Fikir?gizlice okuma

Zelonmndal

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
66
5
18
35
Rusya
Kızlar selam.size birşey danısacagım.arkadasımın eşiyle bazı sorunları var güvensizlik gbi.eşi herşeyi sildigi içn işten geldiğinde yada o şüpheleniyor sildiğinden.emin olmak içn tek bir yolu var eşinin bir arkdsnn tlfnndaki konusmalara bakmak.sizce nasıl bakabilir uzun sürecek bişey olacagndan cesaret etmek zor.2 saatlik evde görüşeceklermiş.sizce nasıl o tlfnu alıp geçmişe dair bütün msjlrı okuyablr?yanlıs birşey ve tehlikeli bence ama o koymus kafasına yoksa içim rahat etmeyecek diyor.

Ben açıkçası bunu etik bulmadım,bence ilk onunla bu konuyu paylaşması daha doğru olacaktır.Zaten bir ilişkinin temeli güvendir.Bunu ona yapıcı bir şekilde anlatırsa belkide hiç kaygılanacak bir durum olmadığını eşi ona anlatabilir.Önemli olanda evliliklerde bu saygıyı korumak değil mi?Ama illaki bakacağım diyorsa siz eşiniz,arkadaşınızın eşi ve arkadaşınız birlikte eve kahve içmek gün ayarlayın.Eşinizi veya arkadaşınızın eşini birşey almaya yollayın.Diğer eş içinde mutfakta birşeye yardım etmesini söyleyin.Siz elinizdeki kahveyi telefonların yakınına koyun ve oraya dökün temizlemek amacıyla telefonları başka bir yere yada içeriye taşıyın.Arkadaşınız daha sonra onları okumak için odaya gitsin.Aslında planlı hareket edebilirseniz kolayca bakılabilir.

Son düzenleme:
Bu kişi sen misin arkadasin mi?? Bence dogru degil diyipte burdan yardim istemek nasil bir mantik..

Konuya gelince oldukca yanlis bi davranış. esinin arkadasinin telefonundan sanane ne hakla karistirirsin yani baska yol bul-sun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende aynı fikirdeyim ama ben yurt dısındayım birlikte değil.o türkiyede,ve büyük ihtimal eşli şekilde görüşecekler.tek basına yapması gerekiyor.eşiyle cok konusmus daha önce yakaladgı bazı şeyler olmus.söz verdiğinden beri tekrarlamamıs eşi ama şüpheleniyor ve güveni sarsıldıgı içn daha önce bakmadan içinin rahat etmeyecegini söylüyor bence cok tehlikeli.belkii işe yarayacka fikri olan biri vardır?eşiyle arkadasınn eşinin tlfnu aynıymıs.acaba eşimin tlfnu sandım die çantasınamı atsa giderken.ztn farkedilene kdrda okur

Ne rahatsız insanlar var ya.ben olsam tanınıyorum etmiyorum kimseyi ben derim.manyakmıyım ben.kaç saattir tlnda knsyrz söyldgm halde rezillik var sonunda yani ama dinlemiyor.ayrıca sanane kimse kim yardımcı olcaksan ol saçma sapan konusma burda

Siz karışmayın, o ne yapıyorsa yapsın. Aile meselelerine karışılmaz. Bırakın arkadaşınız eşiyle çözsün sorunlarını.

Siz karışmayın, o ne yapıyorsa yapsın. Aile meselelerine karışılmaz. Bırakın arkadaşınız eşiyle çözsün sorunlarını.

Pardonda siz hangi kafadasınız.bnm arkadasım eşine karaı güven sorununyaşıyor ve bişeklde emin olmak istiyorsa.ben niye karısmıyorum.bn elimden theleni yaparım ortada biley varsa cıkaın yada rahatlasın.ama sonunda onn kötü duruma düşme ihtimalinden dolayı bu kafaya koydugu şeyi dogru bulmuyorum.ama yapmakta ısrarcıysada elimden geleni yaparım.burdanda onn içn yardım istiyorum bi fikir .sizin fikriniz yoksa konudan cıkın lütfen

Ok .

2 kez okudum ama anlamadım. Keşke nokta, virgül falan kullansaydınız. Kim kimle nerde görüşüyor anlamadım. K bakmayın, bende yurt dışında doğup büyüdüm; orda da gayet noktalama işaretleri kullanılıyor.

Herneyse; kimsenin bişeyini karıştırmayın derim ben.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Olur sizde eşinizle böyle sorunlar yaşarsanız sakın kurcalamayın derim.eşinizle halledemesenizde ayıp kimsenn birşeyi karıstırılmaz dersiniz kendinize

Telefondan giriyorum yazmakta zorlanıyorum zaten anca bukadar oluyor bu saatte.kırk yılda bir kadınlar kulubüne yazıım ddm karsımdaki herkes sorunlu cıktı.bi eleştiridir anlamadım gitti

İnşallah bir gün evlenirsem içime şüphe düşürecek şeyler yapmaz eşim.. Dileğiniz için teşekkürler

Telefondan giriyorum yazmakta zorlanıyorum zaten anca bukadar oluyor bu saatte.kırk yılda bir kadınlar kulubüne yazıım ddm karsımdaki herkes sorunlu cıktı.bi eleştiridir anlamadım gitti

Sorunlu mu? K bakmayın ama haddinizi aşmayın. Hem yaşımdan dolayı hemde kişiliğimden dolayı asla saygısızlık yapmam. Tek bir kez bile öyle yorum yapmamışımdır. Eleştiriye ya da başka fikirlere yorumlara herneyse açık değilseniz konu açmayın buraya. Haaa derdiniz varsa da düzgün şekilde yazın ki insanlar anlasın. Herkes sizin 'türkçenizi' anlamak zorunda değil. İyi geceler arkadaşınızada kolay gelsin.

Merhaba ,

Yazmış olduğunuz ilk mesajı anlamadığı için sordu arkadaşlar , sorunlu oldukları için değil.

Öncelikle arkadaşınız ( ki umarım ben değil de arkadaşım soruyor durumu değildir , neden mi çünkü burası forum dert kiminse girip yazabilir fikir alabilir :) ) sorunu için yanlış bir çözüm arayışında.

Kadın veya erkek cinsiyeti ne olursa olsun bir birinin şahsi eşyalarına gizlice bakma ihtiyacı duyuyorsa o ilişkide ciddi bir sorun vardır. Diyelim ki ; dediğini yaptı , eski yazışmaları da buldu , okudu. Eşi bu durumu öğrenir ise eşinin güvenini nasıl geri kazanmayı düşünüyor ?

Neden karışmayayım demişsiniz. Çünkü ikili ilişkilerin hepsi nevi şahsına münhasırdır. Dışarıdan yapılacak suni müdahaleler yarardan çok zarar doğurabilir. Arkadaşlığınızın bitmesi ile atlatamayıp bu durumdan çok daha fazla zarar görebilirsiniz.

Meraba.benim kızdıgım nokta şu ben burda kimseyi tanımıyorum konuyu actıgımdan beri sizmisiniz yoksa arkadasınızmı diye gereksi sorular.bensem benimdir yani tanınmadıgım bir ortamda böyle saçma yalanlara gerek varmı.ayrıca arkadasım eşiyle ortak görüştüjleri bir kız arkadasları arasında birşey oldugundan şüpheleniyor.eşi mesajlrı sildigi için kalkıp eşinede aen beni arkadsımlamı aldatıyorsun diyemiyor.tek çareyide o kızla görüştüklerinde kıIn telefonunu bi şekilde alıp bakmakta görüyor.ben yapma.daha kötü olr şeklinde konustugumda karaınızda sizi dinlemeyen yakın bir arkadasınız oldugunda onu rahatlatmak için bunu yapması gerekiyorsa bende fikren kötü duruma düşmeden ne yapabilir dieye danısmak istedim burda.ama yardımcı olmaktan öte senmisin yoksa arkadasımmı diyorsun,siz karısmayın nedemek karıstırıyor falan.gereksiz yorumlar yani.

Ben de o sorunlulardanım. Telefonda noktalama işareti yok mu? Ayrıca anlamadığım bir nokta var, bu arkadaş eşinin telefonunu kurcalamış (asla onaylamayacağım çok çirkin bir davranış) ama bir şey bulamamış. Şimdi de eşinin arkadaşının telefonuna mı göz dikmiş? Kendisiyle alakası olmayan bir adamın telefonunda ne bulmayı umuyor? Yani kocası o arkadaşıyla ne gibi yazışmalar yapmış olabilir ki? İki arkadaşın yazışmalarıysa eğer bunları okuyunca ne elde edecek arkadaşınız? Eğer o insan gerçekten arkadaşınızsa sizin onu bu saçma sapan şeyi yapmaması için uyarmanız gerekmez mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…