merhaba ferihann ben yaklaşık 3 senelik evlıyım bizde yüzük konusunda tartışmıştık yok onun yüzüğünü ben benim kını o alacakmış ama 2sinide o aldı çünkü neden almak zorunda.töreler adetler eskıde kaldı artık.senin yapacağın tek şey ipleri ele alman.annelerin anlaşmaması pek sorun değil.eğer siz mutluysaniz bi problem yok düğünü ve nikahı erkek tarafı yapar kınayıda çok nadir kız tarafı yapar.ben hiçbirşeyi üstlenmedim.eşim kendisimücadele etti.senin yapacağın tek şey kimseyi dinlememen.bırak yapsın seni seviyosa anayıda takmaz babayıda eğer gözede almıyosa bilki senden vazgeçmiş
kızlar kolaymı mutlu olmak ben evlenirken eşim aldı herşeyi ailesinede onlar aldı dedi iki birbirini seven insan ayrılsınmı bir nikah masrafı yüzünden
annem çok inatçı öyle böyle değil bir haftadır ağlaya ağlaya gözlerim şişti yüzüm çöktü üzülüyor ama inadındanda vazgeçmiyor benim yaşım 28 bu yaşa kadar hep evlen yeter artık derdi şimdide olsun vardır herşeyde bir hayır sen daha iyilerini bulursun gibi sözlerle vazgeçirmeye çalışıyor aileyi beğenmedi evet bu para mevzusuda girince devreye bunlar hiçbişey yapmaz sana ezilirsin diye düşünüyor ama ben maddi bişey zaten beklemiyorum sadece saysınlar yeter ben zaten çalışıyorum evlenincede çalışıcam Allah izin verirse annemde haklı belki benim göremediğimi görüyor ama böyle yapmasıda beni üzüyor işte
güzelim annen mutlakaki senin iyiliğini ister ama anneler hep evlatları için daha daha iyisini ister bende gelmiştim 26 yaşına bizimkiler kimseyi beğenmez onun evi yok bunun bilmem nesi yok kısmetleri çevirdim hep annem en sonunda 30 yaşında evlenirsin dedi
bende kimseyi takmadım artık yuvadan ayrılıp zincirleri kırma vakti gelmişti evlendim
canım ben olsam nikah için annemi ikna ederdim ama dur bakalım içimden bir his sen bira dargın durunca belki nişanlın deyişir diyor canım bekle bakalım biraz
aaa sizin konunuzda sinir bozucu bir taraf desinki nikah dediğin nedir yaparız evladımız mutlu olsun yere bana sinir geldi buradaklava:
bazen diyorumki acaba ailelelrde okadar evlatlarını sevmiyormu nedir bu kendini naza çekmeler kendi ailemde yaptı eşimin aileside inan iki taraftanda nefret gelmişti bana
eşimin ailesi beni istememiş eşim ağlamı kaç yaşına geldim kardeşlerim evlendi benim yuvam olmasınmı diye ozaman biraz yumuşamışlar
bir kaç gündür diyorum ki madem sorun yaratıyor seninde annen benimde annem gel konuşalım hiç bişey istemiyoruz biz para biriktirip yapıcaz herşeyi düğün falanda istemiyruz gider nikah dairesinde atarız imzamızı diyelim dedim hayır aileme resti çekemem dedi rest çekmek değilki bu napalım sorun yapıyorlar çocuklarının mutluluğunu düşünmeyen anne babaya iyi olur böylesi haksızmıyım ama yine benim yanımda olmadı çok sevdiiği anneciğini düşündü(
aman annesine töbe töbe öyle deme sen yinede sırt dönerek evlenmek istemiyordur normal biz kadınlar bu konuda daha güçlüyüz bunun yerine ikna etmeyi hatta iki tarafı kandırmayı deneyin oda kendi ailesini sende kendininkini kandır siz kazançlı çıkın bu işten onların inatı sizi ayırmaya yetmez bunu gösterin
benim artık inancım kalmadı tek başıma kaldıramıyorum bu kadar yükü sevgilimde destek değil oda üzülüyor biliyorum ama yeter bıktım deyip kestirebiliyor yada annem haklı kabul ederseniz bu iş olur biz bir kere gelir ya nişan takarız nikahı yaparsınız nikaha gelmeyiz yada istemeye nişana gelmeyiz nikaha geliriz yine nkahı siz yaparsınız dedi bana sanki benim bilmem kaçınıcı nikahım olacakta bu kadar rahat davranıyorlar işte annesi hasta oluyormuş brde maddi olarak çok yük oluyormuş diye bir sefer geleceklermiş ve bunu benim sevgilim söylüyor evliliği dşündüğüm adam deliricem artık bnim artık sevgisinede yanımda dik duracağınada beni koruyup kollayacağınada inancım kalmadı
nişanlın seni seviyor ya bence kayınvaliden kıskanıyor kendini yırtıp ağlıyor demek ona inat al oğlunu bence
Sen birine söz vermişsin,2 sene umut vermişsin,evliliğin arifesine gelip ''yok güzelim aileme rest çekemem'' demek olmuyor işte.
Adam gibi durun yaşanmışlıkların arkasında beyefendiler!
Ana kuzuluğundan çıkamıyorsanız,ben bu kızı seviyorum ve evleniyorum diyemiyorsanız hiç sıvamayın paçaları dereye doğru,o su bile boğar sizi.
Annenin inadı senin gözyaşların ile sönüp gitmeli.Anadır,candır herşeyden önce evladını düşünür.Düşünmelidir ya da...
Sözlün için biraz kafasını toplama vakti ver.Mutlaka bu saçma sapan detaylar için seni terk etmeyi göze almamalıdır.
Eğer alıyorsa da emin ol yol yakınken sana sunulan bir şanstır bu gerçek yüzleri görmen için.
Biliyorum,çok üzülüyorsun ama ikiniz birlik olamamışsınız tek sorun bu.Yoksa hepsi halledilirdi.İnşallahta bundan sonra edilir.
oğlu istiyorsa beni tabi çatlata çatlata alırım ama oğlu dimdik duracakki alayım yanımda ana kuzusu ömür boyu anasının ağzına bakan birinide istemem tabi kimse istemez muhakkak sevgilime olan inancım kayboluyor çok seviyorum ama böyle yapınca beni üzüyor işte annemide boşuna kırdım haklı sanırım diye düşünmeye başlıoyrum halbuki ben ne emekler vermiştim bu ilişkiye mafoldumben
Sen birine söz vermişsin,2 sene umut vermişsin,evliliğin arifesine gelip ''yok güzelim aileme rest çekemem'' demek olmuyor işte.
Adam gibi durun yaşanmışlıkların arkasında beyefendiler!
Ana kuzuluğundan çıkamıyorsanız,ben bu kızı seviyorum ve evleniyorum diyemiyorsanız hiç sıvamayın paçaları dereye doğru,o su bile boğar sizi.
Annenin inadı senin gözyaşların ile sönüp gitmeli.Anadır,candır herşeyden önce evladını düşünür.Düşünmelidir ya da...
Sözlün için biraz kafasını toplama vakti ver.Mutlaka bu saçma sapan detaylar için seni terk etmeyi göze almamalıdır.
Eğer alıyorsa da emin ol yol yakınken sana sunulan bir şanstır bu gerçek yüzleri görmen için.
Biliyorum,çok üzülüyorsun ama ikiniz birlik olamamışsınız tek sorun bu.Yoksa hepsi halledilirdi.İnşallahta bundan sonra edilir.
annemin yaptığına çok üzülüyorum bir haftadır göz yaşlarım onu yumuşatmadı çok inatçı aslında çok fedakar bir anne hayatını bizim için feda etti yıllarca kendi için değil kardeşim ve bneim için yaşadı şimdi elin çocuğu yüüzden sen bana cephe alıyorsun kapriside var aileyi beğenmedi bu masraf mevzularında sorun yapmalarından hoşlanmadı haklı olduğu yönler var ama benim mutluluğumu ne olursa olsun düşünmeliydi belkide böylesi hayırlı olan ben hem annmin davranışına hem sevgilimin davranışına üzülüyorum dimdik yanımda dursaydı dünyaya tek başımıza karşı gelirdik ama o ben rest çekemem dedi ve bitirdi yada ayrılalım dedi ve bitirdi bir bana hak verdi bir annesine bende istediği zamanı verdim ona düşünsün bakalım biraz bensiz yaşamakmı benimle yaşamakmı daha değerli hayırlısı ne ise o olsun dilyorum inşallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?