Yok abla yanlış. Evli biri birşey yaşamadan durur cünkü o işi karısıyla yapar. Metresiyle de mal mal gezer. Yani olay mal mal gezmekten ibaret.
Ya başka zaman olsa biri kardeşim hakkında bişey dese kıyameti koparırdım ama şimdi yazılanlar doğru olduğu için üzülüyorum sadece. Kıyamadığım kardeşim ne hallerde halbuki.
Tek çare aslında ne dövmek ne tehdit onun o şehirden ayrılması ama gelmiyo ki. Gelse zamanla herkes için iyi olacak ama
o adam karısından boşanıp,kardesınızle evlense onunda ustune bırını getırır..
bknz:kayınpederım..
benım suan,benden 4yas kucuk ucuncu bı kaynanam var..
senden küçük müüüüüü??????
Ya başka zaman olsa biri kardeşim hakkında bişey dese kıyameti koparırdım ama şimdi yazılanlar doğru olduğu için üzülüyorum sadece. Kıyamadığım kardeşim ne hallerde halbuki.
Tek çare aslında ne dövmek ne tehdit onun o şehirden ayrılması ama gelmiyo ki. Gelse zamanla herkes için iyi olacak ama
duyduğun herseye sasırmamayı ögrenmelısın
kayınpederım,kaynanamın ustune bı kadın daha aldı..
ondan bı çocuk daha yaptı..
sımdıkıyse 26 yasında..5 senedır bırlıkte..
nıkah hala kaynanamda
bu ıslerın sonu yoktur..
Adam kesin esimle sorunlarim var hic sevmuyorum aile baskisiyla evlendim ayrilcam vs demistir... klasik yalanlar.. Ben kardesinize degl o karisi olan bayana üzüldüm iki cocukla yazik ya.. Cok sey var soylenecek en iyisi susayim.. Allah kimseyi dusurmesin o kadinin durumuna.
kayınbabanın yaşı nedir? büyük konuşmak istemiyorum sen artık benim söyleyeceklerimi düşün anladın sen onu:)
ciddi mi yazdın bunu dalga mı geçiyorsun? hakkaten böyle mi ben de evli adamlar sevgili bulunca karısına ilgisi azalır sevgilisiyle sevişir diye düşünürdüm. ya bu erkeklerde ne biçim bir matematikleri yok
Tabi ki ciddiyim.
Karısına ilgisi aynen devam eder. En azından bana etti.
Adam eğlence arıyor kendine; cafe köşelerinde sürtmek, hediyeleşmek, sinemaya gitmek gibi seyler.
Akşam eve gelir ve karısının koynuna girer.
Dikkat ettiyseniz erkekler karılarını aldatırken o kadınlar daima ikinci cocuğa hamile kalır. Adam ya sarhostur ya da leylekler getirmiştir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?