- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Karısı biliyor
Zaten o bana söyledi. 2 çocuğu var çocukları için eşinden ayrılmak istemiyor ve eşini seviyor
Zaten o yüzden daha çok üzülüyorum ya ben o kadının yerinde olsam diye off. çıldırıcam.
Babama söyledim diyelim ya onada karşı gelirse
Kardesiniz resit kocaman kiz, adamin karisinin da haberi var, bu durumda yapilacak bisey yok. Babana soylesen ne olacak seni dinlemeyen onu da dinlemez bosuna uzulmus olur baban. Birak seni ilgilendirmez, herkesin gunahi kellesine, su akar yolunu bulur
bişey sormak istiyorum size yardımcı olmak için
adamın maddi durumu nasıl?
Kardeşim evli birisiyle beraber 2-3 ay önce çok uyardım tamam ayrılıcam dedi ama şimdi öğrendim ki tekrar görüşüyolar babama söylemelimiyim adam bunu nasıl kaldırır bilemiyorum adamı aradım Uyardım napalım oldu işte allah yazmış diyo hamileyim kafayı yiyeceğim napmalıyım nolur yardım
Kardeşim evli birisiyle beraber 2-3 ay önce çok uyardım tamam ayrılıcam dedi ama şimdi öğrendim ki tekrar görüşüyolar babama söylemelimiyim adam bunu nasıl kaldırır bilemiyorum adamı aradım Uyardım napalım oldu işte allah yazmış diyo hamileyim kafayı yiyeceğim napmalıyım nolur yardım
evli biri bir şey yaşamadan duramaz.kız kardeşinizle sadece flört ettiklerini sanmıyorum eğer öyleyse işiniz daha zor
Kendini zor geçindiriyo babamın durumu ondan çok çok daha iyi
Yok abla yanlış. Evli biri birşey yaşamadan durur cünkü o işi karısıyla yapar. Metresiyle de mal mal gezer. Yani olay mal mal gezmekten ibaret.
Lütfen kızkardeşinizi tekme tokat dövün. Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
Allaha büyük konuşmayayım ama kızkardeşim böyle birşey yapsa babama söylemeden önce bir güzel döverdim.
Gidip adamı bi güzel benzetin o zaman
Napalım Allah yazmış dersiniz
Mantığa gel
Ben olsam kiz kardesimi degil, o adami döverdim. Aralarindan en igrenç olan o adam. Adamin iki çoçugu var ve iki kadini idare ediyor. Allah bilir ne demistir konu sahibinin kiz kardesine. Kim bilir kizi tehdit ediyordur babasina söyliyecek diye.
O zavalli karisida heralde maddi durumdan dolayi esinden ayrilamiyor. Gerçekten ne kadar rezil bir durum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?