Fikirleriniz benim için değerli..

Ooo hayırlı olsun senin için çok sevindim. Darısı başıma.

5 yıl bence ilk piyasaya giriş için iyi bir süre. Sözleşmeyi hukukçulara okutmalısınız. Sizi ona bağladığı kadar onlarında size bağlılığı olmalı. Cok detaylı bilmiyorum ama bu süre içerisinde misal ilk iki yıl 10 tane kitap yayınladılar. Sonra baktılar vazgeçtiler yada başka yazarlarada ağırlık verdiler geri planda kaldınız. Bununda önüne geçmek için min.basılacak kitap sayısı belirlenmeli diye düşündüm.. Neticede sizi kendilerine bağlayıp kitaplarınızı basmamaları ve sizi piyasadan silmemeleri için kendinizi garantiye almanız gerektiğini düşünüyorum. Bence sözleşme metini çok iyi incelenmeli.

Her okuduğumuz kitap defalarca üstünden geçilerek tekrar tekrar yazılarak düzeltilerek bize sunuluyor. Bir editörle çalışmaya başladıktan sonra size yol göstereceklerdir. Kimse tek sefer yazarak mükemmel olmuyor. Bu fırsatı değerlendir derim.

Nooption bak dün ne konuşuyorduk arkadaşımız ne kadar ilerleme katetmiş.
Workshop yapalım diyorum hayallerimizin peşinden gidelim. Şans bizede güler belki...

hahha başladığım işi bitirmeyi öğrenebildiğim zaman şans güler belki haklısın :))
olayın örgüsü falan değil aynı okurken gerildiğim gibi yazarkende detaylar beni geriyor ilerleyemiyorum ..

Ay canım çok sevindim senin adına.
Bu benim de hayalim biliyor musun? Senin yazdıklarını okuyunca ben de üniversiteden beri bırakmıştım tekrar başlamayı düşündüm. Yaz tatili bunun için güzel bir firsat.
Detaylı konuşmak isterim. Tekrar tebrikler
Bu arada heyecandan asıl soruya cevap veremedim :)
Bir sansuni deneyebilirsin 3 yıla indirmek gibi. Hani kendimi nasıl bir şeyin içinde bulacağımı bilmiyorum . Bu nedenle memnun kalırsak tekrar yenileyenilir iz sözleşmeyi diye bir yoklayabilirsin.
Ama yaklaşımlarını da beğendiğini souluyorsunuz, bence çok heyecan verici. Çıktıktan sonra öğrencilerim aldirabilirim :)

kabul et bence de hiç denememiş olmaktan iyidir bu arada eşime beraber gidelim dedim ve tartıştık neyse konu dışın çıktıgım için özürdilerim

Senin adına sevindim.Başarılı olacağına da inanıyorum.Süreyi söylersin ama çokta üsteleme bence.Sözleşmede sana zarar getirecek maddeler var mı yok mu onlar önemli.Hayırlı olsun.

Heyyy bunu bir söz olarak algılıyorum ona göre! :)

Çok teşekkür ederim canım.
Özelden istediğini sorabilirsin

Ve tüm arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum.
Bir avukata danışarak ilerleyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…