fikir verin nolur

melek82

Guru
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2008
146
2
318
42
Adana
Kardeşim evli birisiyle beraber 2-3 ay önce çok uyardım tamam ayrılıcam dedi ama şimdi öğrendim ki tekrar görüşüyolar babama söylemelimiyim adam bunu nasıl kaldırır bilemiyorum adamı aradım Uyardım napalım oldu işte allah yazmış diyo hamileyim kafayı yiyeceğim napmalıyım nolur yardım

bence babanıza söylemeden çözmeye çalışın.Kardeşinizle ciddi ciddi konuşun.Hamilesiniz kendinizi fazla strese sokmayın.

kardeşiniz kaç yaşında,okuyor mu çalışıyor mu,adamı tanıyor musunuz...vs biraz bilgi verirseniz daha iyi yardımcı oluruz..

24 yaşında kardeşim. Kendim nasıl çözücem. Kardeşim görüşmicem diyor ama daha öncede böyle söyledi sonra
sözünde durmadı

kardesin kac yasinda?
adAmi tehtit et esine soyliyecem de...

yada kardesinin yasi 18 den kucukse polise sikayet edecegini soyle...

tovbe yarabbim allahim sen colugumuzu cocugumuzu boyle insanlarla karsilastirma yarabbim....ne igrenc bir adammis .. .Allah belasini versin

Kardeşim okuyor o kişi çalışıyor kardeşim okulu uzattı başka bir ilde okuyor o adamla aynı ilde. Nasıl vazgeçiricem yoksa babama söylemelimiyim

siz evli adamı da tanıyosunuz sanırım,ona da söyledim dediğinize göre..
adamı tehdit edin karısına söylemekle..kardeşinize de ,şöyle örnek verin,benim kocam da aynı şeyi yapsa,başka kadınla beraber olsa ne düşünürsün ,beni düşün ..diyin.

Kardeşim okuyor o kişi çalışıyor kardeşim okulu uzattı başka bir ilde okuyor o adamla aynı ilde. Nasıl vazgeçiricem yoksa babama söylemelimiyim

babanıza söylemeyin bence..kardeşinizi okuldan almaya falan kalkar,sonuçlarını kaldıramazsınız gelecekte..
kardeşinizle halletmeye çalışın..

Karısı biliyor
Zaten o bana söyledi. 2 çocuğu var çocukları için eşinden ayrılmak istemiyor ve eşini seviyor

Bence kardeşinizi alın karşınıza konuşun.
Kendi evli olsa ve kocası başka bir kadınla beraber olsa ne hisseder gibi soruları sorun.
O adamın onu kullandığını karısından asla ayrılmayacağını filan söyleyin.
Şimdilik babanıza söylemeyin kendiniz halletmeye çalışın.

Babanıza söylemeyi son çare olarak düşünmelisiniz..
Kardeşinizinde yaşı küçük değilmiş ki
Adamı tehdit etmekle kalmayın eşine ulaşıp durumu anlatın bence...
Bu şekilde çıkan olaylar yüzünden adam zaten kardeşinizden soğur....
yani umarım:18:

evli erkekler dahamı cazip geliyor acaba:26:

gerekirse babanıza söyleyin ilerde daha kötü şeyler olup duymasında iidir.hamile halinizle sizi ne strese sokuyorlar

Yaa gözleri kararmış durum da kardeşime herşeyi söyledim ama vazgeçemiyorum dedi. Babam duysa okuldan alır zaten

Zaten o yüzden daha çok üzülüyorum ya ben o kadının yerinde olsam diye off. çıldırıcam.
Babama söyledim diyelim ya onada karşı gelirse

Yaa gözleri kararmış durum da kardeşime herşeyi söyledim ama vazgeçemiyorum dedi. Babam duysa okuldan alır zaten

Allah allah bu evli erkekler ne yapıyor bu kadınlara ben anlamıyorum.
Çok üzüldüm size kardeş napıcaksın işte canın kanın.
Bence babanıza söyleyin ozaman ama bu şekilde değil.
Kardeşimin size anlatmak istemediği sıkıntıları var deyin orda çok yalnız filan kaldıramıyo yapamıyor. daha yakın bir ildeki bir okula kaydını alalım filan deseniz.
ordan uzaklaşırsa vazgeçer bir süre sonra bence.
ya da adamın karısı durumu bliyormuş onunla konuşun o konuşsun kardeşinizle çocukları filan düşünür belki vicdan yapar bilemedim.

Bu biraz babanın yapısına da bağlı. İşi çözeyim derken adamın yüreğine indirmeyin.

Bence kardeşinizle tekrar, sakince konuşun. Bu durumun böyle süremeyeceğini, çözüm olarak sadece durumu babanıza anlatmayı düşünebildiğinizi söyleyin. Aklına yatar da vazgeçer gibi olursa başka bir üniversiteye geçişi için destekleyin. Gerekirse babanıza da çok detaya girmeden anlatın. "Belalı bir sevgilisi var" gibi bir şey deseniz mesela?

24 çocuk sayılacak bir yaş değil ama insan göz göre göre bu duruma katlanamaz ki...

Son düzenleme:

Adamın karısı biliyormuş canım .

Konu sahibi arkadaşım en iyisi babana yada başka bir aile büyügü varsa ona söylemek teyze,hala vs gibi yada önce bir annenizle konuşun oda kardeşinizle konuşsun.

kardeşin yapmak istiyosa baban değil kime sölersen söle faydası olmaz bence duygusal anlamda kardeşinin üzerine gitmelisin onu vurabileceğin tek şeyi vicdanı tehditler şantajlar boş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…