Çok teşekkür ederim. Ben zaten her geldiğimde çabuk dönmek için uğraşıyorum. O yüzden pek etkili olacağını sanmıyorum bu fikrinEsinize "cocuk seni cok özledi durmuyor. Bende özledim dönmek istiyoruz" deyincok gecmis olsun bu arada
Teşekkür ederim. Çocuğun özlemesini benim bahane ettiğimi hemen anlayacaktır. Çünkü her geldiğimde bir an önce dönmek için uğraşıyorum. Gerçekten mecbur kalmasam gelmezdim. Ailemle ilişkim telefonda güzel olan cinsten diyelim.Ilk önce gecmis olsun. Bol bol kemik corbasi icin. Evimi özledim diyin. Cocukta seni özledi derseniz esiniz zaten birsey demez gibi. Maddi imkan varsa 2 haftalik kadin gelsin en azindan yardim etsin derim esinize fkir verin senin yanında olmak istiyorm kadin tutabilir miyiz .ona gore yol alırsınız
Ya aslında şöyle. Ben ailemin yanına gelmekten hoşlanmıyorum. İlişkimiz uzaktayken iyi. O yüzden her geldiğimde çok kısa sürede dönme planları yaparım. Eşim de ailemle daha çok vakit geçirmemi istiyor. Kendi de sever böyle şeyleri. Ama bana göre değil.Ev çocuk için uygun değil sürekli kendine zarar verecek mi şuraya çarpacak mı diye koşturuyoruz kendi evimiz çocuk için daha konforlu dersin
İnanmak istemeyene her bahane az gelir
İnanmak isteyene evimi özledim demek bile kafi gelir
Eşiniz şüpheci biriyse daha prof bi bahane bulmalısınız
Bursa dan Ankara ya geldim. Sıcaktan isyan etmem pek mümkün değil gibiBurasi sicak sinek cok cocugu isirdi spreyler kremler ise yaramıyor bir yerden sinek giriyor diyin. Suan size fikir üretiyorimmm fikirr gel gel gell başka baska yükleniyor
Annemlerin evinin manzarasi yok icim darlaniyor deyin .umarim manzarali bir eviniz vardirBursa dan Ankara ya geldim. Sıcaktan isyan etmem pek mümkün değil gibiçooook teşekkür ederim
Niye döndün demez de biraz kalsaydım daha bismillah yeni gittin diyeceğine eminim. Bir şey mi oldu diye de bol bol sorgulayacak, çünkü hep bir şey oluyor. Ama ailemi de kötü yansıtmak istemiyorum. Çünkü ilerde karşıma gelebilir bunlar, bilemem.Siz ayağınızın üstüne bastıkça ayağınız kaynamaz ki?
“Annemlerin gelen gideni çok, rahat edemedim” dersiniz ya “Evleri çok dağınık, çocuk rahat edemedi” dersiniz. Valla daha da irdelerse eşiniz onda da bir problem var demektir. Kendi eviniz ister 1 günlüğüne gidersiniz ister 1 seneliğine. Niye döndün mü diyecek?
Fikirler bende işe yaramadı ama bence gayet yaratıcısınızAnnemlerin evinin manzarasi yok icim darlaniyor deyin .umarim manzarali bir eviniz vardirlütfen manzaralı eviniz olsun. daha benden bise çıkmıyor pas
İşte ayağım sakat diye kabul etmiyor. Her zaman dönmek istediğim için dönmek istediğimi sanıyor.Ayy yokk anan baban da olsa herkes de etrafında koşsa insanın evi gibisi yokkk diye girerdim ben konuya.
TeşekkürlerBu arada çok geçmiş olsun inşallah ayağınız çabucak iyileşir.
Teşekkür ederimmÇok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?