• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlere ihtiyacım var ?

gulumseyenkiz5

hayata gülümseee :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
76
18
8
Selaam kızlar :)
Ben yaklaşık 4-5 ay önce nişanlandım.2-3 ay önce de resmi nikah oldu ve aynı gün dini nikah da kıyıldı. Düğün tarihimiz tam belli değil ama 4. Ay gibi düşünüyoruz yaza kalmadan yani. Şimdi sormak istediğim şu: Nişanlımla düğünden önce birlikte olmalı mıyım sizce yoksa düğünümü beklemeliyim ? Sonuçta dinen bir sakınca yok ama yapmalı mıyız karar veremiyorum çok da istiyorum.

Badem birlikte olmak istemiyordun neden nikah kıydın büyük konuşmak gibi olmasın ama düğünden bi kaç gün önce kıymak en doğrusu o_O

Canım benimde nikahlarım mayısta oldu düğünüm ağustosta oldu ilk geceyi bekledik düğün olmadan evliymisiz gibi gelmedi bize ilk gece namazını kıl ondan sonra

Ben yaklaşık 4-5 ay önce nişanlandım.2-3 ay önce de resmi nikah oldu ve aynı gün dini nikah da kıyıldı. Düğün tarihimiz tam belli değil ama 4. Ay gibi düşünüyoruz yaza kalmadan yani. Şimdi sormak istediğim şu: Nişanlımla düğünden önce birlikte olmalı mıyım sizce yoksa düğünümü beklemeliyim ? Sonuçta dinen bir sakınca yok ama yapmalı mıyız karar veremiyorum çok da istiyorum.

yani soyle dugunum olsun, gelinligimle evime gideyim romantik olsun falan filan diye hayaliniz varsa bekleyin, yok oyle seylere takilmam diyorsaniz siz bilirsiniz. Birde esinizle bulusabileceginiz rahat bir ortaminiz varmi ki ? Evinizi falan tuttunuz mu, sonucta rahat guvende hissettiginiz bir yer olmali oyla kacak gocek degil.

Ben eski kafalıyımdır bence hayır ,ben olmazdım düğünü beklerdim.

Bende de söylediğin gibi düğünden önce iki nikahta vardı. Ve biz bişeyler yaşadık. Ama tam düğüne haftalar kala aramızda oluşan saçma bir olay yüzünden gerildik ve nerdeyse nişan atilacakti.

Biz bu durumu aştık. Ama böylede bişeyle karşılaşabilirsin aklında olsun.

Resmi nikahin varmis, birlikte olabilirsin sakinca yok
Ama madem dugun yapacaksin o zzaman senin yerinde olsam dugunu beklerim, buyusu bozulmasin diye yoksa dinen minen ben pek anlamam ben resmi nikahi bilirim gerisi fasafiso

İlk gece için hayalleriniz varsa bekleyin romantik şeyler falan düğünden sonrası için , yoksa bir şey diyemem sizin tercihiniz :KK66:

Back
X