Fikir verebilecek var mı?

Ya yaşadıklarınıza üzüldüm Allah yardımcınız olsun ama söylemek istediğim birkaç şey var :

--Öncelikle siz şikayet edince hemen hapis cezası alıp da cezaevine göndermiyorlar. Hani şikayet edeceğim tamamen kurtulacağım gibi yazıyorsunuz ya da ben öyle anladım...
--ikinci olarak hadi şikayet ettiniz, soruşturma geçirdi, dava açıldı ve hatta hapis cezası aldı, tabiki hemen olmaz bunlar ama diyelim ki oldu.. İnan cezaevinde çok yatmadan denetimden faydalanıp çıkar dışarı.. Sonra tabiki sizin başınıza bela olur yine..

Bence hatayı ayrılmanıza rağmen aynı evde yaşamakla yapmışsınız.. Şimdi de kurtulamıyorsunuz.. Biraz gerçekleri anlatmak istedim size.. Allah yardımcınız olsun
Haklısınız ne diyebilirim

Telefon numarasından bulabilir diye tahmin ediyorum telefon hattı kendi üzerineyse polis onlar sonuçta daha kapsamlı araştırabilirler.
Sizin şikayet ettiğiniz çıkmaz tabi isim vermezler normalde ama bir arkadaş yorum yapmış size baskın yapılmadığında yakalanmazsa suçsuz bulunursa o zaman öğrenme ihtimali var diye yazmış şimdi size yanlış bilgi verip sizi tehlikeye atmak istemiyorum yazan arkadaşın daha çok bilgisi olabilir .
Tesekkurler

Zaten uzaklaştırma kararını ihlal ediyor bu bile suç polise bildirin.
Uzaklastirma kararının süresi bitti evden git yerine evde kal aman gitme diyip para biriktirmeye devam edip çocuklarla yeni yol deneyeceğim (biriktirdiğim para kendi çalışıp kazandım para) ne nafaka ne bişey huzur istiyorum benim hatam simdi icinden çıkamıyorum

Konum kapanabilir yukarda arkadas yazmis hemen hapise giremeyecek dava vs.. süreç varmış. Allah büyuk belki bi mucize olur kendi isteğiyle evden ayrılır hemen allaha emanet olun

Konu açtım için kusura bakmayin cok doldu icim dua etmekten çare aramaktan içimi dokeyim dedim Konum kapanırsa sevinirim

Gecmis olsun
Bunun yerine aile sosyal politikalar bakanligini mi arayip yardim isteseniz
Siddetle ilgili alo 183 var mesela arasaniz
Dediginiz gibi yaparsaniz esiniz direkt sizden suphelenecek ve sonucu daha agir olacak gibi
Yalniz degilsiniz kadin siginma vs bir suru yer var
Allah yardimciniz olsun

Back
X