_Summer_ Kaderimin efendisiyim... Kayıtlı Üye Katılım 29 Eylül 2014 Mesajlar 1.037 Emoji Skoru 1.457 Puanlar 63 Yaş 42 19 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elifff_____ #21 elifff_____ .!.: Keske gelebilseydin:)) Tatlı olarak şimdilik iki çeşit baklava var ama evt tartolette güzel olurdu Son anda börekte eklenebilir biri istiyo biri istemiyo şaşırdım bende Genişletmek için tıkla... Tuzlu bir çeşitte olmasında fayda var. Tatlı sevmeyenler en azından öylece kala kalmazlar.
elifff_____ .!.: Keske gelebilseydin:)) Tatlı olarak şimdilik iki çeşit baklava var ama evt tartolette güzel olurdu Son anda börekte eklenebilir biri istiyo biri istemiyo şaşırdım bende Genişletmek için tıkla... Tuzlu bir çeşitte olmasında fayda var. Tatlı sevmeyenler en azından öylece kala kalmazlar.
pinoli Popüler Üye Kayıtlı Üye Katılım 1 Eylül 2014 Mesajlar 7.004 Emoji Skoru 6.627 Puanlar 198 Yaş 41 19 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elifff_____ #22 elifff_____ .!.: Keske gelebilseydin:)) Tatlı olarak şimdilik iki çeşit baklava var ama evt tartolette güzel olurdu Son anda börekte eklenebilir biri istiyo biri istemiyo şaşırdım bende Genişletmek için tıkla... sağol .
elifff_____ .!.: Keske gelebilseydin:)) Tatlı olarak şimdilik iki çeşit baklava var ama evt tartolette güzel olurdu Son anda börekte eklenebilir biri istiyo biri istemiyo şaşırdım bende Genişletmek için tıkla... sağol .
tontriko Rabbim sana emanetiz... Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2011 Mesajlar 37.959 Emoji Skoru 70.711 Puanlar 798 19 Şubat 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elifff_____ #23 tatli baklava, borek ve kuru pasta olabilir.