Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

Kızlar konunun yeri ve adı değişmesinde benim için problem yok. Uyarım.

Bu arada kilomda bir değişiklik yok hala 69 um ((

Pazartesi yada salı filan regl olmam gerekiyor sanırım onun için şuan veremiyorum.
Dediğim gibi pazartesi pirinç lapası diyetinin yapacağım. Bu diyet regl döneminde daha iyi performans veriyormuş :)
Deneyip göreceğim sizinlede paylaşırım

Sizin nasıl gidiyor bakalım ?

kilon hangisi dogru anlayamadim... 71 nasil bir haftada olursun? 75 misin kafam karisti :)))

Kilo bildirimini bekledigim arkadaslarim

renesme
doganay_iz
elff
saphira19
fghthng
madeinheaven
nadiasultan

iki hafta üstüste bildirim yapmayanlari en mantikllisi listeden silmektir...

listeyi yarin ekleyecegim, cünkü daha eksik bildirimler var...

bu arada son tartilma tarihi 21.10.12 mi olacak?

Evet öyle olsun. En azından hedefimizin bir tarihi olur. Sonrada yılbaşına kadar bir yeni grup daha açarız. Sonra ilkbahara kadar filan herkez hedefine ulaşsın amacımız o diğerleride kilosunu korur :)

Siz ne düşünüyorsunuz?

Kizlar zamaninda günlügümde ilk sayfasina önemli seyler yazmistim... Ayni sekilde yapacagim. O zaman sorunlardan yarim kalmisti. Simdi yeniden yapacagim

kendi yaptigim liste... Buna göre beslenecegim... Spor listemide ekleyecegim birazdan. Cünkü zamaninda gercekten cok ilgilendim ve bilgilendirdim kendimi bu konularda :) Sorulariniz varsa belki yardimci olabilirim... tabii ki doktor falan degilim.

Sabah: 7.00h
* yogurt. süt + meyve (Meyve salatasi gibi veya shake)
* Tam tahilli ekmek, peynir veya yumurta, domates, salatalik, marul, maydanoz vs.

Öglen: 12.30h
* Tavuk gögsü,Mercimekli salata, ayran vs.
* Haslanmis sebze, peynir, baharat
* sandvic (Tam tahilli ekmek, peynir, salatalik, domates vs)

Aksam: 18.00h
* Balik, Sebze veya Salata
* Cig sebze ve baharatli yogurtlu dip
* Sebze corbasi

Güzel liste ne kadar vermiştin?
Biraz kalabalık geldi bana. Öğünler çok doyurucu :)

Güzel liste ne kadar vermiştin?
Biraz kalabalık geldi bana. Öğünler çok doyurucu :)

* bu isaretlerden bir tanesi sececegim...hepsini tabiiki yenmeyecek :)
evet ama son derece doyurucu, ve karbonhisrati az olan ama bol Protein iceren bir liste hazirlamistim kendime... Aslinda tam istikrarli bir sekilde devam edememistim, o yüzden ne verdim bilemiyecegim... Ama bu önümüzdeki haftalrda görürüz ne kadar verdigimi

Protein ağırlıklı beslenmek çok iyi :) Paylaşırsın ne yediysen bende çalarım belki :)

Kizlar bu arada cok güzel birsey dikkatimi cekti... Konu sahibesi arkadas bu konuyu actigi icin, ilk mesaji her zaman degistirebiliyormus! Yani listemizi ilk mesaja yapabilir kendisi. Ve hep kendisi düzenlemeri yapabilir. Hem sayfa sayfa listeyi aramayiz...ilk mesajdan kimin kac kilo oldugu gözükür...

Protein ağırlıklı beslenmek çok iyi :) Paylaşırsın ne yediysen bende çalarım belki :)

evet, hemde kas yapmak icin iyi, hemde bende insulin direnci oldugu icin onu kirmam icin, mecbur proteinli beslenmeliyim. Karbonhidrati azaltmaliyim olabildigince... tabiiki calabilirsin neden olmasin

bu arada leslieyi indirdim, havalar kötü olunca disari cikacagima, evde yaparim yürüyüsümü..Kizlar birazdan spor listemi ekleyecegim, düsünceleriniz almak isterim bu konuda

kilom 61 boyum 1.57
bir haftadır diyetteydim fakat başlangıç kilomu tam olarak bilmiyorum, en son tartıldığımda gördüğüm rakamı yazdım.
bugün hafta sonu olduğu için ne ara öğün yaptım , ne de düzenli ve doğru yedim. evde tartım yok, zaten olsa da sürekli paranoyak olur bakarım ben, tartılma günü olarak hangi güne karar verdiniz bu arada?

Ben bunu söylemiştim aslında ama gözden kaçtı sanırım
Kilo bildirimi yapmadım çünkü annemlerdeyim, yarn evime gidip tartılcam inşallah, o zaman haberdar ederim :)

Spor listem (fena azimliyim, fenada gaza geldim )

Pazartesi:
1 saat yürüyüs (Leslie 5 mil yada disarida)
+ Kol ve Gögüs egzersizi (Pilates veya baska videolardan)
Sali:
1 saat yürüyüs
+ Bel ve Karin egzersizi
Carsamba:
1 saat yürüyüs
+ Omuz ve Sirt egzersizi
Persembe:
1 saat yürüyüs
+ Bel ve Karin
Cuma:
1 saat yürüyüs
+ Kol ve Gögüs
Cumartesi:
1 saat yürüyüs
+ Omuz ve Sirt
Pazar:
yürüyüs yok dinlenme
+ popo, kalca ve basen egzersizi (yürüyüs yapacagim icin bu kismi haftada bir yapsam yeterli diye düsünüyorum)

benim zaten sorunlu bölgelerim üst bölgem:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…