- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Ben anlayamadım 1 ay denediniz bebeğiniz olmadı diye niye doktora gittinizki? Yaşınız 30 altı en az 1 yıl deneyin doğal mutlaka olucaktır bence çok tedavilik bi durumunuz olduğunu düşünmüyorum.. İnsan 1 ay yumurtlamayabilir geç yumurtlayabilir hemen tedavi olması gerekmiyo yani.. Doktorlara bi sorun varlığını gösteren şey en az 1 yıl denenip çocuk olmayışıdır bu yaştayken.. 30 yaş üstü olsaydınız da 6 ay denerdiniz..Amin . Allah yardımcımız olsun yeni başladık 1 ay oldu ama 10 kere gidip geldim doktora ne yapmam gerektiği hakkinda da fikrim yok . Özel e de gösterdim oda bidaha progesteron yaptir erken yapılmış dedi ama ben devlette başladığımı soyledim o yüzden hicbisey yapmadi. Özel doktor tedavi sürecine gücümüz yeter mi bilmiyorum . Ne kadar devam ediyor testler vs ? Süreç nasil gidiyor? Cok ağrılı bisurec mi yoksa sadece bi ilac tedavisi mi?
Dra yeni başladık diyor sandım bende :)))Ben anlayamadım 1 ay denediniz bebeğiniz olmadı diye niye doktora gittinizki? Yaşınız 30 altı en az 1 yıl deneyin doğal mutlaka olucaktır bence çok tedavilik bi durumunuz olduğunu düşünmüyorum.. İnsan 1 ay yumurtlamayabilir geç yumurtlayabilir hemen tedavi olması gerekmiyo yani.. Doktorlara bi sorun varlığını gösteren şey en az 1 yıl denenip çocuk olmayışıdır bu yaştayken.. 30 yaş üstü olsaydınız da 6 ay denerdiniz..
Şöyle söylemis olayim . 1 yildir korunmuyoruz. Kayganlastirici vs kullandik hatta 6 ay kadar sonra onuda biraktik . Toplam 1 yilsir korunmuyoruz aslinda iliski olmadigi aylarda oldu . Düzenli ilişki oldu yada herhun denedik 2 gunde 1 denedik diyemem ama dirum bundan ibaret doktora baslayali 1 ay olduBen anlayamadım 1 ay denediniz bebeğiniz olmadı diye niye doktora gittinizki? Yaşınız 30 altı en az 1 yıl deneyin doğal mutlaka olucaktır bence çok tedavilik bi durumunuz olduğunu düşünmüyorum.. İnsan 1 ay yumurtlamayabilir geç yumurtlayabilir hemen tedavi olması gerekmiyo yani.. Doktorlara bi sorun varlığını gösteren şey en az 1 yıl denenip çocuk olmayışıdır bu yaştayken.. 30 yaş üstü olsaydınız da 6 ay denerdiniz..
Oyle demek istedim zaten :)Dra yeni başladık diyor sandım bende :)))
Peki toplam ne kadara geldi size özel den tedavi il olarak nerdesiniz :) ve ise yaradi mi doktor hastane tavsiyeniz var mıÖzelde çok ilgileniyorlar canım... ben hiç devlete gitmedim... özele gittim ilk muayenede hsg istemişti... bi sorun varsa baştan halledilsin diye..
Ne kadar tuttu hatırlamıyorum canım geçen yıl gitmiştik... antalyada benim dr... bu yılda farklı bir dr gittik yanlış hatırlamıyorsam 60 tl falandı..Peki toplam ne kadara geldi size özel den tedavi il olarak nerdesiniz :) ve ise yaradi mi doktor hastane tavsiyeniz var mı
Anladım canım teşekkür ederimNe kadar tuttu hatırlamıyorum canım geçen yıl gitmiştik... antalyada benim dr... bu yılda farklı bir dr gittik yanlış hatırlamıyorsam 60 tl falandı..
Ya kader ilk denemede de olabilir benim testler uzun sürdü ama tedaviye baslayinca 2.ay hamile kaldim şükürAmin . Allah yardımcımız olsun yeni başladık 1 ay oldu ama 10 kere gidip geldim doktora ne yapmam gerektiği hakkinda da fikrim yok . Özel e de gösterdim oda bidaha progesteron yaptir erken yapılmış dedi ama ben devlette başladığımı soyledim o yüzden hicbisey yapmadi. Özel doktor tedavi sürecine gücümüz yeter mi bilmiyorum . Ne kadar devam ediyor testler vs ? Süreç nasil gidiyor? Cok ağrılı bisurec mi yoksa sadece bi ilac tedavisi mi?
dr unuz kimdi acaba istanbulda mi dr unuzBen bu sureci en agir sekilde yasadim nasil bir psikoloji biliyorum.Devlet hastanesinde ilgilenmezler , ozel hastanede surekli test isterler... Ben ozel bir doktora gitmistim fiyati cok fazla degildi ama o tak tak neyin varsa soyluyor. Senden surekli test istemiyor. Allah yardimcin olsun..
ah insallah rabbim sizede nasip etsin insallahHebehubele merhaba..
Umarim siz de sağlıkla alırsınız bebişinizi kucağınıza.
Forumun tup bebek konularına göz atmanızı öneririm. Süreç uzun bir sureç. Devleti bilmiyorum hic gitmedim. Ama özelde ilaçlar iğneler muayene vs tüp bebek maliyeti merkeze göre değişebilir. 3 seneden fazladır deniyoruz ve hala deniyoruz. Yaşınız, eşinizin değerleri, sperm kalitesi, sizin hormon degerleriniz, tüplerinizin durumu vs herşey etken. Hsg'yi tüplerinizın açık olup olmadığını görmek için isterler. Hsg temiz çıkar başka test isterler. Yani aşama aşama bakar doktorlar. Hiç bir sorun çıkmazsa da sebepsiz infertilite derler. Sonra maddi manevi gücünüz yettiğince denersiniz. Insallah olumli sonucunuz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?