evet canım daha orjinal fikirlere açığım ama klasik olan her türlü hediye alındığı için böyle bişi düşündüm . Çok mu kroca geldi tesbihTesbih yapmak istediğinden emin misin?
Sadece namaz sonrası çekecekse tabii ki güzel hediye olur.evet canım daha orjinal fikirlere açığım ama klasik olan her türlü hediye alındığı için böyle bişi düşündüm . Çok mu kroca geldi tesbihama bazen görüyorum çok ağır ve güzel duruyor benimde hoşuma gidiyor öyle şık bişey yapmayı becerebilirsem el emeği diye hoşuna gidecegini düşündüm
haha yok yahu öyle tesbihle elinde dolaşan bi tip değil sadece farklı bişey olsun diye düşündüm çünkü taşları çok güzel olan tesbihleri görünce seviyorumSevgilinizn mesleği nedir acep ?tesbih deyince bi garipsemedim değil..
yaa niden böyle düşündünüz kii öyle takılan tipler değiliz ama sizde hiç sevmez misiniz benim neden öyle taşları görünce hoşuma gidiyor anlamadım :) e peki böyle el emeği farklı fikriniz var mı? Şuan bu fikirden vazgeçeceğimSadece namaz sonrası çekecekse tabii ki güzel hediye olur.
Ama günlük hayatta elinde tesbihle dolaşan bir adamı ben Yanımda istemezdim.
Teşekkürler :)Erzurum oltu taşı güzeldir.
yaaa ilahiii minibüs şöförü olduminibüscüler dışında kimse de görmüyorum artık tesbih.siz bu hediyede karar kıldığınıza emin misinizminibüs şöförü ise sevgilin bilemeyeceğim
Ya zevk meselesi ne diyeyim?yaa niden böyle düşündünüz kii öyle takılan tipler değiliz ama sizde hiç sevmez misiniz benim neden öyle taşları görünce hoşuma gidiyor anlamadım :) e peki böyle el emeği farklı fikriniz var mı? Şuan bu fikirden vazgeçeceğim
resimlerinizden bi albüm yaopabilirsin altında o güne dair anılarınızın ve duygularının yazdığı.başka da bişey gelmedi aklıma.anladım ki hiç romantik bir hanım delim bennyaaa ilahiii minibüs şöförü olduben başka fikir soruyorum tamam tamam olmamış bu . Ama kendi el emeğim olan bişey istiyorum kıyafet şu bu günlük hayatta begendiğimiz ya da parfüm kişisel bakım esyalarını ihtiyacımız doğrultusunda alıyoruz birbirimize.. Bu kez bi farklı bi şey olsun istedim beceremeyeğim sanırım bu işi.. Mesela o kara kalem resmimi bi arkadaşı yardımıyla yapmıştı kendiside uğraşmıştı bi kere sadece kendisi porselen bir objeye figürler çizip seni seviyorum yazmıştı.. Şimdi bende onun için bi şey yapmak istedim ama sadece bi kere atkı örmüştüm o da çok basit model
Öyle albümümüze de o yapmıştırmıştı :) bende değilim olmak için zorluyorum sanırım :)resimlerinizden bi albüm yaopabilirsin altında o güne dair anılarınızın ve duygularının yazdığı.başka da bişey gelmedi aklıma.anladım ki hiç romantik bir hanım delim benn
Bende bu defa farklı bişey olsun istiyorum ama olamıyorYa zevk meselesi ne diyeyim?
Benim elimden gelmez öyle işler.
Tişört ya da gömlek alırdım.
Kocamın her gün güzel güzel giyinip işe gitmesi beni mutlu ediyor.
Valla konunu okuyunca gözümde hapisten yeni çıkmış ,varmı len bana yan bakan misali bir tip canlandı hhihihihaha yok yahu öyle tesbihle elinde dolaşan bi tip değil sadece farklı bişey olsun diye düşündüm çünkü taşları çok güzel olan tesbihleri görünce seviyorumkpss alana hazırlanıyordu şimdide hem kurum sınavlarına hazırlık yapıyor hemde
babasının yanında çalışıyorFarklı profil oluşturdum bi an çocuga ama öyle tiplerden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?