• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir istiyorum lütfen

asyali27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
469
6
48
Hatay
Merhaba hanımlar bir konuda fikire ihtiyacım var.3 5 ay önce uzak bir şehirde çok samimi olan bir arkadaşımdan zaruri özel birşey işlemiştim kargo ile maliyeti olmayan bir şey sağolsun hemen gönderdi ancak yanında bana hediye de göndermiş parfüm ve bebeğime takım ! ve ben tekrar ona birşey alıp göndermek istiyorum ama ne almam gerektiğini bilmiyorum çok uzak bir memleket kargo ile gidecek ama akla hiç birşey gelmyor ne olur fikir verin :31:

Sizde bir obje yada ev sus icin yapay cicek gonderin. Parfum deseniz Olmaz. Canta da olabilir. Ama dogum gununu falan bekleyin bence. Diger turli sen gonderdin diye gonderdim olur sanki

Tsk ederim canım öncelikle cevap verdiğn için
Bu aradaa neden kimse yazmıyor tabi o kadar hararetli konular var ken arkadaşım bekar bu arada dogum gününü bilmiyorum malesef

Tsk ederim canım öncelikle cevap verdiğn için
Bu aradaa neden kimse yazmıyor tabi o kadar hararetli konular var ken arkadaşım bekar bu arada dogum gününü bilmiyorum malesef

Arkadaşım arkadaşın hakkında hiç bir fikir vermemişsin. Sokaktan geçen aadamı kolundan çevirip buna ne alsam desen aynı olurdu. Arkadaşın evli mi bekar mı? Çocuğu var mı? Hangi ülkede? Ne biliyim Türkiye'den bir türk kahvesi bile göndersen hasret kalacağı bir yerde mi? Uzak bir memleket derken başka ülke anladım onu bile mi açık yazmadın yoksa. Özetle bu kadar bilgiye nasıl fikir verelim.

Son düzenleme:
Merhabalar ;

ben olsam şu b..food tarzı yenebilir kek çiçeklerden alırdım.ne kadar uzak olursa olsun internetten siparişle gidiyor.

Ev eşyası yollayabilirsin. Vazo,şık bir çerçeve gibi.
ya da kişisel eşya olarak çanta,makyaj paleti,güzel bir elbise alabilirsin.
Ama evli mi bekar mı arkadaşın? Bu durumları da gözönüne al.
Zevklerini ,neler kullandığını biliyorsundur az çok.

Arkadaşım arkadaşın hakkında hiç bir fikir vermemişsin. Sokaktan geçen aadamı kolundan çevirip buna ne alsam desen aynı olurdu. Arkadaşın evli mi bekar mı? Çocuğu var mı? Hangi ülkede? Ne biliyim Türkiye'den bir türk kahvesi bile göndersen hasret kalacağı bir yerde mi? Uzak bir memleket derken başka ülke anladım onu bile mi açık yazmadın yoksa. Özetle bu kadar bilgiye nasıl fikir verelim.

Arkadaşım bekar 26 yaşında doğu da yaşıyor

Ev eşyası yollayabilirsin. Vazo,şık bir çerçeve gibi.
ya da kişisel eşya olarak çanta,makyaj paleti,güzel bir elbise alabilirsin.
Ama evli mi bekar mı arkadaşın? Bu durumları da gözönüne al.
Zevklerini ,neler kullandığını biliyorsundur az çok.

Çok tesekkurler hepsini değerlendireceğim hepsi guzel fikir, işte hiç aklıma gelmemişti

Nasıl biri ne tür şeyler sever
Evli mi , evli ise tablo vb. süs eşyası olabilir
Baktıkça sizi anımsar hem

Teşekkürler ben kalıcı birşey düşünüyormm

Valla biblo, vazo sever mi çok önemli (ben tercih etmem mesela) çanta olsun giysi olsun tarzını bilmek önemli bir değiştirme kartı olsa bile doğuda değiştirebilecek mi? Makyaj malzemesi desen kullandığı malzemeyi bilmelisin ya da sevdiği renk tonlarını. B.food dediğimiz şey ise valla benim en çok hoşuma giden jestlerden biri olmuştur ama tabi insandan insana değişir. Eğer çalışıyorsa iş yerine yollarsanız havası oluyor. Güzel oluyor.

Valla biblo, vazo sever mi çok önemli (ben tercih etmem mesela) çanta olsun giysi olsun tarzını bilmek önemli bir değiştirme kartı olsa bile doğuda değiştirebilecek mi? Makyaj malzemesi desen kullandığı malzemeyi bilmelisin ya da sevdiği renk tonlarını. B.food dediğimiz şey ise valla benim en çok hoşuma giden jestlerden biri olmuştur ama tabi insandan insana değişir. Eğer çalışıyorsa iş yerine yollarsanız havası oluyor. Güzel oluyor.

Evet çalışıyor ofisi var aslında öyle birşey daha çok hoşuna gidebilir

yani bir biblo,aksesuar,giyim olabilir hediye sonuctaa :16::16:

Ben çiçeklerdne çok hoşlanırım
Ama ölünce üzülüyorum
Gerçeğine benzer yapay çiçekler oluyor
İster malsemelerini alıp kendin bi vazoya süs taşları veya kumla koyabilirsin, ister hazır alabilirsin aslında
Ofisine veya evine koyabilir ( Ben camın önüne koyuyorum herkes gerçek sanıyo :1: )

Bi de kişiye özel hediyeleri severim
Sosyal paylaşımdan bi fotosunu çalıp :1: tablo veya saat yaptırabilirsin
Bazı sitelerde oluyo bu tarz siparişler

Back
X