- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
eşim telefonuna oyun yükledi oyunun ortasında reklam gibi yabancı sanatçı klip gibi birşey çıktı kapattı ve oyuna devam etti.reklamlara alışkınım ama şarkı çıktığını ilk defa gördüm kızdım kavga yaptık
Şimdi ben anlamadım.Oyunun ortasında reklamda yabancı klip çıktı diye mi kavga ettin.eşim telefonuna oyun yükledi oyunun ortasında reklam gibi yabancı sanatçı klip gibi birşey çıktı kapattı ve oyuna devam etti.reklamlara alışkınım ama şarkı çıktığını ilk defa gördüm kızdım kavga yaptık
Yaani? Çıkan reklam la kocanla kavga ne alaka.
Bana öyle dedi ama belli daha önceden bakıldı yıkar niye o klip çıksınDurduk yere eşini bu kadar bunaltma yahu kendin söylemişsin oyun oynarken çıktı diye..
Ben oyunda çıktığını gördüm ama neden çıkıyor niye o klip niye o şarkıcı anlamadımKavga çıkarmaya bahane arıyorsunuz sanırım. İnternete dolaşırken oyu oyarken ne reklamlar çıkıyor bundan insan kavga eder mi hem kendinizde oyunda çıktığını görmüşsünüz.
Kaldı ki diyelim eşiniz yabancı bir şarkıcının klibini izliyor bilerek ve isteyerek bunda ne var açıklar mısınız bize Allah aşkına yani. Siz en iyisi kapı dışarı da çıkarmayın eşiniz.
Dalga geçilecek bir konu mu?çok mu komik
Nasıl ne olur siz olsanız eşinizin seksi bir klip izlemesini normal mi karşılarsınız yapmayın Allah aşkınaAyrıca klip izlese ne olur? Kendinize güveniniz yokmu?
Gülmen için konu açmadımEvet komik.
Nasıl ne olur siz olsanız eşinizin seksi bir klip izlemesini normal mi karşılarsınız yapmayın Allah aşkına
Ne güzel böyle olabilmek tebrik ederim Nasıl başardınızevet çok normal.
Gülmen için konu açmadım
....Güldürmeyin o zaman.
Ben burda etrafımda sordum hiç çıkıyor diyen olmadı bir burda söylediler konumdaçıkıyor
oyunları bilmem ama
işyerimde kulaklıkla müzik dinliyorum youtube den
şarkyı dinlemek için tıklıyorum başkasının yeni klibi diye şarkı çıkıyor
mesela nilüfer nokta şarkısını ilk reklamda dinledimben gülben ergen e tıkladım o çıktı neyse dinlyeyim dedim dinledim
çıkıyor uzatmayın başka şüpheli hakretleri yoksa
Vallahi bende Enrique iglesias'ı cok begeniyorum acip kliplerini izliyorum adam yari ciplak kasli baklavali falan. Ne var yani klip izlemekte sizi aldatmis mi oluyor? Sinemaya da gitmeyin o halde bazi sahneler hic izlenecek cinsten degil yani..Nasıl ne olur siz olsanız eşinizin seksi bir klip izlemesini normal mi karşılarsınız yapmayın Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?