fikir danışmak istiyorum .

orta yolu bulmaları çok zor ilkiside dişli dediğim dedik ve iki evdede bizlerle küsler bir haftadır deliricem artık bizde birbirmizi yiyoruz oda arada kaldı bunaldı bende bitecek bu ilişki sanırım yazık banada sevgimede geçen zamanımada mafoldumben

sevgilimde mücadele edecek gücü göremiyorum ne serden vazgeçiyor ne yardan annesinede söz geçiremiyor karşısında dimdik duramıyor ben bu kızı seviyorum ne olursa olsun evlenicem diye bana ayrılalım bitsin anneler öyle istiyor diyor ben ondan daha dik duruyorum ama bana destek olmayan bir erkek içinde annemi kırmak ne derece doğru düşünmeye başladım bir kaç saattir gerçekten yanımda olsa hissetsem ve hiç bırakmayacağını bilsem yaparım dediğimi inatçıyımdır anneme söylerim ya yumuşar yada gider nikah dairesine atarım imzamı ama sevgilim bu kadar cesur değil malesef mafoldumben

ah canım ah kendini üzme desemde boşbiliyorum ben daha zor günler geçirdim inan biz eşimle çıkıyorken bankada biraz parası vardı babam olucak hain hiç bir.... karışmadı ailesinden gizli hepsini yaptı eşim babam bana bir bilezik taktı125 milyonluk
aslında senin babanda yok benim kızım olsa karşılardım nikahını ne var başı dik olsun yeter babam benim boynumu büktü

nişanlına çok kabahat bulma canım bence annenin durumu fazla yoksa karşılayacak nişanlınla gizli konuş ikinizin arasında okarşılasın nikahı
hem inan çok tutacak birşey değil düğün daha masraflı 3 milyar salon olsa falan en az belkide daha fazladır artık devir deyişti bence ekonomik şartlar ağır nikahı siz yapsanızda hiçibir sakıncası yok bence canım

doğru diyorsun ama bende annemde nikah masrafında değilizki durumlarının olmadığını biliorum ama nikah gibi masrafı en fazla 1000 lira tutan bir şeyi sorun etmeleri ve bunu daha ortada bir durum yokken yapmış olmaları zorumuza gitti hakikten doğru dürüst konuşulsaydı evden gider gitmez yolda tartışma konusu olmasaydı annem bu kadar sorun etmezdi muhakkak daha isteme nişan bişey olmamış bir nişanla ilgili bişey konuşmamışız onlar nikahı siz yapın diye problem yaratıyorlar annemde ne kadar çirkin bir durum ne biçim insan bunlar diye söyleniyor ve o kadar abartıyorki beni iyice zor durumda bıraktı onalrda aynı zor durumda bıraktı sevgilimi arada kaldık en çok zoruma gidense annemin beni boynu bükük bırakması ve sevgilimin taş çatlasın 1000 lt masrafı büyütüp ayrılığı düşünmesi benim yanımda dimdik duramayışı çok zoruma gitti görüşmeyelim bir süre dedim .

bir kızın annesi ile anlaşamayacağı hiçbirşey olamaz hadi kayınvalideler zorluk çıkarıyor zaten ama annenden daha fedakar olmasını beklerdim zaten baban yok bir kanadın kırık oda böyle kapris yaparsa olmaz yok iki anne birbirini sevmemiş sevmelei şart değil zaten önemli olan nişanlınla senin birbirinizi sevmeniz annenin durumu varsa biraz kızım ın mutluluğu için karşılarım nikahını demesi gerekirdi

en çokta sinir olduğum nokta düğünü kendi milletlerini eğlendirmek için yapıyorlarda nikah için bu kadar sorun yarattılar birde paramız yok diyorlar çok masraf yapamayız diyorlar o zaman düğüne niye masraf yapıyorsunuz öyle değilmi parayı düşünen düğünüde yapmayı bir kez düşünür acaba yapabilrimiyim diye biraz bencillik yapıyorlar gibi geliyor ama ddiğim gibi ailesini tanımam ama sevgilimin yaptığı yanımda durmayışı beni savunmayışı ailemi savunmayışı zoruma gitti ve çok üzüldüm

erkek anaları hep sorun çıkarır güzelim beni istemeye geldiler okadar komikki anlatamam
benim eltim ev hanımı görümcemde ikiside çalışan bayan değil
kayınvalidem cadı içeride annemi vaz geçirmeye çalışıyor nediyor biliyomusun bu devirde sevgi sevgiye kalınmıyormuş maddi şeyler önemliymiş
zoraki taktık sözü annem dediki kadın seni istemiyor ama annem severek evlenmemiş benim severek evlenmemi istiyordu bana destek oldu

ben öyle demesindende geçtim en azından nişan ve isteme için tek seferde gelecekler bir ay sonra falan onların burda kimseleri yok mecbur annesi en azından bizde kalacak başka tanıdıkları yok otel köşeleride hiç hoş değil bir kadın için bizde kalmasına bile sorun yaratıyor annem evime kabul etmem kalmak için isterler giderler oteldemi kalacaklar neyse ayarlarlar diyor ve annem çok inatçıdır benide boynu bükük bıraktı böyle çok üzgünüm her iki taraftan darbe yemiş gibi hissediyorum kendimi çözüm yok sıkıştım resmen

canım benim siz nişanlınla ne konuşuyorsunuz bilmem sen sürekli anneni haklı çıkarıyorsan oda inadına yapar güzelim biz o zor dönemde hep ailelerimizi çekiştiriyorduk bizim mutluluğumuzu istemiyorlar diye:hulya:

ahh ahhh benim annemde babamla yokluk içinde ağlayarak evlenmiş kaynananın yardım etmemesi bir yatak odası almak için günlerce borç para aradığını ve ucuz bir takım bulmak için 2 hafta mağaza mağaza dolaştığını anlatır övünerek ve ağlayarak ama şimdi yoklukla yuva kurmak isteyen kızını anlamak istemiyor tamam o tarafta diretiyor sende kız annesi olarak naz yap bişey demiyorum ama bu kadar kapris gereksiz sonuçta sevgiye saygı olmalı öyle değilmi anneni tebrik ettim ne güzel yapmış senin boynunu bükmemiş

kayınvalide tamzopalıkmış hee.... klava: düğün her türlü erkek tarafına aittir... kına kız tarafınındırr... ne demek o siz kendi şehrinizde nikahı yapın masraflarıda karşılayın... şimdilerde kız değil erkek tarafı nazlanıyor... önceden kız tarafının gönlü hoş olsun diye iş bozulmasın diye her istediklerine he denirdi.. şimdi erkek tarafı işi bozmak için kız tarafını yokuşa sürüyor...

bizde öyle yapıyoruz aslında niye mutlu olmamızı istemiyorlar niye anlaşamadılar diye konuşuyoruz ama bir an geliyor sanırım annesinin dolduruşuna ve ağlamalarına takılıp sinirlenip morali bozulup annesini haklı çıkarmaya çalışıyor bnde annemin haklı gerekçsini sölemeye çalışıyorum ve ayrılık sözü çıkıyor yine bak bu akşam yine oldu telefonumu kapattım 10 gün görüşmeyelim dedi tamam dedim açmayacağım telimi belki yarın ulaşamayınca aklı başına gelir ama gerçi artık güvenimde kalmadı biraz anneci sanırım düşkün değilim anneme derdi ama bu davranışları tam tersini gösteriyor .

canım iş sende bitiyor annenin inadını kırıcaksın duygu sömürüsü yap ağla zırla yeme içme ikna et anneni
annen ağırlamak zorunda öyle otelde falan olmaz annen niye naza çekiyor anlamadım gitti kimse dört dörtlük değilki bundan ayrılsan bile başka bir aileylede sorun çıkar mutlaka sorunsuz olur sanmayın hiç

evt canım malesef öyle ne kadar sevsemde o kadar uzun boylu değil ama yapmazlarsa annemide kendimide çok ezdirmem ben zaten çok şey istemedm zaten defalarca şehirler arası gelip gitsinler onu alsınlar bunu alsınlar demedim ikinci bir düğüne grek yok hatta düğüne grek yok dedim daha hala sorun yaratıyorlar ve üzülüyorum sevgilimde ailesinin tarafında bana diyemiyor aşkım sen üzülme halledilir hepsi aksine kabul edecksin bu durumu annenede kabul ettireceksin diyor sinir oldum ben zaten annemle kötü oldum içim parçalanıyor

merhaba ferihann ben yaklaşık 3 senelik evlıyım bizde yüzük konusunda tartışmıştık yok onun yüzüğünü ben benim kını o alacakmış ama 2sinide o aldı çünkü neden almak zorunda.töreler adetler eskıde kaldı artık.senin yapacağın tek şey ipleri ele alman.annelerin anlaşmaması pek sorun değil.eğer siz mutluysaniz bi problem yok düğünü ve nikahı erkek tarafı yapar kınayıda çok nadir kız tarafı yapar.ben hiçbirşeyi üstlenmedim.eşim kendisimücadele etti.senin yapacağın tek şey kimseyi dinlememen.bırak yapsın seni seviyosa anayıda takmaz babayıda eğer gözede almıyosa bilki senden vazgeçmiş

boşver güzelim kimi eğlendirmek için yaparlarsa yapsınlar sen nişanlını seviyorsun onunla evlenip mutlu olmaya bak evlenince sana döner merak etme bu işler kolay değil boş ver şu bir milyarlık nikah meselesini halletmeye bakın nişanlın la

annem çok inatçı öyle böyle değil bir haftadır ağlaya ağlaya gözlerim şişti yüzüm çöktü üzülüyor ama inadındanda vazgeçmiyor benim yaşım 28 bu yaşa kadar hep evlen yeter artık derdi şimdide olsun vardır herşeyde bir hayır sen daha iyilerini bulursun gibi sözlerle vazgeçirmeye çalışıyor aileyi beğenmedi evet bu para mevzusuda girince devreye bunlar hiçbişey yapmaz sana ezilirsin diye düşünüyor ama ben maddi bişey zaten beklemiyorum sadece saysınlar yeter ben zaten çalışıyorum evlenincede çalışıcam Allah izin verirse annemde haklı belki benim göremediğimi görüyor ama böyle yapmasıda beni üzüyor işte

kızlar kolaymı mutlu olmak ben evlenirken eşim aldı herşeyi ailesinede onlar aldı dedi iki birbirini seven insan ayrılsınmı bir nikah masrafı yüzünden

halllolmuyor ama o annesini seçeceğe benziyor yazık bu kadar zaman verdiğim emeğe geçirdiğim zamana verdiğim sevgiye paraymış herşey mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…