- 12 Ekim 2008
- 7.100
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.287
- 773
- Konu Sahibi Nemesiss10
-
Hepsi çok uzun. İstemihan’ın sizin için anlamı varsa sadece İstemihan koyun isterseniz yanına başka bir isim eklemeyin. Hem uzun hem uyumsuz olmuş bunkombinasyonlar.Merhaba arkadaşlar, henüz çok erken ama eşimle oğlumuz olursa isim seçebilme konusunda kararsızlık yaşıyoruz ikimizde Türk tarihi aşığı insanlarız aşağıdaki isimlere yorum yapabilir misiniz teşekkürler
İstemihan Türkşad
İlteriş Melikşah
İstemihan Uluğ
İstemihan Tuğrul
5 dk önce başlasın kodlamaya
Beğenmezse değiştirir napalım artık
Bu çocuk yarın bir gün kreşe gidecek,okula gidecek, işe başlayacak. Belki Yurtdışında üniversite okuyacak belki de orada yaşayacak. Hem söylenişi zor hem de çok ağır isimler . Bence bir kere daha düşünün.Merhaba arkadaşlar, henüz çok erken ama eşimle oğlumuz olursa isim seçebilme konusunda kararsızlık yaşıyoruz ikimizde Türk tarihi aşığı insanlarız aşağıdaki isimlere yorum yapabilir misiniz teşekkürler
İstemihan Türkşad
İlteriş Melikşah
İstemihan Uluğ
İstemihan Tuğrul
Ne alakası var ki bu söylediklerinizle, biz sağcı da Türkçü de değiliz, çocuğumuzdan bunu da beklemiyoruz, biz Türk tarihini seviyoruz ve günümüzde çoğu Arap ve farsi olan isimleri koumayı reddediyoruz. Kaldı ki orda ismi yazılı adamlar adil, merhametli, zeki döneminin çok çok üstünde adamlar.. Sağcı Türkçü falan lütfen saçmalamayınız, isimleri beğenmemenizi anlarım ama saçmalamanızı anlayamam kusura bakmayın..Ben isme yorum yapmamıştım, çocuğunuzu doğuştan Türkçü ve sağ görüşlü kisvesi altına sokmanız ne kadar doğru sizce bence bu kısmı da düşünmelisiniz... İsimler sizin için çok güzel gelebilir ama bu çocuk ömrünü bu isimle geçirecek ya hani... Buraları biraz daha düşünün derim... Ben de erkek olursa 'Han' ismini koymayı düşünürken bile bi gidip geliyorum...
Merhaba arkadaşlar, henüz çok erken ama eşimle oğlumuz olursa isim seçebilme konusunda kararsızlık yaşıyoruz ikimizde Türk tarihi aşığı insanlarız aşağıdaki isimlere yorum yapabilir misiniz teşekkürler
İstemihan Türkşad
İlteriş Melikşah
İstemihan Uluğ
İstemihan Tuğrul
Isimler ister istemez karsi tarafa gorusumuze dair de sinyaller veriyor, ben de arkadasa katiliyorum. Sizin gorusunuz oyle degildie ama baskalari dusunebilir.Ne alakası var ki bu söylediklerinizle, biz sağcı da Türkçü de değiliz, çocuğumuzdan bunu da beklemiyoruz, biz Türk tarihini seviyoruz ve günümüzde çoğu Arap ve farsi olan isimleri koumayı reddediyoruz. Kaldı ki orda ismi yazılı adamlar adil, merhametli, zeki döneminin çok çok üstünde adamlar.. Sağcı Türkçü falan lütfen saçmalamayınız, isimleri beğenmemenizi anlarım ama saçmalamanızı anlayamam kusura bakmayın..
Ne alakası var ki bu söylediklerinizle, biz sağcı da Türkçü de değiliz, çocuğumuzdan bunu da beklemiyoruz, biz Türk tarihini seviyoruz ve günümüzde çoğu Arap ve farsi olan isimleri koumayı reddediyoruz. Kaldı ki orda ismi yazılı adamlar adil, merhametli, zeki döneminin çok çok üstünde adamlar.. Sağcı Türkçü falan lütfen saçmalamayınız, isimleri beğenmemenizi anlarım ama saçmalamanızı anlayamam kusura bakmayın..
Isimler ister istemez karsi tarafa gorusumuze dair de sinyaller veriyor, ben de arkadasa katiliyorum. Sizin gorusunuz oyle degildie ama baskalari dusunebilir.
Katılıyorum sizeBen isme yorum yapmamıştım, çocuğunuzu doğuştan Türkçü ve sağ görüşlü kisvesi altına sokmanız ne kadar doğru sizce bence bu kısmı da düşünmelisiniz... İsimler sizin için çok güzel gelebilir ama bu çocuk ömrünü bu isimle geçirecek ya hani... Buraları biraz daha düşünün derim... Ben de erkek olursa 'Han' ismini koymayı düşünürken bile bi gidip geliyorum...
Ben pek sevdiğimi söyleyemeyecegim. İleride yurt dışında falan yaşarsa, okursa çok çok zor isimler. Türkiye içinde zor bence söylemesi. Türk tarihini sevmekten çok ideolojik geliyor isimler kulağa, ben çocuğuma böyle birşey yüklemek istemem. Mete gibi hem söylemesi kolay hem anlamı güzel Türk isimleri düşünebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar, henüz çok erken ama eşimle oğlumuz olursa isim seçebilme konusunda kararsızlık yaşıyoruz ikimizde Türk tarihi aşığı insanlarız aşağıdaki isimlere yorum yapabilir misiniz teşekkürler
İstemihan Türkşad
İlteriş Melikşah
İstemihan Uluğ
İstemihan Tuğrul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?