• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikir istiyorum

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
73
Mutfak dolapları beyaz tezgah siyah olcak.Fakat ankastreye karar veremiyorum sizce siyah ankastremi beyaz ankastremi bi yardım edin şu bacınıza :KK66:

İnox da güzel duruyor aslında

Benim de dolaplarım beyaz, tezgahım siyah.

Eviyeyi de siyah granit aldım, tezgahla uyumlu oldu.

Ankastre ocağım, fırınım, mikrodalgam, buzdolabım ve derin dondurucum hepsi inox

Beyaz temizlik açısından daha kullanışlı ancak ben siyah ankastre Ocak ve inox kullanıyorum vee çok şık ayrıca çook memnunum karar senin ancak mimar tavsiyesi! tezgahın beyaz olsa siyah çok yakışırdı şimdi siyah olunca sana beyaz tavsiye ediyorum daha gösterişli olur....

• Beğen
Reactions: lra
Mutfak dolapları beyaz tezgah siyah olcak.Fakat ankastreye karar veremiyorum sizce siyah ankastremi beyaz ankastremi bi yardım edin şu bacınıza :KK66:

Beyaz diyorum. Renk uyumunu bozmaz, inox ya da siyaha göre çok daha kullanışlı, temizliği daha kolay.

Benimkisi kenarlari siyah gri ankastre.. Mutfak dolaplarım da sizinkisi gibi. Ama ankastreyi ben almadigim icin sorun etmedim evde vardi zaten.. :)

Beyaz. Annem ve kv siyah kullaniyo illallah etmis durumda iksjde nerden aldik diyolar. Bezin izu falan kaliyo vok ugrastiriyor. Hemen toz oluyo.

Sıyah cızık oldugunda bellı edıyor benım fıkrım beyaz

• Beğen
Beyaz. Annem ve kv siyah kullaniyo illallah etmis durumda iksjde nerden aldik diyolar. Bezin izu falan kaliyo vok ugrastiriyor. Hemen toz oluyo.
bende bunu duyunca beyazı da düsünmeye başladım acıkcası ondan kararsız kaldım

bende bunu duyunca beyazı da düsünmeye başladım acıkcası ondan kararsız kaldım
Kuzenim beyaz kullaniyo memnun bi sikayeti yok. Amasiyah kullanan herkesten ayni seyi duyuyorum. Basta bi hevesle temizliyo insan ama yogunlukta falan deli ediyo insani

• Beğen

Mutfak dolapları beyaz tezgah siyahsa beyaz ankastre olmaz bana göre siyah yada inox olmalı.

örneklere bakarsan hiç yok nerdeyse kullanan..
https://www.google.com.tr/search?q=...B#tbm=isch&q=siyah+tezgah+beyaz+mutfak+dolabı

Siyah ocak sıkıntı ama o konuda zorlanacağın kesin. Çok fazla leke belli ediyor. Ama inox dan şık duruyor..

Back
X