Fikir istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle katılıyorum. 2011 de aile evinden ayrıldım, o zamandan beri aile evime kısa ziyaretler harici gelmedim. İnsanın kendi evi, kendi düzeni çok kıymetli gerçekten

Burda ishal salgını varmış çeşme suyundan de , çocuk ishal oldu patates yedirdim geçti ama gene olmasın yavrum yıkanırken falan zor oluyo korkuyorum de

Ortam çocuk için uygun değil burayı yadırgadı ve değişti evdekilerde bensiz zapt edemiyor kendi evinde daha huzurlu olacaktır. Bende düzenime döneyim artık bende yadırgadım de bence çokta sorgulamaz. İnsan alıştığı ortamdan çıkınca ne kadar ailesinin evi de olsa kendi evini özleyip tedirgin oluyor.

Valla galiba öyle oldu. Kardeşim hiçbir zaman aile bağları olan bir çocuk olmadı. Ondan zaten süper ilgi beklemiyordum ama ne bileyim alayım yarım saat parka götüreyim de demiyor. Annemin yoğunluğu birkaç gün, günde birkaç saat olacaktı ama hiç de öyle gitmiyor süreç. Sabah erkenden çıkıp çok geç geliyor. Ben işinin o kadar uzun sürmediğine de eminim ama bir şey diyemiyorum malesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…