Arkadaşlar derdim kimine göre dert kimine göre nimet ben işin içinden çıkamıyorum.3 ay önce kadrolu devlet memuru olarak atandım evimden yaklaşık 10000km uzak olan çok küçük bir İl'e. 5 aylık evliyim şuan atandığımdan 2 aylık evliydim şuan çok mutsuzum bulunduğum ili hiç sevemedim sosyal durumu sıfırın altında ve çok soğuk eşimi evimi inanılmaz özlüyorum.annem yanımda kalıyor burada babam kalp ameliyatı geçirdi ve o da eşimin bulunduğu ili bir ilçesinde yanlız kalmak zorunda kaldı.Ne yapmalıyım arkadaşlar psikolojim çok fazla bozuldu istifa edip tekrar denemeliyim yoksa devam mı etmeliyim.devam edersem en iyi ihtimalle 9 ay daha burdayım.:2:
Maddi durumumuz kötü değil çok şükür ev kendi evimiz bir araba aldık işte çok bir borcumuz da yok eşim de memur Allaha bin şükür ama emek verdim bu iş için çalıştım bekledim hiç bu kadar mutsuz olacağımı tahmin etmemiştim işimi de sevdim ama zaman geçmiyor yeni evli arkadaşlarımı görüyorum sosyal paylaşım sitelerinde ne kadar mutlular içim gidiyor haftasonları gidip gelemiyorum yol çok uzun değer mi diyorum kendi kendime evliliğimin ilk senesini böyle hatırlamaya değer mi? Allahım zorda olan herkesin yardımcısı olsun şımarıklık yapmak en nefret ettiğim şeydir ama dayanamıyorum Allah affetsin.:2:
Annemi evine göndermeye çalışıyorum ama gitmiyor:) Üniversitede de yalnız yaşadım o benim için sorun değil.İş hayatı olduğu için pek arkadaş da bulunamıyor öğrencilik gibi değil baya da uzak olduğumdan başıma birşey gelse yalnız olmıyım diye yanımda kalıyor ama bütün gün evde bir de öğretmen değilim valilik personeliyim yani yaz sömestr vs yok.Hayatta ne güzel olaylarla birlikte ne zor şeylerde var..
Arkadaşlar derdim kimine göre dert kimine göre nimet ben işin içinden çıkamıyorum.3 ay önce kadrolu devlet memuru olarak atandım evimden yaklaşık 10000km uzak olan çok küçük bir İl'e. 5 aylık evliyim şuan atandığımdan 2 aylık evliydim şuan çok mutsuzum bulunduğum ili hiç sevemedim sosyal durumu sıfırın altında ve çok soğuk eşimi evimi inanılmaz özlüyorum.annem yanımda kalıyor burada babam kalp ameliyatı geçirdi ve o da eşimin bulunduğu ili bir ilçesinde yanlız kalmak zorunda kaldı.Ne yapmalıyım arkadaşlar psikolojim çok fazla bozuldu istifa edip tekrar denemeliyim yoksa devam mı etmeliyim.devam edersem en iyi ihtimalle 9 ay daha burdayım.:2:
Çok haklısınız sıkıntılarınızda ancak istifa ederseniz istediğiniz yere atanmanız garanti mi (bu işleri bilmediğimden soruyorum)
Emek vermişsiniz ve bir yol katetmişsiniz, sayılı gün çabuk geçer derler dayanın bence
Ülkenin şu an ki şartlarında elindeki işten vazgeçmek çok mantıklı değil aslında
İnsan özler, zor gelir, dayanması çok zor ama bence dayan biraz daha
UZAKTAN GAZEL OKUYOMUŞ GİBİ OLCAM AMA.
İstifa etmeniz sanki daha iyi bi çözümmüş gibi geliyor..
Bu tür şeylere kapılıp anneymiş babaymış..onları unutup ihmal edebiliyoruz..
Babanız ağır bir ameliyat geçirmiş..
Anneniz hayat arkadaşının yanında olmayı can atarken kızına kıyamadığından onun yanında..
Yeni evlisisniz eşinizden uzaktasınız..
Bunca şeye değer mi sizce?
Bırakın gidin yeniden inşallah kazanırsınız ama aile bi daha geri gelmiyor..
Huzurunuz için istifayı düşünün derim..
Çok müdehaleci gördüm şu an kendimi kusuruma bakmayın belki babamı kaybettiğimden aileye çok önem verdiğimden hzur ve mutluluğun daha önemli olduğunu düşündüğümden bu şekilde yazdım yine de en iyisini siz bilirsiniz en hayırlısı olsun sizin için..
Herkes bu tarz yollardan geçer ben de hala geçiyorum burada sizi en iyi anlayacaklardan biriyim.Bırakmanız sizin için ömür boyu pişmanlık olarak geri dönecek ben de memleketimden 1500 km uzakta türkiyenin diğer ucu küçük bi doğu ilinde çalışıyorum ve 3 yıldır buradayım. 2 yıl boyunca tüm zorluklara tek başıma göğüs gerdim, gıkım çıkmadı aklıma istifanın i si bile gelmedi çünkü o kadar emeğin karşılığını aldıktan sonra aman burası soğuk, kültür çok farklı, sosyal hayat yok diye bırakamazdım.2. yılın sonunda evlendim.Eşimi bile eş durumundaN buraya getirmek zorunda kaldım doğu görevini bitirebilmek için hayatta her zaman zorluklar olur ve bu zorlukları aşmak için sabır gerekir kaldı ki 6 ay kısa biR süre eş durumundan gitme garantin var mantıklı ol ve işi bırakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?