- 17 Ocak 2023
- 97
- 56
- 18
- 30
- Konu Sahibi yorgunanaaa
-
Oğlum ameliyat olacaktı . Babası yaşadığı şehirde doktora göstermiş bir ay sonraya gün vermişler . Genel anestezi ile uyutularak ameliyat olacak . Aynı gün çıkacak yatış olmayacak. Ama eski eşim diyor ki senin gelmene gerek yok . Ben ameliyat ettiririm. Hafta sonu da getiririm. Oğlum da 3 yaşında. Ben nasıl gitmeden durayım. Aradaki şehir farkı 4 saat .
Oğlum ameliyat olacaktı . Babası yaşadığı şehirde doktora göstermiş bir ay sonraya gün vermişler . Genel anestezi ile uyutularak ameliyat olacak . Aynı gün çıkacak yatış olmayacak. Ama eski eşim diyor ki senin gelmene gerek yok . Ben ameliyat ettiririm. Hafta sonu da getiririm. Oğlum da 3 yaşında. Ben nasıl gitmeden durayım. Aradaki şehir farkı 4 saat .
En iyisi babamla götürüp ameliyat ettireceğim. Biz baya sıkıntılı ayrıldık. Babam olursa o da gelmez daha iyi olur. Aynı gün dönerizGelme dememiş gelmene gerek yok demiş, tartışmadan gelmek istediğinizi belirtin eğer sert çıkarsa da gitmeyin, dua edin bol bol ve irtibatta kalın
Bu pisliğin bu tavrı zaten beni uyuz ediyor. Annem de dedi seni orda istemiyor o yüzden. Tamam da anestesi alıp uyuyacak sırf o görmesin beni diye nasıl gönlüm rahat olacakGEçmiş olsun. Bunun buradan fikir alınacak tarafı yok. Elbette çocuğun annesi olarak orada olacaksınız. Şehir farkı isterse 12 saat olsun. Binin otobüse gidin.
Ya saçmalamayın lütfen rica ediyorum. Anne baba ayrı diye böyle şey mi olur? Niye babanızı çağırıyorsunuz? Çocuğun başında hem anne hem baba olsun. Ameliyat konusunda böyle hesaplar mı yapılmalı sizce? Siz karı koca sıkıntılı ayrılmışsınız ama çocuğunuzla ilgili görüşmeniz yan yana olmanız gerekir. O sizi istemiyor diye onun aklına uyup "aa o zaman asıl sen gelemezsin bak gör" diyerek davranmayın.En iyisi babamla götürüp ameliyat ettireceğim. Biz baya sıkıntılı ayrıldık. Babam olursa o da gelmez daha iyi olur. Aynı gün döneriz
Herşeyden nem alan bı adam olunca aklıma o geldi bı tek .Ya saçmalamayın lütfen rica ediyorum. Anne baba ayrı diye böyle şey mi olur? Niye babanızı çağırıyorsunuz? Çocuğun başında hem anne hem baba olsun. Ameliyat konusunda böyle hesaplar mı yapılmalı sizce? Siz karı koca sıkıntılı ayrılmışsınız ama çocuğunuzla ilgili görüşmeniz yan yana olmanız gerekir. O sizi istemiyor diye onun aklına uyup "aa o zaman asıl sen gelemezsin bak gör" diyerek davranmayın.
Yildim zaten artık. Kendini bı halt zanneden zavallının teki.zannediyor ben onu görmek için can atiyorim Kendi olduğum şehirde gün alıp ameliyat ettirmeye çalışacağım son çare orası artık.babanın ne haddine böyle bi durumda buna karar vermek o kim oluyor ben doğurmuşum neyin kafası bu
Ya Allah aşkına. Çocuk ameliyat olacak. Litfen gidin hangi doktora ameliyat olacak bu doktor kimdir nedir araştırın. Önce bunları hesap edin. Ameliyat olacak bir çocuk var, onu ameliyat fikrine alıştırmanız gerekir korkmasın diye.Herşeyden nem alan bı adam olunca aklıma o geldi bı tek .
Evet o yüzden ameliyata kadar yanımda olsun istedim onlara kalsa ameliyata kadar onlarda kalsın ameliyat ettirip getirsinler. Sanki tavuktan civciv çıkartıp getirecekYa Allah aşkına. Çocuk ameliyat olacak. Litfen gidin hangi doktora ameliyat olacak bu doktor kimdir nedir araştırın. Önce bunları hesap edin. Ameliyat olacak bir çocuk var, onu ameliyat fikrine alıştırmanız gerekir korkmasın diye.
Ne ameliyatı olacakEvet o yüzden ameliyata kadar yanımda olsun istedim onlara kalsa ameliyata kadar onlarda kalsın ameliyat ettirip getirsinler. Sanki tavuktan civciv çıkartıp getirecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?