Yok birgünlük izin değil aslında bana sabah 2 saat yeter . Ama gecende de yarım gün izin almıştım ya o Yüzden tekrar izin istemeye çekiniyorum .Aile hekimine git, durumu anlat, rapor al. Böylelikle izin almana gerek yok... Aile hekimin şayet anlayışlı biri değilse migrenim tuttu, işe gidemiyorum diye rapor al :)
Misafirim gelecek uzun yoldan karsilamam gerekli deyin.pufff yalanida hic sevmem ama kitabini da yazarim nedense.....
Yok birgünlük izin değil aslında bana sabah 2 saat yeter . Ama gecende de yarım gün izin almıştım ya o Yüzden tekrar izin istemeye çekiniyorum .
İs hayati cnm mecbur...İnsan mecbur kalınca
Dişimin ağrısı tuttu aşırı acile gittim mi desem acabaÖnceden izin alma sabahtan gidecekmişsin zaten. O sabah amirini ara veya mesaj at gece rahatsızlandım ateşim çıktı doktora gideceğim diye..
Ben bazen yüzyüze izin almak zor gelince yapıyorum..
İnciğine cinciğine kadar sorarÖzel işim var de ayrıntısını sorarlar mı?
Sabah o brni arayabilir amaUyuyakalmışım diye mesaj at amirine... Madem 2 saat yeterli...
Dişimin ağrısı tuttu aşırı acile gittim mi desem acaba
Özel işim var de ayrıntısını sorarlar mı?
Dişimin ağrısı tuttu aşırı acile gittim mi desem acaba
En sinir OLduğum şey sormaları zaten o da ayrı konuNeden olmasın? Diş bu ne zaman ağrıyacağı belli mi olur?
Hem de nasıl sorarlar?
Onlara göre çalışanın özel başka işi olamazmış gibi sorarlar..
Ya da acaba sabah bankaya gitmem gerekti diye biraz geç kalacağım mı desem :)Bak bu gayet mantıklı :)
En sinir OLduğum şey sormaları zaten o da ayrı konu
Acaba ya da sabah bankaya uğramam gerekti diye mi arasam
Ya da acaba sabah bankaya gitmem gerekti diye biraz geç kalacağım mı desem :)
Gecende de 20 lik diş çrktlrmiştşm acaba inanır mıYok yok dişçi daha iyi. Diş hassas konu sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?