Fikir istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun.Kırık ayakla çocuğun peşine nasıl dolaşıyorsunuz o kısmı anlamadım?"Aşırı derecede mecbur kaldığım için geldim"diyorsunuz?Tek başınıza nasıl yapacaksınız??
 
Eşimle tabiki rahat konuşabiliyorum ama basit bahanelerin şu an bir geçerliliği yok. Bakıma ihtiyacım olduğu için geldim. Ve evimi özledim, çocuk durmuyo vs bahanelerimi sağlamayacağına eminim. Çünkü gelmeden önce de gelmemek için çok direndim. Her zamanki halim diye düşünüp iyileşene kadar kalmamı istiyor. Temelde mantıklı ama burda düzen o şekilde değil maalesef. Gelip alması için geçerli bir sebep değil yani. Gerçekleri de söylemek istemiyorum. Sonuçta ailem.
 
Geçmiş olsun.Kırık ayakla çocuğun peşine nasıl dolaşıyorsunuz o kısmı anlamadım?"Aşırı derecede mecbur kaldığım için geldim"diyorsunuz?Tek başınıza nasıl yapacaksınız??
Şükür ağrım yok. Diz kapağıma kadar alçıda. Topuk kısmıyla alakalı bir sorunum da olmadığı için alçının topuğuna basarak çok rahat olmasada yürüyebiliyorum.
Aşırı derecede mecbur kaldım çünkü üstüne basmamam gerekiyor. Ama burda sürekli çocuğa dikkat etmem gerektiği için daha zor durumda kaldım. Dikkat de etmiyorlar pek ev düzeninin bebeğe uygunluğuna. Sürekli peşinde olmayınca da sorun oluyor. Mesela kapalı balkon var. Camını açık bırakıyorlar. E çocuk da kapıları falan açabildiği için sürekli balkona gidiyor. Peşinde biri olmasa sıkıntı açık olan cam. E kimse de peşine gitmeyince mecburen ben gidiyorum.
 
Sizi anliyorum ama aklima da baska bir sebep gelmiyor.
 
Bu arada gecmis olsun. Bir an once iyilesmenizi dilerim.
Bir de paça suyu kırık icin iyi gelir derler.
 
Sizi anliyorum ama aklima da baska bir sebep gelmiyor.
İşin sonunda gerçeği söylemek zorunda kalacağım galiba. Konuştum eşimle bizi en erken ne zaman alabileceğini sordum. Dur daha bismiallah yeni gittin dedi, güldü falan makaraya vurdu. Dedim zor oluyor burda çocukla tedirgin oluyorum dedim. Bakarız modunda. Düşündüğüm gibi pek sallamadı.
 
Bu arada gecmis olsun. Bir an once iyilesmenizi dilerim.
Bir de paça suyu kırık icin iyi gelir derler.
Çok teşekkür ederim. Paçayı ve kemik suyunu çok söyleyen oldu. Kemik suyu neyse de paçayı içmem mümkün değil
 
Anlasilan sen ozlememissin bizi deseydiniz . Bir kac gun daha idare edin. Sonra yine bir aradiginda ne zaman alacaksin bizi deyin.
 
Anlasilan sen ozlememissin bizi deseydiniz . Bir kac gun daha idare edin. Sonra yine bir aradiginda ne zaman alacaksin bizi deyin.
İşte o birkaç gün nasıl geçer onu bilmiyorum. Üstğnde konuşmuyorum ama ailemin bu tutumu çok zoruma gidiyor. Bir tane torunları ve pandemi vs sebeplerle sayılı gördüler. Evet normalden kat kat hareketli bir çocuk. Bakması falan kolay değil ama yine de torunları. Kendileri ısrar ettiler götürücez de götürücez diye. Şimdi böyle ilgisiz alakasız kalınca çok bozuluyorum.
 
Bu sefer buldummm eşinizi arayin eve gitmem lazim birsey yapmayı unuttum diyin taviz vermeyin sorarsa unuttum yapmam lazım diyin.gelir alirsa eve vardiginizda boynuna sarilin evdeyken sana sarilmayi unuttum diyin gecin köşenize ona küçük sürprizler yapın böyle
 
Bozulmayin, uzulmeyin. Belli bir yastan sonra cocuk bakimi zor geliyor da olabilir. Iki hafta once annem ameliyat oldu benim de meniskusten. Ona bakmak icin gittim ben de. Bir hafta kaldim. Sonra ablam geldi ben evime dondum. Ama bir yastan sonra hele de insan kendine bir duzen kurunca cocuklugunu gecirdigi o baba evinde bile yapamiyor, ben de ablamin gelecegi gunu saydim, evimi ozledim. Ev ev ustunde olmuyor diyorlar ya, hakikaten olmuyor. Insan kendi duzenini ariyor. Annem bir de benim biraz zor bir insan. Baba evinde bile misafir gibi hissediyorsun. Azicik daha sabır. Elbet yuvaniza doneceksiniz. Bir iki gun sonra esinize yine ayni seyi soylerseniz gelip alacaktir sizi.
 
Yasa çok tatlısınız, çok sevdim bu fikri bunu 400 küsür gidiş bir o kadar da dönüş yolunun sonunda yaparsam nasıl bir tepki verir bilmiyorum da çok sevimli bir fikir
 
Reactions: Cac
Çok teşekkür ederim yorumunuz ve yönlendirmeniz için. İyi geldi gerçekten.
 
Dönmek istiyorum, evimi kendi duzenimi ozledim deyin. Bahane uydurmak zorunda misiniz illa ki?
Normal bir durumda olsak evim sonuçta bahaneyi geçtim, kendim çıkar giderim. Ama bakıma ihtiyacım olduğu için burda kalmama karar vermiştik 1 ay kadar. Şimdi kaldırıp evimi özledim gel beni al demem baya garip olacaktır.
 
Benzer şeyleri yaşayan bir hemcinsinden selamlar.. ne zaman çok bunaldım az memlekete gideyim deyip gitsem, ister kendi evimizde ister kv evinde bulunayım hiçbir zaman dinlenemem. Kimse demez ki sen yat ben yaptırdım kahvaltısını… ya da öğle yemeğini yediriyorum vakti geldi mi… hele benim anne babamın bir de yüreği daralıyor yani o derece.elalemin büyükleri nasıl yıllarca torun bakıyor valla maaşallah onlara. bu sebeplerden bir süre sonra gitmek istemeyecksin anne evine onları çağırır duruma geleceksin. Çünkü kendi evinde olmak en rahatı. O yüzden bahane falan arama. Dinlendim çok iyiyim, devamını evimde halledebilirim de
 
Aileniz de vicdanlarini rahatlatmak icin mi çağırdı acaba?

Örneğin kardeşiniz, yeğeni gelmiş insan biraz oyalayayim gezdireyim oynayayım demez mi? Anneniz de yoğun olacağını biliyorduysa çağırıp hic duzeninizi bozmasaydi keşke
 
Ben yazmışım gibi okudum gerçekten. Çok çok tanıdığım duygular malesef.
Eşimle konuştum. Burada çok zorlandığını, bebek için yeterli güvenliği sağlayamadığımı söyledim. Ailemi suçlamadan, çocuk üzerinden gitmeye çalıştım ama anladı tabi bir sorun olduğunu. Ama anlaması da işime geldi. Hemen değil ama belirlediğimiz tarihten önce gelecek almaya. Bir daha da gelmek istemiyorum buraya, dediğiniz gibi onlar bana gelsinler en azından kendi düzeninde kafam rahat.
 
Bence hic de garip olmaz. Ben evimden 1 gun ayri gecirsem kosa kosa evime donuyorum. 1 ay cok uzun zaman. Evimi cok ozledim cocuguma da ben kendim bakarim guveniyorum kendime deyip dönün. Insan anne babasinin evinde bile rahat edemiyor bi zaman sonra.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…