Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

Fast foodçuyum diyosun :) valla yazdıklarına göre iyi bir giriş yapmış olursun. Ne yersen yaz bende sürekli paylaşıyorum birbirimizi destekleriz

Günaydın fıstıklar

Sabah bir bardak ılık suyumu içtim,
Yarım kase special Kyı yağsız sütümle yidim :)

Kızlar bu arada ben 5. katda oturuyorum ve asansörümüz yok.
Merdivenleri çıkmamda benim için baya faydalı oluyor. Mecburen spor yapmış oluyorum yani :)

Günaydın canım.
Bu merdiven çıkma olayı basen yapıyormu gerçekten? Bende hiç basen yok da :)

Son düzenleme:

Günaydın bu arada.
DKZ sayesinde şimdiye kadar 2 haftada 2 kilo verdim.Zumba da çok eğlenceli.
O haftada 3.5 kilo verdiren diyeti ben yapmıştım gerçi ne kadar verdiğimi anlamadım ama uymak çok kolaydı.Kolay gelsin

Son düzenleme:

mantıklı geldi bana.

Günaydın canım.
Bu merdiven çıkma olayı basen yapıyormu gerçekten? Bende hiç basen yok da :)

Yok canım benimkiler hep aynı :) bana saçma geliyor bu basen muhabbetide.
Şöyle örneklendireyim , Sen spor yapınca hemen kasların çıkıyormu , baklavalar patlıyomu?
Yani sporla öyle olmak için yıllarca hergün yapman gerekiyor ya , Bence merdiven basen ilişkiside öyledir.
7/24 merdiven çıksan belki biraz çıkar ama onadan hiçbir bünye dayanmaz. Yanlış bir söylenti bence.
Merdiven insanın nefesini kesiyor üstüne para versende çıkılmaz

Günaydın :) Evet içeriği bilindik şeyler banada basit geldi onun için Bu diyetle başladım.
Ayın 11-12 gibi regli olucam o zamanda prinç lapasını yapmayı düşünüyorum. Hem ödem attırıyormuş hemde 2 gün dayanırım artık :)

slm kızlar,bugün nasılız bakalım,diyetimize devam ama bugün yürüyüş yapamayacağım,pazar alışverişi çok yordu beni.
sabah;1 dilim ekmek 3 zeytin,domates,salatalık.
ara;1 yk az şekerli ve en kuru yerinden kadayıf tatlısı yanında 1lt su içtim(yedim yedim ama çok pişmanın çok-pazarda yorulunca elim ayağım titredi ondan yedim)
öğle;kepekli ekmek almayı unuttuğum için ekmek yerine 12 yk kurufasulye(diyetisyenimin verdiği listede 1 dilim ekmeğe 3 yk baklagil yemeği)-1 kase yoğurt-salata
akşam;köfte-yoğurt-salata
bugün ara öğün yapmayacağı,ilk araöı fazla kaçırdım çünkü

iyi günler kızlar . kahvaltıda iki dilim tam tahıllı yemek iki yemek kaşığı kadar menemen ve şekersiz çay. saat 15.30a kadar da 1 litre su içmişimdir.alışverişe gittim yürüyerek gidip geldim bir üstüne regl im 10 gündür devam ediyor beni mahvetti. şimdi ara öpün olarak bir adet şeftali yiyicem.akşam yemeğine altı kaşık ıspanak ,bir kase patetes salatası yemeği düşünüyorum belki akşam bir tane maden suyu bugünlük planım bu. birde pazar saat kaç gibi tartılıcaz onu göremedim de.

Fast foodçuyum diyosun :) valla yazdıklarına göre iyi bir giriş yapmış olursun. Ne yersen yaz bende sürekli paylaşıyorum birbirimizi destekleriz

hedeflediğimiz kilo aynıymış . ben kafama göre yaptığım için yanlışlarımı düzeltirseniz tabiki çok memnun olurum. kolay gelsin size de :)

kızlar selam
dün giremedim baya kalabalıklaşmışız hoşgeldiniz demek istiyorum :) listelerinizi okudum tek tek yorum yapamıyorum ama herkes iyi bir başlangıç yapmış bence süperiz
bende dün ve bugün yediklerimi yazayım

dün sabah iki ince dilim kızarmış ekmek domates ve biraz peynir
öğlen küçük bir sandviç yemek zorunda kaldım dışarda
akşam biraz çorba ve 3 yk bezelye

bugünse
sabah yine iki ince dilim kızarmış ekmek bir domates biraz peynir
öğlen yemeği ara öğün filan yemedim hiç akşam oldu hala kahvaltıyla duruyorum biliyorum çok sağlıksız ama daha düzene sokamadım öğünlerimi yarın daha çok dikkat edeceğim
bu arada günde 2 litreden fazla su tüketmeye çalışıyorum çayımı şekersiz içiyorum kahvemde krema kullanmıyorum.güne başlarlen ve gece yatarken sirkeli ılık su içmeye çalışıyorum çok faydalı olduğunu söylüyolar

merhaba kızlar ,
aranıza yeni katıldım, hedefler aynı, bende de ihtiyaç fazlası bir 10 kilo mevcut, Eylül 1 itibariyle diyete başladım, kilo cetveli oluşturduktan sonra diyet listemi yazacağım, hepimize Allah kolaylık versin :)))

Bugünkü menüm
Sabah(saat 11 gibiydi öğle de diyebilirsiniz ):
Tarhana çorbası ( annem tarhanayı yeni yaptığı için eskilerde kahvaltı olmadan çorba içildiğini anlatarak içirdi)
Salatalık
2 dilim ekmek
çay

Akşam (biraz önce yani 6 buçukta)
fırında tavuk,patates
2 dilim ekmek

Yarın tartı günü dün tartılmıştım ama bugün sürpriz olsun diye tartılmadım bakalım inşallah hepimiz bu hafta için hedeflediğimiz kilolara düşmüşüzdür.

hosgeldin besamel, kilonu boyunu yazarsan sevinirim, yoksa seni listeye alamam... Yarin listenin son hali yayinlaniyor...

dikkatimi cektide cogumuz karbonhisratli besleniyoruz... Ama karbonhisrati ne kadar azaltirsak o kadar iyi. Sabah hem tarhana hem ekmek, neyse göz yumduk kahvalti oldugu icin... amaaaaaa, aksam hem patates hemde yine 2 dilim ekmek bence olmamis. salata falan tüketmiyormusun? ve yogurt, süt falan? spor?

süt, yogurt tarzi birsey göremedim?

Tartilma isine gelince
sabah kalktiktan sonra, tuvalete ciktiktan sonra ac karnina tartilmak en iyisi!!!

Bildirimi gün boyunca yapabilirsiniz. Ben listeyi aksam veya pazartesi sabahi ekleyecegim

Kizlar malum dönemime yaklastigim icin acayip siskinligim var yahu ödem attirici birseyler önerirmisiniz?
bu arada bugün acayip sekilde canim sekerli seyler cekti, ve bugün yediklerime bakarsiniz görürsünüz ne yaptim

sabah: bir dilim ekmek, peynir, domates, salatalik, marul, portakal suyu bir bardak
ögle: 3 yk pilav, taze fasulye, 3 yk yogurt
ara: 4 adet cikolatali bisküvi
aksam: 1 elma, bir kase yogurt

spor:1 saat yürüyüs + pilates yapmaya calistim, biraz fazla komiktim ve tam yapamadim ama olsun
icecek: 1 kutu light sprite, 1,5 lt su, 1 bardak portakal suyu

benden bu kadar, kizlar yarin basliyoruz tam, aman allahim

Merhaba arkadaslar yaklasik 15 kisi olduk ve gördügüm kadariyla grup basliginin ismi degismis. Ama bu grupta biraz daha fazla kisi oldugumuz icin, diyet gruplari bölümüne tasinsak ve baska bir grup ismi düsünsek ne dersiniz?

Yoksa böyle mi kalsin? Düsüncelerinizi almak isterim, en basta basligi acan arkadasimizin düsüncelerini almak isterim

Sizlerin grup ismi fikirleriniz varsa, kararlastiralim ben ona göre, yetkili arakadasa paylasayim...

benımde kılo vermem lazım ya ... ama sımdı sıgarayı bıraktım bıde tatlı yemezsem perısan olurum

Nadia arkadasimiz boyunu ve kilosunu belirtmemistir.. Eger ki yarinda beliertmezse, eklememek daha mantikli olur... Zaten sanirim ilk günden buyana da ugramamis basliga..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…