- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.710
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Ben olsam imzalarım çünkü o çok iyi teklif yıllardır gelmedi değil mi, görüş görüş gerisi gelmemişti, ama bu adamlar ciddi seni de beğenmişler, 5 yıl ne ki,bence kabul et
Bana çok absürt gelmedi o 5 yıl. Cağrı merkezleri bile eleman alırken sözleşme peşinde artık.
Kabul ederdim sanırım.
Kabul ederdim. .
Siz neticede j.k rowling degilsiniz . Yani cok is yapan hali hazirda satis rekorlari kiran biri olsaniz sizi kapatmaya mecbur birakmaya calisiyorlar diyecegim ama. Aksine kendinizi ispatlamaya calisiyorsunuz belki de hayatinizin firsatidir. Sozlesmeyi cok iyi okuyun gerekirse hukuki destek alin. Bence imzalayin yolunuz acik olsun. 2 yasinda kizim var sonra buraya yazin bizde alalim kitaplari : )
Teşekkürler canım. Ben de ediyorum sanırım..:)
Zaten hikayelerin cok tutsa da belli bir une kavusmaniz en az 5 yil alir. 1 yilda super taninan bir yazar olup, bir cok yayin evinden teklif almak biraz hayal. Ve gercekten yazarlarin kitaplari hep ayni yayinevlerinden cikiyor, cok unlu isimlerde bile durum bu. Simdi siz kalkip, yok bes degil 1 yil olsun derseniz, adam hakli olarak bu neyin kaprisi diyecek.
Ucret mi makul gelmedi? Adamlar mi guven vermedi? Arkadasiniz hangi mantikla sozlesme suresini sorguluyor?
Sizin adınıza çok sevindim:)
Sektörde adınızı duyurabilmek adına 5 yıl gayet makul bir süre
Ayrıca yayınevi sizdeki potansiyeli görmüş ki 5 yıl gibi bir süre teklif etmişler
Birde bu açıdan düşünün derim
Sizin burc aslan mı? Cok dertli olduğum donemdr hep burayı takip ediyordum en dertli uyelerden biriydiniz. Hersey bende de yoluna girmeye basladı baktım sizde de oyle :)
Valla bildim :) bilmiyorum burclarlad cok ilgili değilim ama cok sıkkın olduğumda bi umut onlarıda takip ederdim. 8. Ayın 2. Yarısından sonra hersey yoluna girecek diyordu. Gercektende doğru cıktı unarım boyle gideriz :))Aaaa evet aslanım :)
Hahahaha gerçekten mi ne tesadüf çok sevindimm..
Uzun sürecek mi bu tatlı dönem peki acaba? :)
Bana gerçekçi gelmeyen kişi sizin arkadaşınız :) Zaten söylenmiş üyeler tarafından da, sizin 5 yıl bir yere bu konuda bağlı kalmamanızı gerektiren birşey yok. Normal iş olsa mesela, böyle yazarlık değil de atıyorum sabah gidip akşam gelmeli iş olsa insan 2 seneye, 1 seneye bile tereddüt ediyor, öyle olsaydı haklı bulurdum da şu an için bence arkadaşınız gerçekçi değil. Kabul edin gitsin, duyulacaksanız da 5 yıldan önce bu zor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?