bizim buralarda düğün nikah kına nişan hepsi erkek tarafına aittir.her yerde gelenekler farklı tabi
bende komşu ile gelin gittim iki yerde düğün oldu ama biz hiçbir masrafa karışmadık
her düğünde böyle olaylar anlaşmazlıklar olur canım bizdede oldu.ayrılıyorduk nerdeyse ama bir şekilde kavga gürültü oldu düğünümüzkafamçokkarıştı
en güzeli bu işlerin tatlılıkla olması tabii.
büyükler daha anlayışlı ve olgun olmalılar bizde şöyledir deyip diretmek çok doğru değil bence devir değişti.gençlerin mutluluğu için biraz toleranslı olmalı anne babalar
umarım senin annenle kaynanan da orta yolu bulurlar canım
şimdi sizin için asıl zor günler başlıyor nişanlınla birlik olup annelere karşı mücadele etmelisiniz
bizim iki tarafta birbirini hiç istemedi sanki onlar girecek yatağa töbe töbe ama biz birbirimizden ayrılamazdık ve mücadele ettik sırt sırta verip
nişanlına çok kabahat bulma canım bence annenin durumu fazla yoksa karşılayacak nişanlınla gizli konuş ikinizin arasında okarşılasın nikahı
hem inan çok tutacak birşey değil düğün daha masraflı 3 milyar salon olsa falan en az belkide daha fazladır artık devir deyişti bence ekonomik şartlar ağır nikahı siz yapsanızda hiçibir sakıncası yok bence canım
bir kızın annesi ile anlaşamayacağı hiçbirşey olamaz hadi kayınvalideler zorluk çıkarıyor zaten ama annenden daha fedakar olmasını beklerdim zaten baban yok bir kanadın kırık oda böyle kapris yaparsa olmaz yok iki anne birbirini sevmemiş sevmelei şart değil zaten önemli olan nişanlınla senin birbirinizi sevmeniz annenin durumu varsa biraz kızım ın mutluluğu için karşılarım nikahını demesi gerekirdi
en çokta sinir olduğum nokta düğünü kendi milletlerini eğlendirmek için yapıyorlarda nikah için bu kadar sorun yarattılar birde paramız yok diyorlar çok masraf yapamayız diyorlar o zaman düğüne niye masraf yapıyorsunuz öyle değilmi parayı düşünen düğünüde yapmayı bir kez düşünür acaba yapabilrimiyim diye biraz bencillik yapıyorlar gibi geliyor ama ddiğim gibi ailesini tanımam ama sevgilimin yaptığı yanımda durmayışı beni savunmayışı ailemi savunmayışı zoruma gitti ve çok üzüldüm
erkek anaları hep sorun çıkarır güzelim beni istemeye geldiler okadar komikki anlatamam
benim eltim ev hanımı görümcemde ikiside çalışan bayan değil
kayınvalidem cadı içeride annemi vaz geçirmeye çalışıyor nediyor biliyomusun bu devirde sevgi sevgiye kalınmıyormuş maddi şeyler önemliymiş
zoraki taktık sözü annem dediki kadın seni istemiyor ama annem severek evlenmemiş benim severek evlenmemi istiyordu bana destek oldu
canım benim siz nişanlınla ne konuşuyorsunuz bilmem sen sürekli anneni haklı çıkarıyorsan oda inadına yapar güzelim biz o zor dönemde hep ailelerimizi çekiştiriyorduk bizim mutluluğumuzu istemiyorlar diye:hulya:
ben öyle demesindende geçtim en azından nişan ve isteme için tek seferde gelecekler bir ay sonra falan onların burda kimseleri yok mecbur annesi en azından bizde kalacak başka tanıdıkları yok otel köşeleride hiç hoş değil bir kadın için bizde kalmasına bile sorun yaratıyor annem evime kabul etmem kalmak için isterler giderler oteldemi kalacaklar neyse ayarlarlar diyor ve annem çok inatçıdır benide boynu bükük bıraktı böyle çok üzgünüm her iki taraftan darbe yemiş gibi hissediyorum kendimi çözüm yok sıkıştım resmen
kayınvalide tamzopalıkmış hee....klava: düğün her türlü erkek tarafına aittir... kına kız tarafınındırr... ne demek o siz kendi şehrinizde nikahı yapın masraflarıda karşılayın... şimdilerde kız değil erkek tarafı nazlanıyor... önceden kız tarafının gönlü hoş olsun diye iş bozulmasın diye her istediklerine he denirdi.. şimdi erkek tarafı işi bozmak için kız tarafını yokuşa sürüyor...
en çokta sinir olduğum nokta düğünü kendi milletlerini eğlendirmek için yapıyorlarda nikah için bu kadar sorun yarattılar birde paramız yok diyorlar çok masraf yapamayız diyorlar o zaman düğüne niye masraf yapıyorsunuz öyle değilmi parayı düşünen düğünüde yapmayı bir kez düşünür acaba yapabilrimiyim diye biraz bencillik yapıyorlar gibi geliyor ama ddiğim gibi ailesini tanımam ama sevgilimin yaptığı yanımda durmayışı beni savunmayışı ailemi savunmayışı zoruma gitti ve çok üzüldüm
canım iş sende bitiyor annenin inadını kırıcaksın duygu sömürüsü yap ağla zırla yeme içme ikna et anneni
annen ağırlamak zorunda öyle otelde falan olmaz annen niye naza çekiyor anlamadım gitti kimse dört dörtlük değilki bundan ayrılsan bile başka bir aileylede sorun çıkar mutlaka sorunsuz olur sanmayın hiç
boşver güzelim kimi eğlendirmek için yaparlarsa yapsınlar sen nişanlını seviyorsun onunla evlenip mutlu olmaya bak evlenince sana döner merak etme bu işler kolay değil boş ver şu bir milyarlık nikah meselesini halletmeye bakın nişanlın la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?