Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşim telefonuna oyun yükledi oyunun ortasında reklam gibi yabancı sanatçı klip gibi birşey çıktı kapattı ve oyuna devam etti.reklamlara alışkınım ama şarkı çıktığını ilk defa gördüm kızdım kavga yaptık
eşim telefonuna oyun yükledi oyunun ortasında reklam gibi yabancı sanatçı klip gibi birşey çıktı kapattı ve oyuna devam etti.reklamlara alışkınım ama şarkı çıktığını ilk defa gördüm kızdım kavga yaptık
İyide klip niye çıkar ki bana hiç oyun oynarken çıkmıyor demek ki daha önce bakılmış olması gerekmiyor muOyun oynarken çıkmış, kendiniz şahitsiniz. Neden kavga çıkartıp huzurunuzu bozuyorsunuz ki ?
Nasıl oluyor klip mi çıkıyor oyun arasındaEvet oluyo. Bunu mu kıskandın?
Lütfen dalga geçmeden ciddi cevaplar istiyorum çünkü teknoloji ile ilgili bilgim yokhayırlısı olsun..Olur öyle çokta ş'aaapmamak lazım derler..
Bende dün bi şarkı indireyim derken ekranın üç tarafının penisle dolduğunu gördüm birden...Bi sürüde virüs bulaştı...Böyle olsa siz keserdiniz sanırım beni..
Böyle bir durum normal mi diyorum yani olabilir mi klip çıkmasıburada bizden fikir alacak ne var çözemedim![]()
Zerre dalga geçmedim..Lütfen dalga geçmeden ciddi cevaplar istiyorum çünkü teknoloji ile ilgili bilgim yok
Ne alakası var hanfendi ya?İyide klip niye çıkar ki bana hiç oyun oynarken çıkmıyor demek ki daha önce bakılmış olması gerekmiyor mu
Böyle bir durum normal mi diyorum yani olabilir mi klip çıkması
Çıkar. Ücretsiz oyunlarda çok reklam çıkıyo. O da onların gelir kapısı.Nasıl oluyor klip mi çıkıyor oyun arasında