evli değilim canım . birden dediğimde lise sonda sınav hazırlığında hep dışarda yemek zorunda kalıyordum o yüzden birden kilo aldım allahtan sabit bir yerde durabildim. perşembe diyete başladım herhangi bir diyet takip etmiyorum yani isimlerini bilmiyorum ama sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak iki dilim tam tahıllı ekmek tarzından kaptırdım gidiyorum .evet haklısınız spor da lazım ayın 17sinde yüzmeye kayıt olucam o zamana kadar sabah ve akşam birer saat yürüyüş takviyesi yapsam fena olmayacak.
Günaydın fıstıklar
Sabah bir bardak ılık suyumu içtim,
Yarım kase special Kyı yağsız sütümle yidim :)
Kızlar bu arada ben 5. katda oturuyorum ve asansörümüz yok.
Merdivenleri çıkmamda benim için baya faydalı oluyor. Mecburen spor yapmış oluyorum yani :)
Yok duymamıştım canım şimdi baktım Diyetsiz Kalıcı Zayıflama diyor. Nasıl işe yarıyormu ne kadar verdin ?
Zumbayıda duymamıştım :) Eğlenceli geliyor kulağa ama nasıl yapıyorsun varmı videosu filan ?
Ben daha pazartesi başladım Dr. Ayçanın haftada 2 kilo ve 3.5 kilo verdiren diyetlerine uymaya çalışıyorum.
Daha önce dediğim gibide şuanlık leslie yapıyorum. Pazartesiden perşemöbeye kadar 1 kilo verdim.BiDaha tartılmadım işte..
[SUP][/SUP]
mesaji yazdiktan bir saat sonra düzenleyemiyorsun. O yüzden ilk sayfada bunu yapabilmemiz zor. Ben en iyisi excel tablosu yapip, pazar gününden itibaren siz bildirim yaptiktan sonra, her pazartesi veya pazar aksamlari eklerim artik..
Günaydın canım.
Bu merdiven çıkma olayı basen yapıyormu gerçekten? Bende hiç basen yok da :)
mantıklı geldi bana.
Günaydın bu arada.
DKZ sayesinde şimdiye kadar 2 haftada 2 kilo verdim.Zumba da çok eğlenceli.
O haftada 3.5 kilo verdiren diyeti ben yapmıştım gerçi ne kadar verdiğimi anlamadım ama uymak çok kolaydı.Kolay gelsin
Fast foodçuyum diyosun :) valla yazdıklarına göre iyi bir giriş yapmış olursun. Ne yersen yaz bende sürekli paylaşıyorum birbirimizi destekleriz
merhaba kızlar ,
aranıza yeni katıldım, hedefler aynı, bende de ihtiyaç fazlası bir 10 kilo mevcut, Eylül 1 itibariyle diyete başladım, kilo cetveli oluşturduktan sonra diyet listemi yazacağım, hepimize Allah kolaylık versin :)))
Bugünkü menüm
Sabah(saat 11 gibiydi öğle de diyebilirsiniz ):
Tarhana çorbası ( annem tarhanayı yeni yaptığı için eskilerde kahvaltı olmadan çorba içildiğini anlatarak içirdi)
Salatalık
2 dilim ekmek
çay
Akşam (biraz önce yani 6 buçukta)
fırında tavuk,patates
2 dilim ekmek
Yarın tartı günü dün tartılmıştım ama bugün sürpriz olsun diye tartılmadım bakalım inşallah hepimiz bu hafta için hedeflediğimiz kilolara düşmüşüzdür.
iyi günler kızlar . kahvaltıda iki dilim tam tahıllı yemek iki yemek kaşığı kadar menemen ve şekersiz çay. saat 15.30a kadar da 1 litre su içmişimdir.alışverişe gittim yürüyerek gidip geldim bir üstüne regl im 10 gündür devam ediyor beni mahvetti. şimdi ara öpün olarak bir adet şeftali yiyicem.akşam yemeğine altı kaşık ıspanak ,bir kase patetes salatası yemeği düşünüyorum belki akşam bir tane maden suyu bugünlük planım bu. birde pazar saat kaç gibi tartılıcaz onu göremedim de.
benımde kılo vermem lazım ya ... ama sımdı sıgarayı bıraktım bıde tatlı yemezsem perısan olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?