- 26 Temmuz 2023
- 48
- 11
- 8
- 33
- Konu Sahibi Nemesiss10
-
Doğru bunu da düşündük ama bence kötü de isimler değillerBence sadece uluğ koysanız daha iyi. Belki kendisi sizin kadar türk tarihine aşık olmayacak.
Bence çok tarihi isimlere yoğunluk vermişsiniz de ağır isimler İstemihan diye bebek ismi ne bilimMerhaba arkadaşlar, henüz çok erken ama eşimle oğlumuz olursa isim seçebilme konusunda kararsızlık yaşıyoruz ikimizde Türk tarihi aşığı insanlarız aşağıdaki isimlere yorum yapabilir misiniz teşekkürler
İstemihan Türkşad
İlteriş Melikşah
İstemihan Uluğ
İstemihan Tuğrul
Merhaba arkadaşlar, henüz çok erken ama eşimle oğlumuz olursa isim seçebilme konusunda kararsızlık yaşıyoruz ikimizde Türk tarihi aşığı insanlarız aşağıdaki isimlere yorum yapabilir misiniz teşekkürler
İstemihan Türkşad
İlteriş Melikşah
İstemihan Uluğ
İstemihan Tuğrul
5 dk önce başlasın kodlamayaisimler aşırı uzun... çocuk optik form doldururken sınav biter
İstemi ismi ile Farklı bir anımız var hanı ben koydum sonuna açıkçasıİstemihan a neden bu kadar takıldınız . Bence günümüzde basit kullanılacak bir isim değil.
Anısı var anladım ama bilemiyorum . İsim değiştirme işleri çok kolaylaştı 18 inde değiştirirse üzülmeyinİstemi ismi ile Farklı bir anımız var hanı ben koydum sonuna açıkçası
Beğenmezse değiştirir napalım artıkAnısı var anladım ama bilemiyorum . İsim değiştirme işleri çok kolaylaştı 18 inde değiştirirse üzülmeyin
Sen koyacaksın zaten bize sormaBeğenmezse değiştirir napalım artık
Sen koyacaksın zaten bize sormaüzgünüm bebek okulda yaşayacakların için
Ailede Kaan var, Altay var Ötüken var bana birşey kalmadıBanada biraz ağır geldi Kağan ,Altu (ilk, birinci,Fatih anlaminda)vb.daha kolay isimler olabilir
Olabilir alındı hafızayaİlteriş Tuğrul nasıl
Alparslan olurAilede Kaan var, Altay var Ötüken var bana birşey kalmadı
Merhaba arkadaşlar, henüz çok erken ama eşimle oğlumuz olursa isim seçebilme konusunda kararsızlık yaşıyoruz ikimizde Türk tarihi aşığı insanlarız aşağıdaki isimlere yorum yapabilir misiniz teşekkürler
İstemihan Türkşad
İlteriş Melikşah
İstemihan Uluğ
İstemihan Tuğrul
Nacizane bana ağır isimler geldi. Belki çocuğunuz ileride sevmeyebilir. Sadece Uluğ ya da Tuğrul olabilir belki.Merhaba arkadaşlar, henüz çok erken ama eşimle oğlumuz olursa isim seçebilme konusunda kararsızlık yaşıyoruz ikimizde Türk tarihi aşığı insanlarız aşağıdaki isimlere yorum yapabilir misiniz teşekkürler
İstemihan Türkşad
İlteriş Melikşah
İstemihan Uluğ
İstemihan Tuğrul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?