Fikirleriniz benim için değerli..

:) :) görüşmeniz sırasında sizde oluşan izlenim de önemli size güven verdilerse, hukuki yönden haklarınız ve sorumluluklarınızı net bir şekilde belirleyip, birlikte çalışmayı kabul edebilirsiniz. Birlikte kararlar almak istemeniz güven eksikliğinden değil bence mükemmelliyetçi yapınızdan kaynaklanıyor olabilir. Ben de sizin gibiyim bir işi yapaeken çevremden fikir almak hatta eleştirilmek isterim

Ben oyle bi sey hissetmedim ya.

Nomu kacirma bu firsati degerlendir. Uce bese bakma. Firsat ayagina kolay gelmiyor biliyorsun.

Konu sahibi, hali hazırda aktif bir yazar olsanız 5 sene kendinizi bir yere bağlamak için uzun bir süre derdim. Ancak piyasaya yeni giren bir yazar olarak zaten 1-2 kitap çıkarmanız ve kendinize yer edinmeniz birkaç seneyi bulacak.

Eğer bir-iki yerden daha teklif olsaydı düşünün derdim ama şu durumda elinizdeki fırsatı kullanmanız lazım bence.

Ama sözleşmeyi avukatla okuyun, nolur nolmaz.

Eksiklerinizin farkında olmanız zamanla çok başarılı olacağınızın göstergesi, inanıyorum ki güzel işler çıkaracaksınız

Beni tatlı eleştirecekler ama bir eksik gösterirken 5 yeri övecekler.
Öyle höt höte gelemem yapmıyorum lan olmuyor demek derim

Bir sözleşme gelsin elime de inşallah inceleyeceğim enine boyuna :)

Ben oyle bi sey hissetmedim ya.

Nomu kacirma bu firsati degerlendir. Uce bese bakma. Firsat ayagina kolay gelmiyor biliyorsun.

Valla şuan üçe beşe bakma lüksüm zaten hiç yok :)
Ama çok acemiyim yanlış yapıp zorda kalmak da istemediğim için danışmak istedim.
Sağolsun herkes çok yardımcı oldu yine.
Teşekkür ederim hepinize :)

Evet bir avukat arkadaşla incelesem çok iyi olur sanırım.
Çok teşekkür ediyorum.

Sen cok detayci birisin kolay kolay yanlis yapmazsin. Yalniz arkadaslarin da onerdigi gibi mutlaka bir avukata danis.

Çok sevindim. Kendi dertlerini bile, tatlı tatlı ifade eden birinin, kitap yazarı olmaması büyük kayıp olurdu :) Allah yolunuzu açık etsin, umarım tüm sıkıntılar artık geride kalır. İmzalayın tabi ki :)

Kesinlikle güzel öyküler çıkaracak yeni bir yazar yetişiyor ne güzel, çocuk öyküleri yazacak kişinin de böyle tatlı bir uslübu olmalı zaten

Çok teşekkür ederim..
İnşallah kitaplar yayınlandığında herkes sizin gibi düşünür

5 yıl çok uzun bi' süre değil nomu. 5 yılda kapsamlı bi' çalışmayla kaç kitap hazırlayabilirsin ki? Çocuk kitabı deyince insanlara çok hafif bi' şeymiş gibi geliyor.

Bence imzala. Sonuçta elinde bu fırsat da yoktu önceden. Bu bağlılık yaratıcılığımı strese söküp üretkenliğimi tüketir diye düşünme.

Çok çok takma isimle hikayeler yayınlayabileceğin bi' alan yaratıp, bağımsız olabilirsin sosyal medyada. Bestseller milyonluk yazarlar dâhi isminin kalıplarına tıkılmamak için beş kuruşsuz underground hikayeler yayınlıyorlar farklı kimliklerle.

Çocuğun kendisine özel hikaye kitapları tasarlayan yazarlar var internette. Bayağı da revaçta, gelir elde edebildikleri bir alan.

Yalnız dikkat et, sözleşmede buna dair bir madde olmasin. Şayet düşünürsen tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…