Bugün pek girmedim misafir vardı .Ve bugün dayanamayıp tartıldım geçen cuma 73.9 'dum şimdi 73.3 bakalım pazara kadar ne olacak sabah ne yedim hiç hatırlamıyorum ama ideal bir kahvaltıydı bir de arada misafirler için annemin yaptığı kekten yedim ama hepsini bitirmedim çünkü toktum.
Bu arada bence dearada kişi sınırlaması olmalı çünkü öteki türlü takip etmek ve herkesi tanımakta zor olur.
kaç kişi olduk? 15 iyi bence de.birde listeyi ilk sayfaya bi yere kopyalasak ordan düzenlesek her zaman daha rahat görürüzaksam birsey yemedin mi? Spor?
Bende sorgu memuru gibi allahim ya :)))
evet bencede kisi sinirlamasi gelirse iyi olur diye düüsnüyorum...kac kisiyle sinirlayalim 15? Ne diyorsunuz?
kaç kişi olduk? 15 iyi bence de.birde listeyi ilk sayfaya bi yere kopyalasak ordan düzenlesek her zaman daha rahat görürüz
canım öncelikle bebegine çok üzüldüm allah sabr versin sana ve eşine .(
benimde hedefim 50 birbirimize yakın hedeflerdeyiz umarım basarılı oluruz :)
aa evet eskiden böyle değildi ama neyse başka bir çare buluruz :)en güzeli öyle ama, yazdigin mesaji bir saat icinde degistirebiliyorsun sanirim. Ondan sonra düzenleme imkanin olmuyor benim bildigim.
en güzeli öyle ama, yazdigin mesaji bir saat icinde degistirebiliyorsun sanirim. Ondan sonra düzenleme imkanin olmuyor benim bildigim.
kızlaar çok kötü bir haber biz yarın 2 günlüğüne geziye gidiyormusuz yani 2 gün olmayacagım dahada kötüsü ne kadar cabalasamda tam anlamıyla diyet yapamayacagım pastalar börekler tepemde dikilen insanlar off off ne güzelde gidiyordum nerden cıktı simdi bu gezibende bu yüzden biraz önce tartıldım tok karna 58 olmuşum yaklasık -2 kilo vermşim bile ama siz yinede beni pazar günü eski kilomla yazın bu tatilde eminim alıp gelirim ama geldiğimde kaldıgım yerden hiç firesiz devam edicem ama o kadar mutsuzum ki şuan anlatamam desteginize ihtiyacım vaar
kızlaar çok kötü bir haber biz yarın 2 günlüğüne geziye gidiyormusuz yani 2 gün olmayacagım dahada kötüsü ne kadar cabalasamda tam anlamıyla diyet yapamayacagım pastalar börekler tepemde dikilen insanlar off off ne güzelde gidiyordum nerden cıktı simdi bu gezibende bu yüzden biraz önce tartıldım tok karna 58 olmuşum yaklasık -2 kilo vermşim bile ama siz yinede beni pazar günü eski kilomla yazın bu tatilde eminim alıp gelirim ama geldiğimde kaldıgım yerden hiç firesiz devam edicem ama o kadar mutsuzum ki şuan anlatamam desteginize ihtiyacım vaar
[table="width: 500, align: center"]
[tr]
[td]Isim[/td]
[td]Kilo[/td]
[td]Boy[/td]
[td]09.09[/td]
[td]16.09[/td]
[td]23.09[/td]
[td]30.09[/td]
[td]07.10[/td]
[td]14.10[/td]
[td]21.10[/td]
[/tr]
[tr]
[td]fghthing[/td]
[td]59[/td]
[td]164[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]saphira19[/td]
[td]64[/td]
[td]167[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]madeinheaven[/td]
[td]60[/td]
[td]161[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]forestgump[/td]
[td]68[/td]
[td]172[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]renesme[/td]
[td]78[/td]
[td]173[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]turkuaz86[/td]
[td]61.4[/td]
[td]155[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Nadiasultan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]galatea[/td]
[td]73[/td]
[td]170[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]doganay_iz[/td]
[td]82.7[/td]
[td]170[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]elff[/td]
[td]60[/td]
[td]168[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tugba_serdar[/td]
[td]69[/td]
[td]165[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
listenin son hali kizlar, eksik yok dimi?
benim aklima birsey takildi, aksam yemeginde sadece karbonhidrat tüketmissin. Yogurt, sebze, salata tarzi birsey yok.
bulgur iyi yaninda tavuk veya yoguert türkettseydin güzel olurdu.
hem bulgur, hem patates püresi hemde tarhana...bence dikkat et bu konuda hemde aksam yemeginde... Insulin direncim oldugu icin biliyorum, aksamlari aslinda en az derecede bunlardan tüketmeliyiz.
bugun yediklerimi yazayım buarada mrb kızlar
sabah
tost (unonun 39 kl ekmeğiyle yapılmış beyaz peynir domates ve biberli)
yeşil çay
öğlen
4 yk makarna
mantar sote
ayran
ara
kahveli süt 1 bardak
akşam
z.y. barbunya
2 kaşık bulgur
ara
1/4 simit birdilim şeftali 1 dilim armut
ne çok yemişim ya hala spora başlayamadım bi ara pilates yapıyodum üper oluyodu yeniden o azim gelse of
yaş 27 boy 1.68 kilo 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?