Fghthng'nin Diyet Günlüğü: 2 Ayda 10Kg

Bence çok güzel bir fikir, grubumuz için isim düşüneceğim, dün misafirlerim vardı, pikniğe gittik yediklerimi yazamadım, ekmek hiç tüketmedim ama ızgara tavuğu közlenmiş patlıcan, biber eşliğinde bayağı tükettim, sabah kahaltısında da 1 yumurta yemiştim, protein diyeti gibi bişey oldu , sabah tartıldım 71,1 çıktım, haftaya hedefim 75,9 , bu hafta daha fazla spor yapacağım

Hemen kilomu yazayım
geçen hafta : 73.9
bu hafta : 72.9
bir kilo vermişim tahmin ettiğim gibi.Umarım siz de verdiğiniz kilolardan mutlusunuzdur.

ben daha hiç verememişim kilo.napıcam ben yaa,gerçi 2 aydır adetim gelmiyor düzensizleşti.onunda etkisi vardır herhalde.bu hafta doktora gideceğim acilll..moralim bozuldu yaaa offffff

tam 60 kiloyum sabah uyandığımda 59dum neyse 1 kilo 1 kilodur. hemen yediklerimi yazayım şekersiz çay iki dilim tam tahıllı ekmek domates birazcıcık peynir iki tane sucuk üç tane de zeytin. öğlen yemeğinde de 4 kaşık ıspanak ve yoğurt tüketicem ekmeksiz. akşam yemeği saatinde dışarıda olabilirim simit tüketsem aşırıya kaçmış olmam inş görüşürüz kızlar hepimizin listesini merakla bekliyorum

Kızlar dün kahvaltımı yazmıştım (yarım kase special K)

Sonra 1 saat kendimi streçleyip spor yaptım. Sonra telefon geldi misafir gelicekmiş.
Streçlerle haldır haldır evi sil süpür filan duş aldım.

Saat 17:00 gibi çeyrek simit peynir domates salatalık yedim.

Akşam zıvanadan çıktım. 1 tane profiteröl yidim

Gecede arkadaşlar aradı bara gittik canlı müzik filan dahanamadım 30 luk bira içtim o kadar

Şimdi sabah kalktım ılık suyumu içtim. yarım kasede special K yidim. Bugün az yiyip telafi etmem lazım.
Eşim evde sporda yapamam herhalde. Durumum bu :) Sizler neler yapıyorsunuz???

Selam kızlar

Annemlerde kalıyorum, evime gidecektim tartılmaya, gidemedim. Yarın inşallah tartılıp sonucu bildireceğim:=)

benim kilomda bir değişiklik olmamış 68 im hala yani ama bekliyodum dikkat etmemiştim hep bu pazara şartladım kendimi asıl maraton bugünden itibaren başlamıştır benim için

selam hanımlaar sonunda konu sahibi tatilini bitirip gelebildi,tatilde ne yedi ne içti hiiç o konulara girmeyelim inanın yarın tartılacagımda 6 lı rakamları görmekten korkuyorum benim için maraton yarın başlıyorr hiiç kaçamaksız devam edersem anca bayrama hedefime ulasabilirim sunun surasında ne kaldı 1 aycık ahh ahh bu tatil yokmuu :)) neyse sizler neler yaptınız sanırım yeni arkadaslar var katılan umarım onlarda hedeflerine ulaşırlar dediğim gibi yarından itibaren bu işş bitiyor eger bayrama 8-10 kilodan daha az verirsem koruma prog.geçicem veremezsem aynı diyete devamm :)

kilo aldığımı düşünüp dikkat etmeye karar verdikten sonra böyle besleniyorum yani bu hafta böyle geçti ama geçen 2 hafta tatildeydik ve ne kadar kalorili şey varsa patlayıncaya kadar yedim ramazanda 58 olmuştum bu sayede 2 kilo aldım ve artık o şekilde delirmek istemiyorum bende bide şöyle bişey var örneğin evde pizza yaptım diyelim sanki bida yapmıycakmışım yemicekmişim gibi patlayıncaya kadar yiyorum yani benim az kavramım yok ya hiç yapıp yemiycem yada yaptımmı patlayıncaya kadar bu nasıl değişir acaba

biran acaba bu benmiyim diye düşündüm tıpkı beni anlatmıssın benim lügatımda az yemek diye birşey yok ya hep ya hiççiyim yani ( bu yüzden bende yarından itibaren en aza indircem istersen birbirimize destek olabiliriz canım

kizlar sabah tartildim ve 62.4 kgyum...sanirim dünkü yedigim cikolatali krakerlerin, siskinligim ve biraz daha fazla yememin etkisidir diye düsünüyorum. Moral bozmuyorum

tüm gün birsey yemedim

birazdan 1 tabak makarna ve kirmizi pancar yiyecegim.

Bugün biraz agirlik var üstümde bilmiyorum niye...

kizlar sabah tartildim ve 62.4 kgyum...sanirim dünkü yedigim cikolatali krakerlerin, siskinligim ve biraz daha fazla yememin etkisidir diye düsünüyorum. Moral bozmuyorum

tüm gün birsey yemedim

birazdan 1 tabak makarna ve kirmizi pancar yiyecegim.

Bugün biraz agirlik var üstümde bilmiyorum niye...

takma kafana canım telafi etmişşin bugün işte :)

ben daha hiç verememişim kilo.napıcam ben yaa,gerçi 2 aydır adetim gelmiyor düzensizleşti.onunda etkisi vardır herhalde.bu hafta doktora gideceğim acilll..moralim bozuldu yaaa offffff

moral bozmak yok...bende almisim ne olacak, aldigimiz gibi veririz merak etme sen :13:

Merhaba arkadaslar yaklasik 15 kisi olduk ve gördügüm kadariyla grup basliginin ismi degismis. Ama bu grupta biraz daha fazla kisi oldugumuz icin, diyet gruplari bölümüne tasinsak ve baska bir grup ismi düsünsek ne dersiniz?

Yoksa böyle mi kalsin? Düsüncelerinizi almak isterim, en basta basligi acan arkadasimizin düsüncelerini almak isterim

Sizlerin grup ismi fikirleriniz varsa, kararlastiralim ben ona göre, yetkili arakadasa paylasayim

grup başlığının ismi ? canım ben bu başlıgı yazmıstım çünkü amacım kurbana kadar vermekti burdaki çogu kişide bunu hedefliyor sanırım ayrıca grubun ismini ne oalrak degistirebilirizki hem ne farkeder isim ? diyet günlüklerinde actım baslıgı çünkü herkes ne yedigini paylasıyor ve bence burası sıcak bir ortam oldu tekrar degistirmeye gerek varmı ?

ama tabi çoğunluk ne derse o olur degistirmek isteyeneler varsa benim için problem degil :)

acikcasi benim icinde sorun degil, ama bizi izleyen arkadaslar bunun sadece bir kisiye ait oldugunu düsünebilirler... Hani senin diyet günlügün diye geciyor :) Ama siz bilirsiniz, benimki sadece bir öneriydi

haklısın canım ama zaten yeterince kalabalık degilmiyiz bence yeterli ne kadar az kişi o kadar ayrıntılı sohbet ve bilgi diye düşünüyorum :) lütfen herkes önerilerini söylesin öyle karar verelim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…