Ben leslie sansone ile spor yapıyorum. İlk 3 günde 1 kilo verdim tabi diyetide bırakmadım. Bir kerecik senin gibi cips yemiştim o kadar :) kiloyu verince gaza geldim kaçamak filan yapmıyorum. İnsan hırs yapıyor.
Bu hafta sadece 2 mil yapıyorum. Haftaya 5 mil yapmaya başlıcam. İnşallah dayanırım bu bile acayip ter attırıyo bide kendimi deli gibi streçliyorum. Şırık gibi terliyom vallaTavsiye ederim canım
Ben leslie sansone ile spor yapıyorum. İlk 3 günde 1 kilo verdim tabi diyetide bırakmadım. Bir kerecik senin gibi cips yemiştim o kadar :) kiloyu verince gaza geldim kaçamak filan yapmıyorum. İnsan hırs yapıyor.
Bu hafta sadece 2 mil yapıyorum. Haftaya 5 mil yapmaya başlıcam. İnşallah dayanırım bu bile acayip ter attırıyo bide kendimi deli gibi streçliyorum. Şırık gibi terliyom vallaTavsiye ederim canım
leslie ben de yaptım ama 5 mil çok zor insan arada mola vermeden kesinlikle yapamıyor ben en fazla 3. miline kadar gelip bir 5-10 dk dinlenip devam ediyodum ama gözünü korkutmak gibi de olmasın
Şimdi 2 mil ile başlayacam, ben 3 mil olan videoyu da indirim, ne kadar kalori yaktırıyor bu egzersiz?
tugba_serdar 'ın( kusura bakma gerçke adını bilmiyorum o yüzden Tuğba diye atmıyım dedim ) da dediği gibi su en iyisidir iççeksen de haftada 1'den fazlası zaten iyi değil ama içiyoruz işte gene de azaltmaya çalış.
Evet en aza indirmeye çalışıyoruz .. Bu arada adım Tuğba :)
memnun oldum ben de Gamze
Bende memnun oldum Gamzecim :)
Sen hangi diyeti uyguluyorsun ? Spor filan varmı yaptığın ?
ben DKZ yapıyorum belki duymuşsundur spor olarakta haftada birkaç saat zumba yapıyorum.
2 mil olanı yaptım az önce :) 1 saat yürüyüşte bu kadar terlemiyodum gerçekten..
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Isim
[/TD]
[TD]Kilo
[/TD]
[TD]Boy
[/TD]
[TD]09.09
[/TD]
[TD]16.09
[/TD]
[TD]23.09
[/TD]
[TD]30.09
[/TD]
[TD]07.10
[/TD]
[TD]14.10
[/TD]
[TD]21.10
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fghthing
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[TD]164
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]saphira19
[/TD]
[TD]64
[/TD]
[TD]167
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]madeinheaven
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]161
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]forestgump
[/TD]
[TD]68
[/TD]
[TD]172
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]renesme
[/TD]
[TD]78
[/TD]
[TD]173
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]turkuaz86
[/TD]
[TD]61.4
[/TD]
[TD]155
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nadiasultan
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]galatea
[/TD]
[TD]73
[/TD]
[TD]170
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doganay_iz
[/TD]
[TD]82.7
[/TD]
[TD]170
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elff
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[TD]168
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba_serdar
[/TD]
[TD]69
[/TD]
[TD]165
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kurtlukiraz
[/TD]
[TD]89
[/TD]
[TD]162
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kizlar liste isine baska bir cözüm bulmamiz, lazim...sayfalarca listeyi aramaktan helak oldum valla
Ben bir forum yönetimine bir yazayim ne yapabiliriz diye...olmazsa liste icin belki baska bir baslik acabiliriz... Baktik eger grubumuz süper bir dayanisma icinde devam ederse, belkide bayramdan sonrasindada devam edebiliriz. Sonucta bazilarimiz biraz daha fazla kilo vermek istiyor...Sene sonuna kadar hepimiz citir cikalim su basliktan dimi ama:13:
kimseyi unutmadim dimi?
ben de sizlere katılmak istiyorum.167 boyunda 61 kiloyum hedefim 55. iki gün önce diyete başladım her zaman başlar sonra iki gün sonra bozarım bu sefer erkek arkadaşımla iddaya girdik diyet olarak değil de yasak yiyecekler belirledik eğer yasak yiyeceklerden yersem ben ona ceza olarak para vericem yok ben aralık ayına kadar bırakmazsam o bana istediğim bir şeyi alıcak.biraz maddiyata kaçtı ama herşey benim içino çok emin bir hafta içinde bozucağıma. Yasakları açıklıyorum siz de diyete uymasanız bile yasaklara dokunmayın bence yeterli olur.
cips (iki üç günde yiyen biriyim)
gazlı içecekler hazır meyve suları bunun yerine maden suyu yada ev yapımı şekersiz hoşaflar olabilir
fast food ( en büyük düşmanım acıktığımda direk canımın istediği şeyler )
patetes kızartması
ve tatlılar ( tatlı krizimi eti formun çikolatalı portakallı bir bisküvisiyle aşıyorum diyeti düzgün uyguladığım gün ödülüm oluyo ama çok değil sadece bir tane şekersiz çayla iyi gidiyor)
hamur işleri ve beyaz ekmek
bunlar dışında aşırıya kaçmadan istediğim şeylerden az miktarda yiyebilceğimi düşünüyorum diyete tabi ki uymaya çalışıcam. hadi kızlar birlikte başaralım. ben 55den birden 61-62 ye cıktım ve hayatımda daha önce kilo alıp verme durumu olmamıştı. o yüzden diyet yada sporla zayıflayanlara imreniyorum inşallah beraber başarabiliriz.
Selam canım ya yazını okudum da bişiy sorcam sen birden 61-62 oldum demişsin ya . Hamile filan olmayasın ?
Ben öyle oldumda direk şiştim. Ondan direk aklıma geldi :)
Değilsende sana uyan bir diyetten başla destek oluruz birbirimizeSporda yap bence ...
Kadro çoğalmış iyice, bence konu sahbi ilk mesajında tabloyu güncellese daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?