Bence çok güzel bir fikir, grubumuz için isim düşüneceğim, dün misafirlerim vardı, pikniğe gittik yediklerimi yazamadım, ekmek hiç tüketmedim ama ızgara tavuğu közlenmiş patlıcan, biber eşliğinde bayağı tükettim, sabah kahaltısında da 1 yumurta yemiştim, protein diyeti gibi bişey oldu, sabah tartıldım 71,1 çıktım, haftaya hedefim 75,9 , bu hafta daha fazla spor yapacağım
Hemen kilomu yazayım
geçen hafta : 73.9
bu hafta : 72.9
bir kilo vermişim tahmin ettiğim gibi.Umarım siz de verdiğiniz kilolardan mutlusunuzdur.
ben yarın sabah tartılıp bildiricem kızlar çünkü diyetede yarın başlıyorum tekrar.
bu arada son tartilma tarihi 21.10.12 mi olacak?
Kizlar zamaninda günlügümde ilk sayfasina önemli seyler yazmistim... Ayni sekilde yapacagim. O zaman sorunlardan yarim kalmisti. Simdi yeniden yapacagim
kendi yaptigim liste... Buna göre beslenecegim... Spor listemide ekleyecegim birazdan. Cünkü zamaninda gercekten cok ilgilendim ve bilgilendirdim kendimi bu konularda :) Sorulariniz varsa belki yardimci olabilirim... tabii ki doktor falan degilim.
Sabah: 7.00h
* yogurt. süt + meyve (Meyve salatasi gibi veya shake)
* Tam tahilli ekmek, peynir veya yumurta, domates, salatalik, marul, maydanoz vs.
Öglen: 12.30h
* Tavuk gögsü,Mercimekli salata, ayran vs.
* Haslanmis sebze, peynir, baharat
* sandvic (Tam tahilli ekmek, peynir, salatalik, domates vs)
Aksam: 18.00h
* Balik, Sebze veya Salata
* Cig sebze ve baharatli yogurtlu dip
* Sebze corbasi
Güzel liste ne kadar vermiştin?
Biraz kalabalık geldi bana. Öğünler çok doyurucu :)
Az önce Leslie ile 3 mil yaptım, baya terletti ve yordu beni, artık mışıl mışıl uyurum
* bu isaretlerden bir tanesi sececegim...hepsini tabiiki yenmeyecek :)
evet ama son derece doyurucu, ve karbonhisrati az olan ama bol Protein iceren bir liste hazirlamistim kendime... Aslinda tam istikrarli bir sekilde devam edememistim, o yüzden ne verdim bilemiyecegim... Ama bu önümüzdeki haftalrda görürüz ne kadar verdigimi
az önce leslie ile 3 mil yaptım, baya terletti ve yordu beni, artık mışıl mışıl uyurum :d
Protein ağırlıklı beslenmek çok iyi :) Paylaşırsın ne yediysen bende çalarım belki :)
Kizlar bu arada cok güzel birsey dikkatimi cekti... Konu sahibesi arkadas bu konuyu actigi icin, ilk mesaji her zaman degistirebiliyormus! Yani listemizi ilk mesaja yapabilir kendisi. Ve hep kendisi düzenlemeri yapabilir. Hem sayfa sayfa listeyi aramayiz...ilk mesajdan kimin kac kilo oldugu gözükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?