Tsk ederim canım öncelikle cevap verdiğn için
Bu aradaa neden kimse yazmıyor tabi o kadar hararetli konular var ken arkadaşım bekar bu arada dogum gününü bilmiyorum malesef
Arkadaşım arkadaşın hakkında hiç bir fikir vermemişsin. Sokaktan geçen aadamı kolundan çevirip buna ne alsam desen aynı olurdu. Arkadaşın evli mi bekar mı? Çocuğu var mı? Hangi ülkede? Ne biliyim Türkiye'den bir türk kahvesi bile göndersen hasret kalacağı bir yerde mi? Uzak bir memleket derken başka ülke anladım onu bile mi açık yazmadın yoksa. Özetle bu kadar bilgiye nasıl fikir verelim.
Ev eşyası yollayabilirsin. Vazo,şık bir çerçeve gibi.
ya da kişisel eşya olarak çanta,makyaj paleti,güzel bir elbise alabilirsin.
Ama evli mi bekar mı arkadaşın? Bu durumları da gözönüne al.
Zevklerini ,neler kullandığını biliyorsundur az çok.
Merhabalar ;
ben olsam şu b..food tarzı yenebilir kek çiçeklerden alırdım.ne kadar uzak olursa olsun internetten siparişle gidiyor.
Teşekkürler ben kalıcı birşey düşünüyormm
Teşekkürler ben kalıcı birşey düşünüyormm
Valla biblo, vazo sever mi çok önemli (ben tercih etmem mesela) çanta olsun giysi olsun tarzını bilmek önemli bir değiştirme kartı olsa bile doğuda değiştirebilecek mi? Makyaj malzemesi desen kullandığı malzemeyi bilmelisin ya da sevdiği renk tonlarını. B.food dediğimiz şey ise valla benim en çok hoşuma giden jestlerden biri olmuştur ama tabi insandan insana değişir. Eğer çalışıyorsa iş yerine yollarsanız havası oluyor. Güzel oluyor.
ben arkadaşıma almıştım netten üzerine ismini yazdırdığım bir makyaj çantası..güzeldi biraz araştır istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?