öyle ama, yazdigin mesaji bir saat icinde degistirebiliyorsun sanirim. Ondan sonra düzenleme imkanin olmuyor benim bildigim.

Arkadaşlar bir an önce listeyi toparlayın bence. Vakit nakittir. Bir an önce başlayalım :)

kızlaar çok kötü bir haber biz yarın 2 günlüğüne geziye gidiyormusuz yani 2 gün olmayacagım dahada kötüsü ne kadar cabalasamda tam anlamıyla diyet yapamayacagım pastalar börekler tepemde dikilen insanlar off off ne güzelde gidiyordum nerden cıktı simdi bu gezi bende bu yüzden biraz önce tartıldım tok karna 58 olmuşum yaklasık -2 kilo vermşim bile ama siz yinede beni pazar günü eski kilomla yazın bu tatilde eminim alıp gelirim ama geldiğimde kaldıgım yerden hiç firesiz devam edicem ama o kadar mutsuzum ki şuan anlatamam desteginize ihtiyacım vaar

üzülme canım ya etrafındakilere trateji geliştirceksin :)
Biz kadınlar kurnazız :))

Ay midemi üşütmüşüm , karnım ağrıyor, yiyemiyorum , Siz yokken ben yedim filan gibi atlat etrafındakileri
Sakın moralini bozma. Birde yersen 2 saat çiğne geviş getir , küçük lokma al , Onlar 5 dk da doyar sende göz boyamış olursun filan
Ortama göre taktik geliştir işte kısaca. Sakın bozma. Döndüğünde o kiloları geri alırsan yazık sana valla. 1 kilo vermek için bile ne işkenceler çekiyoz yememek için onları düşün. Ayarlarsın sen

bosver kafana takma, daha yeni basliyoruz nede olsa, pazar aksami bildirirsin yada pazartesi sabah, sorun degil...hem tadini cikart gezinin, daha baslangictayiz

listenin son hali kizlar, eksik yok dimi?

Haklısın aslında ama kardeşim böyle hazırlamıştı ben de bu şekilde yedim malesef :)

bugun yediklerimi yazayım buarada mrb kızlar
sabah
tost (unonun 39 kl ekmeğiyle yapılmış beyaz peynir domates ve biberli)
yeşil çay
öğlen
4 yk makarna
mantar sote
ayran
ara
kahveli süt 1 bardak
akşam
z.y. barbunya
2 kaşık bulgur
ara
1/4 simit birdilim şeftali 1 dilim armut
ne çok yemişim ya hala spora başlayamadım bi ara pilates yapıyodum üper oluyodu yeniden o azim gelse of

yaş 27 boy 1.68 kilo 60

Son düzenleme:

Valla bencede çok yemişin.. O simiti akşamdan sonraki ne arası öylee... Valla kavun karpuz salatalık filan yeseydin ya kuzum..
İpin ucunu kaçırmadan listeni tekrardan düzenle bence. 60 kilosun ama ipin ucu kaçarsa 60ın üstüne çıkarsın. Acil spora başla.

Ben leslie ile günde 2 mil yapıyorum.. Haftaya 5 mil yapmaya başlıcam. Bayram yaklaşıyor hız kesmeyiniz....

bosver kafana takma, daha yeni basliyoruz nede olsa, pazar aksami bildirirsin yada pazartesi sabah, sorun degil...hem tadini cikart gezinin, daha baslangictayiz

haklısın canım pazar akşamı bildiririm o halde pazarteside tekrardan devam ederim sagolun kızlar moralimi düzelttiniz valla :)

Günaydınlar canlarım...

Evet nasıl gidiyor ? Kim ne yedi ? Ne diyetleri yapıyorsunuz ?

Ben sabah ılık suyumu içtim. yarım kase special K yidim :)

Sizler ne durumdasınız????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…