fikir verin nolur

Böyle bir şey sizin başınıza gelseydi, o kadına etmediğinizi bırakmazdınız değil mi?
Ben bırakmazdım şahsen. Bu yüzden kardeşinize karşı da taraflı olup kıyamamazlık etmemelisiniz bence.
Ben olsaydım, babama her şeyi anlatırdım ve eğitimi de yarım kalırdı gerekirse.
Aklı başına gelince devam etsin ama o bedeli bir ödesin derdim.
Böyle kadınlara deli oluyorum . Evli adamla flirtleşenleri anlamıyorum, anlamak da istemiyorum.
Ben sanırım ilk bi kardeşimi döverdim. Kardeşlikten ile reddedebilirim yani o derece karşıyım :S

konu sahibi arkadaşım birşey yazacak mısın,yoksa biz yorum yazıp bekleyelim mi böyle??

o adam karısından boşanıp,kardesınızle evlense onunda ustune bırını getırır..
bknz:kayınpederım..

benım suan,benden 4yas kucuk ucuncu bı kaynanam var..

Son düzenleme:
Ya başka zaman olsa biri kardeşim hakkında bişey dese kıyameti koparırdım ama şimdi yazılanlar doğru olduğu için üzülüyorum sadece. Kıyamadığım kardeşim ne hallerde halbuki.
Tek çare aslında ne dövmek ne tehdit onun o şehirden ayrılması ama gelmiyo ki. Gelse zamanla herkes için iyi olacak ama

Yok abla yanlış. Evli biri birşey yaşamadan durur cünkü o işi karısıyla yapar. Metresiyle de mal mal gezer. Yani olay mal mal gezmekten ibaret.

ciddi mi yazdın bunu dalga mı geçiyorsun? hakkaten böyle mi ben de evli adamlar sevgili bulunca karısına ilgisi azalır sevgilisiyle sevişir diye düşünürdüm. ya bu erkeklerde ne biçim bir matematikleri yok

sen hiçbirşey yapmadan beklersen gelmez zaten
artık senden utanmıyo çekinmiyo çünkü
o yüzden babana ya da aile büyüklerine söylemekle tehtit et diyoruz
bu gidişle okulunu uzatır yine gelmez benden söylemesi

meşhur kürk mantolu madonna sizmisiniz evettt evet sizzz aşağıdakiii

Yahu bu genç kızları anlamıyorum etrafta okadar adam varken neden evli bir insan bu şekilde olmasından kendide mutlu değildir heralde hayat sanki çok uzunda evli insanla zamanını harcıyor ayrıca evli adam öylesine sevgili olmaz ins. Yanlış birşey yapmamıştır değmeyecek insanla

senden küçük müüüüüü??????

duyduğun herseye sasırmamayı ögrenmelısın
kayınpederım,kaynanamın ustune bı kadın daha aldı..
ondan bı çocuk daha yaptı..
sımdıkıyse 26 yasında..5 senedır bırlıkte..
nıkah hala kaynanamda

bu ıslerın sonu yoktur..

gelir misin derseniz gelmez tabii ki..zorla getirtin,çekindiği biri yok mu ailede,ne bileyim abi,kuzen,hala teyze vs..

Adam kesin esimle sorunlarim var hic sevmuyorum aile baskisiyla evlendim ayrilcam vs demistir... klasik yalanlar.. Ben kardesinize degl o karisi olan bayana üzüldüm iki cocukla yazik ya.. Cok sey var soylenecek en iyisi susayim.. Allah kimseyi dusurmesin o kadinin durumuna.

kayınbabanın yaşı nedir? büyük konuşmak istemiyorum sen artık benim söyleyeceklerimi düşün anladın sen onu:)

çocuklar da kazayla olmuştur kesin......

kardeşinize sahip çıkın yauu.tututn kolundan getirin

kayınbabanın yaşı nedir? büyük konuşmak istemiyorum sen artık benim söyleyeceklerimi düşün anladın sen onu:)

56 yasında paranın gözü körolsun..

yanı arkadaşımızın kardesı de böyle bı hıkayenın kadınlarından bırı olur sadece..
sevgiden cok sadakattır ınsanda olması gereken..

karısının yerınde olsam ıkı dakka durmam boşarım..
adamda parada yokmuş
kalsın d*t acık ortada..

Bence babaniza soyleyin hatta abi amca varsa onlara da.. Bir temiz dayak yesin okulu da kalsin.. Ahlaksiz onursuz bir hayat yerine okumayan onurlu kiz olaeak evinde olsun.. Empati yapiyorum da o adamin karisi olsam kocami da kardesinizi de mahvetmek isterdim... Ahlaksiz adamin ask seruveni icin o kkicocuk psikolojileri mahvlmusttr.. Bunlari kkuyan kizlarda ders alsin inanmayin su evli adamlarin yalanlarina..

ciddi mi yazdın bunu dalga mı geçiyorsun? hakkaten böyle mi ben de evli adamlar sevgili bulunca karısına ilgisi azalır sevgilisiyle sevişir diye düşünürdüm. ya bu erkeklerde ne biçim bir matematikleri yok

Tabi ki ciddiyim.

Karısına ilgisi aynen devam eder. En azından bana etti.

Adam eğlence arıyor kendine; cafe köşelerinde sürtmek, hediyeleşmek, sinemaya gitmek gibi seyler.

Akşam eve gelir ve karısının koynuna girer.

Dikkat ettiyseniz erkekler karılarını aldatırken o kadınlar daima ikinci cocuğa hamile kalır. Adam ya sarhostur ya da leylekler getirmiştir :)

valla o kişiye göre değişiyo
bazıları ilgisizleşiyo bazıları aşırı ilgi göstermeye başlıyo bazıları hiç çaktırmadan aynı şekilde devam ediyo
cinsellik boyutu da karşı taraf izin veriyosa her zaman vardır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…