Fikir danışıcam

Pinarak94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
37
6
1
31
Biri var 1 yıl önce böyle biraz mesajlaşmıştık sonra konuşmayı kestik beni ınstagramdan ekledi 1 ay önce bi iki kere konuştuk ama sadece bayram gibi şeyleri kutladık şimdi onun numarası bende var ama benim numaran değişmişti sizce yeni numaram diye toplu mesaj atsam mı

Bekar ve yalnızsa neden bir kahve içelim diye mesaj atmıyorsun. Bu yeni numaram bi ara kahve içelim Leyla(mesela) zaten olacağı varsa ordan yürür. Öyle toplu atayıp vs. Nasrettin hocanın kazak örme hikayesine döner.

Yahu 1 bilendin 2 kere sosyal medyadan bayramlaştınız diye ..

Hemen nasıl numara mı versem ki triplerne girmek ne bileyim saçma değil mi ???

Çok umursasa telden görüşmek istese
Bende ki numarana ulaşamıyorum bir kez Aradım falan der değil mi ?

Yeni numaranı da ister böylelikle

Bekar ve yalnızsa neden bir kahve içelim diye mesaj atmıyorsun. Bu yeni numaram bi ara kahve içelim Leyla(mesela) zaten olacağı varsa ordan yürür. Öyle toplu atayıp vs. Nasrettin hocanın kazak örme hikayesine döner.
Bizim erkekler o kadar çağ atlamadi. .Ondan teklif gelmesi daha iyi konu sahibi sende gönüllüysen olur zaten.

Numaranı verdiğinde mesajlaşmış mıydınız?
Hiç iletişim olmadıysa atıyorum adamın yazası ya da arayası geldi diyelim aradı ve kullanılmayan ya da yanlış no dedi bu kız bana yanlış no vermiş diye de düşünebilir.
"Selam. Numaram değişti kaydedin. Ayşe X." Şeklinde olabilir

çok meraklısı ise numaranızın instagramdan ister lazım olduğunda.
takipleştik, bayramlaştık diye adamın potansiyelini kaybetmeyeyim, kenarda kalsın garip bir düşünce.

Back
X