Fikir alışverişii

axi___

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
400
33
118
A.B.D.
Dert mi bu demeyin hemen topa tutmayin kizlaar konuyu nereye acacagimi bilemedim uygun olmazsa baska basliga tasinabilir .
Erkek arkadasim icin el yapimi tesbih yapmak istiyorum ama kullacagim malzeme nasil olmali kotu bisey olmasini istemiyorum cunku fikir belirtesiniz sevinirim. Simdiden tesekkurler..

Tesbih yapmak istediğinden emin misin?
evet canım daha orjinal fikirlere açığım ama klasik olan her türlü hediye alındığı için böyle bişi düşündüm . Çok mu kroca geldi tesbih ama bazen görüyorum çok ağır ve güzel duruyor benimde hoşuma gidiyor öyle şık bişey yapmayı becerebilirsem el emeği diye hoşuna gidecegini düşündüm

Sadece namaz sonrası çekecekse tabii ki güzel hediye olur.
Ama günlük hayatta elinde tesbihle dolaşan bir adamı ben Yanımda istemezdim.

Sevgilinizn mesleği nedir acep ?tesbih deyince bi garipsemedim değil..

Sevgilinizn mesleği nedir acep ?tesbih deyince bi garipsemedim değil..
haha yok yahu öyle tesbihle elinde dolaşan bi tip değil sadece farklı bişey olsun diye düşündüm çünkü taşları çok güzel olan tesbihleri görünce seviyorum kpss alana hazırlanıyordu şimdide hem kurum sınavlarına hazırlık yapıyor hemde
babasının yanında çalışıyor Farklı profil oluşturdum bi an çocuga ama öyle tiplerden değil

Sadece namaz sonrası çekecekse tabii ki güzel hediye olur.
Ama günlük hayatta elinde tesbihle dolaşan bir adamı ben Yanımda istemezdim.
yaa niden böyle düşündünüz kii öyle takılan tipler değiliz ama sizde hiç sevmez misiniz benim neden öyle taşları görünce hoşuma gidiyor anlamadım :) e peki böyle el emeği farklı fikriniz var mı? Şuan bu fikirden vazgeçeceğim

minibüscüler dışında kimse de görmüyorum artık tesbih.siz bu hediyede karar kıldığınıza emin misiniz minibüs şöförü ise sevgilin bilemeyeceğim

minibüscüler dışında kimse de görmüyorum artık tesbih.siz bu hediyede karar kıldığınıza emin misiniz minibüs şöförü ise sevgilin bilemeyeceğim
yaaa ilahiii minibüs şöförü oldu ben başka fikir soruyorum tamam tamam olmamış bu . Ama kendi el emeğim olan bişey istiyorum kıyafet şu bu günlük hayatta begendiğimiz ya da parfüm kişisel bakım esyalarını ihtiyacımız doğrultusunda alıyoruz birbirimize.. Bu kez bi farklı bi şey olsun istedim beceremeyeğim sanırım bu işi.. Mesela o kara kalem resmimi bi arkadaşı yardımıyla yapmıştı kendiside uğraşmıştı bi kere sadece kendisi porselen bir objeye figürler çizip seni seviyorum yazmıştı.. Şimdi bende onun için bi şey yapmak istedim ama sadece bi kere atkı örmüştüm o da çok basit model

Bence başka hediye düşünün yada biraz bahsedin fikir verelim

Ya zevk meselesi ne diyeyim?
Benim elimden gelmez öyle işler.
Tişört ya da gömlek alırdım.
Kocamın her gün güzel güzel giyinip işe gitmesi beni mutlu ediyor.

resimlerinizden bi albüm yaopabilirsin altında o güne dair anılarınızın ve duygularının yazdığı.başka da bişey gelmedi aklıma.anladım ki hiç romantik bir hanım delim benn

resimlerinizden bi albüm yaopabilirsin altında o güne dair anılarınızın ve duygularının yazdığı.başka da bişey gelmedi aklıma.anladım ki hiç romantik bir hanım delim benn
Öyle albümümüze de o yapmıştırmıştı :) bende değilim olmak için zorluyorum sanırım :)

El emeği bişeyler istiyosanız bence yine beyendiğiniz taşlarlar bileklik yapın

Ya zevk meselesi ne diyeyim?
Benim elimden gelmez öyle işler.
Tişört ya da gömlek alırdım.
Kocamın her gün güzel güzel giyinip işe gitmesi beni mutlu ediyor.
Bende bu defa farklı bişey olsun istiyorum ama olamıyor daha bu akşam netten ceket aldım hoşuma gitti diye kıyafetin anlamı olmamış oluyor :) dogum günü için düşünüyorum bende

Valla konunu okuyunca gözümde hapisten yeni çıkmış ,varmı len bana yan bakan misali bir tip canlandı hhihihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…