fikir verin arkadaşlar:(:(:(

emilinarzusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2013
241
8
38
35
Rusya
onceden azeri oldugumu belirteyim sozleri yalnış yazarsam kusuruma bakmayın. Sorun eşim. 2yıllık evliyim. Kocamla akraba vasıtasıyla tanışdım. 1yıl sozlü 1yıl da nişanlı kaldık. Bu süre zarfında hep beni sevdiğini bana çok kıymet verdigini soylerdi. Evlebdik eşim bambaşka biri çiktı. Evlendikten 3gün sonra akrabaların o onünde kavga çıkardı. Sustum tabı. Rusyaya geldik daha 1aylık evliyken hiç bir şey olmadan konuşmadı yaklaşmadı bana. 2ay süren küslüyü ailesinin işe karışması ile son buldu. Anne babasına ben sevmiyorum istemiyorum kendiniz aldınız kendiniz bakın dedigini duyduğumda yıkıldım. Hep aşağıladı kardeşlerinin annesinin onünde. Küçük düşürdü. Çocugum da olmuyordu. Tedaviye başladım. Kayınvalidem neden annen tedavi edib yollamadı ki onun borcuydu dedi yüzüme karşı. Her şeyi sineye çekdim. Hamıle kaldım ama kocam agır bir hastalıga yakalandı. Verem olmuşdu ve ben stresden çocugumu düşürdüm. Şimdi evde ama yine aynı bana karşı hiç deyişmedi. Evde kayınvalide kayınpeder 2kayın gorümce birlikte yaşarız. Evin tüm işleri yemek hepsini yapar saygıda kusur etmem. Ama yine yaranamıyorum. 2yıldır ailemi gormedim. Ablan nişanlanıyor ona bile gidemiyorum. Çok boşanmayı düşündüm ama bu halde birakamam kocamı. Çok kararsızım akıl verin.

Son düzenleme:

Yerinizde olsam boşanırdım. Zaten sizi istemediğini söylemiş duymuşsunuz. Ne yaparsa yapsın, kendi annesi baksın ona

ayy bu ne ablacım yaa çekilir dert değil bu madem çocuğun da yok boşan gitsin allah aşkına o sana yapmadığını demediğini bırakmamış sen de hala onu düşünüp bırakamam bu halde diyorsun bırak bacıları anası baksın ona bu ne be bi de hizmetçi yapmışlar seni kaç kurtar kendini

Bosanin bence. Yapilacak tek yorum budur.

annesi çok sorumsu oglu boyle oldugu halde kendi memleketine gitti. Bense hasta eşim ve ailesine bakıyorum. Bırakırsam kimse bakmayacam kalsam da hayatım mahv oluyor

evet tam oyle hiss ediyorum ben de. Buraya geldigimizden beri bir kere olsun canın bir şey çekyormu istedigin ihtiyacın var mı sormadı. Her şeyi kayınpederim karşılıyor sağolsun

Bırak ne hali varsa görsünler ailecek.
Zaten ne yaparsan yap yaranamıyormuşsun. Kaldı ki öyle bencil ve nankör insanlar seni takdir etse ne etmese ne?

Boşan çalış kendi hayatına bak çok daha mutlu olursun. Anlamıyorum bu kadar laf duyup şok üstüne şok yaşayıp nasıl sineye çekebiliyorsunuz?
Canını sokakta mı buldun?

Ben hemen birisine boşan diyen biri değilim zaten eşin biraz hatır bilse kal derdim. Ama böyle yürümez arkadaşım sen de biliyorsun.
Evlilik milletin pisliğini temizleyip, çile çekmek değil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet tam oyle hiss ediyorum ben de. Buraya geldigimizden beri bir kere olsun canın bir şey çekyormu istedigin ihtiyacın var mı sormadı. Her şeyi kayınpederim karşılıyor sağolsun

seni düşünmeyeni sen hiç düşünme abla annesi sen varsın diye rahat rahat gitmiş sen olmasan bak nasıl geliyor ailesinin başına ay başkası iyi olsun diye neden kendini feda ediyorsun yaa hadi koca iyi bir koca olsa hayat rahat bir hayat olsa kal bak kocana ama bu adama bakıp da ne yapcan allah aşkına seni kullanmalarına izin verme derim

Onu bu halde bırakamaz mısın?
Çok değer veriyor da sana sanki.
Bırak Allah aşkına boşan, gençliğin sana kalsın bari..
Yazıktır.

aslında sevmiyorum ama gidersim vicdan azabı çekmekden korkuyorum

Neyin azabı ya?

Adam senden nefret ediyor. Git diye gözünün içine bakıyor.

Her işte bir hayır vardır. İyi ki olmamış çocuğun sen yat kalk buna dua et ne diyim ben ya. Atla git ablanın yanına azerbaycanda heralde onlar. Nişanına düğününe yardım et oyalanırsın. Bir daha da dönme şu koca olacak ş...sizin yanına..

Kendi ailem bilmiyor bosansam isim bile var. Kocama gore kadin evde oturub ev islerini yapmali o kadar. Bazen ben mi buyutuyorum diye kendime kiziyorum

canım ben şuna çok kızıyorum: bu halde nasıl çocuk isteyebiliyorsunuz? hayret verici müthiş cesaret işi yani. bana kalırsa boşan git sana saygı duymayan sevmeyen bi adamla hemde öyle çirkef bi kayınvalideyle neden yaşıyorsun. baksınlar oğullarına. ne halleri varsa görsünler. ne demek annen neden tedavi ettirmedi ya ne ayıp ya. nerden bilecekti annen tövbe tövbe sinir oldum.çocuğunun düşmesi bence sana bi hediye. bir an önce kurtul onlardan.Allah yardımcın olsun...

Evet kac sefer bosanalim dedim ne istiyorsan yap ben kirkmuyorum kaybedecek bir seyim yok diyor. Daha ev hazir deyil simdiden anneme ablama kusurun olsa kovarim seni diyor

Evet azerbaycandalar. Isden cikti kocam maddi sikintimiz var gondermiyor o yuzden. Ama hic olmasa deger versin. Bir yere cikalim derim ben sevmiyorum kadinla bir yere cikmayi fiyor. Nereye gittigini sordugumda bagirib cagiriyor. Sessiz kaliyorum konusmuyorum barismaya calisiyor ama nereye kadar

Canım evlilik böyle bir şey değil. Lütfen kurtar kendini. Normal bir erkek eşiyle gezip dolaşmayı sever. Seninki kimlerle geziyor hiç haberin bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…