Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

Bugün arkadaşlarımla olduğum için giremedim ve kimsenin menüsüne de yazamadım ama bütün yorumları okuyorum bence herkes çok istikrarlı.Bu arada menümü yazayım
Sabah : 1 tost,zeytin,peynir falan
Öğle : Yarım ekmek köfte,ayran ( kızmayın bana )
Akşam : yemeyebilirim yarım ekmek köfte zaten baya doyudu o nu da saat 5 gibi falan yedim daha acıkmadım.
Spor : yok
su : 3 lt.

Tavuk haşlama
Makarna
Yoğurt
1 Meyve hakkımı daha kullanmadım .
Su içmeye devam...

Kızdık valla :)) çeyrek ekmek filan yeseydin bari yada spor yapsaydın canım ya ...
Bir daha olmasın artık :))

olmadı galiba,aman boşver sinir oldum yaa :2:

Bencede olmadı :))

Googledan kilo çizelgesi nasıl yapılır diye arat ,
kadınlar kulubu sayfalarında çıkıyor orda arkadaşlar detaylı anlatmışlar.
Bende onları okuyup yapmıştım. Belki faydası olur :)

Katilmak isteyen arkadaslara nacizane tavsiyem, lütfen kilonuzu ve boyunuzuda yazmaniz, ki sizide listeye hemen ekliyebileyim!!!

Yediklerimi yazayim

sabah: yok

Ögle: 2 yk pilav, 6 yk taze fasulye (suyunu yemedim), yaninda yogurt

ara: yarim salatalik

aksam: yemedim daha
(Yogurt ve salata)

su: 2 lt
Spor: 1 saat yürüyüs

sonra tekrar ugrayacagim.

merhaba,boyum 1.62 kilom 89,beni de eklermisin?

kızlar light kola içsek nasıl olur.günde 2 bardak çok mu?antalyada yaşıyorum ve buralar çok sıcak

Valla soğuk su iç burasıda sıcak :) Bende soğuk biraya bayılırım ama nerde içemiyom işte

Çok isterse canın günde 1 çay bardağı zero sıfır şeker den iç bence . Sık dişini bence :)

Hergünkü gibi kahvaltımı yaptım

Araöğün de bişi yemedim, yürüyüşe çıktım 40 dk yürüdüm.

Canım çok kahve çekmişti 1 fincan necafe içtim.

Sonra çarşıda işlerim vardı onun için dışarı çıktım. Çarşıda 1 simit yedim.

Akşam yemeğinde çok az patates kavurması yedim, yoğurtlu.

Ve az önce erkek kardeşim cips almış dayanamadım 2 avuç kadar cips yedim

Maşşallah simit + patates kavurması + cips yok artık.. Acil spor yapıyorsun şekerim .. Yarın telafi etmen lazım..
Sık dişini biraz canım yaa...

Maşşallah simit + patates kavurması + cips yok artık.. Acil spor yapıyorsun şekerim .. Yarın telafi etmen lazım..
Sık dişini biraz canım yaa...

ya patates kavurması çok azdı, hem 1 simit benim öğlen dışarda yiyebileceğim tek şey..
Bu yediklerimden sadece cips için pişmanlık duydum aslında

ya patates kavurması çok azdı, hem 1 simit benim öğlen dışarda yiyebileceğim tek şey..
Bu yediklerimden sadece cips için pişmanlık duydum aslında

pişmanlık duymana sevindim bi daha dikkat bence .. kaçamaklar iyidir aslında ders oluyor insana bende yapmıyor değilim yaparsam yazarım :) yarın spor yapmalısın bence iyice terle at yağları , pişmanlık filan kalmaz :))

Doğru diyorsun, hatta yatmadan Ender Saraçın 15 dklık egzersizinden yapayım :) günde 2 kere 15'er dakika yapıyosun 3 haftada 2 beden incelirsin diyor. Bakalım doğru mu

Doğru diyorsun, hatta yatmadan Ender Saraçın 15 dklık egzersizinden yapayım :) günde 2 kere 15'er dakika yapıyosun 3 haftada 2 beden incelirsin diyor. Bakalım doğru mu

Ben leslie sansone ile spor yapıyorum. İlk 3 günde 1 kilo verdim tabi diyetide bırakmadım. Bir kerecik senin gibi cips yemiştim o kadar :) kiloyu verince gaza geldim kaçamak filan yapmıyorum. İnsan hırs yapıyor.

Bu hafta sadece 2 mil yapıyorum. Haftaya 5 mil yapmaya başlıcam. İnşallah dayanırım bu bile acayip ter attırıyo bide kendimi deli gibi streçliyorum. Şırık gibi terliyom valla Tavsiye ederim canım

kızlar light kola içsek nasıl olur.günde 2 bardak çok mu?antalyada yaşıyorum ve buralar çok sıcak

tugba_serdar 'ın( kusura bakma gerçke adını bilmiyorum o yüzden Tuğba diye atmıyım dedim ) da dediği gibi su en iyisidir iççeksen de haftada 1'den fazlası zaten iyi değil ama içiyoruz işte gene de azaltmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…