Fikirleriniz benim için önemli

zeybeydelrey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
422
198
123
Düşününki eşiniz ile aranız gayet iyi. Uzun soluklu güzel bi evliliğiniz var. Kv nizin mecburi olarak sizinle ayda belirli süreler kalması gerekiyor. (ayda 10 veya 15 gün gibi) Keyfi değil zorunlu bi durum söz konusu. Eşiniz için tamam dermisiniz. Yoksa cevabınız drek hayır mı olurdu. Evliliğin bitmesi ni göze alırmıydınız.

Son düzenleme:
Düşününki eşiniz ile aranız gayet iyi. Uzun soluklu güzel bi evliliğiniz var. Kv nizin mecburi olarak sizinle ayda belirli süreler kalması gerekiyor. Keyfi değil zorunlu bi durum söz konusu. Eşiniz için tamam dermisiniz. Yoksa cevabınız drek hayır mı olurdu. Evliliğin bitmesi ni göze alırmıydınız.
Mecburi olarak derken hastalık falan gibi mi , evli değilim ama olsa mecburiyettense banada bir zararı yoksa ben kabul ederdim tabiki😇

Ayda 20 gün mü mesela? Belirli sürelerden kastınız nedir? Mecburiyse sanırım tedavi amaçlıdır. Evde misafir, kalabalık hiç sevmem ama tedavi için gelmek zorunda kalana bir şey diyemem. Ki ben kayınvalide eşiyle arasını bozduğunda, eşim gelip bizde ömür boyu yaşamasını istemişti benden. Ve elbette hayır dedim. Ama tedaviye diyemem.

Sebebinin ne olduğu önemli, ayda 15 gün gelip kalmasını gerektirecek şey, tedavi görüyor olması mı? Tek mi yasıyor normalde kayınvalide? Ya sizinle kalması ya ayrılığın arasında bir alternatif niye yok? Konu çok havada kalmış. 🤷‍♀️

Mecburi derken hastalık mi? O iki hafta zarfında halsiz mi oluyor neden sizde kalmak zorunda?
30 günün 15 gününü kayınvalide ile geçirmek istemezdim. Neden olduğunu söylerseniz belki fikirler verilir

Düşününki eşiniz ile aranız gayet iyi. Uzun soluklu güzel bi evliliğiniz var. Kv nizin mecburi olarak sizinle ayda belirli süreler kalması gerekiyor. (ayda 10 veya 15 gün gibi) Keyfi değil zorunlu bi durum söz konusu. Eşiniz için tamam dermisiniz. Yoksa cevabınız drek hayır mı olurdu. Evliliğin bitmesi ni göze alırmıydınız.
Çalışıyor musunuz ya da geliriniz veya çocuğunuz var mı? Evliligin bitmesi öyle çocuk oyuncağı olacak bir şey değil. Eğer istemediğiniz bir şey konusunda direkt mevzu ayrılmaya gidiyorsa o evlilik de söylediğiniz ve sandığınız gibi güzel değil demektir. Önce bir doğru değerlendirme yapmanız gerekiyor bence durumunuz hakkında.

Zorunlu hal ne?
Sağlıkla ilgili bir şeyse ve başka seçenek yoksa ve bunu göre göre hayır diyorsa ben ayrılırım eşimden şahsen.
Kendisi evde tek yayılabilir.
Ama nasıl bir zorunluluk her ay mı 15 gün nedir ne değildir anlatmamışsınız ki.
Konu açıp olay örgüsünün beş basit kurgusunu vermemek de yani.

eşinizle ilgili yorumlar pozitif değil eski konuları bilmediğim için konuya genel yorum yapacağım.
bilemiyorum yapılan yorumları şok olarak okudum ; ben kabul etmem , uzun misafir sevmiyorum gibi.
yani bahsedilen insan eşinizin var olma sebebi , onu doğurmuş 9 ay karnında tasimis ,kv denilince bu nefreti anlayamıyorum ki hiçbir detay verilmemiş.
İyiki sizlerden biri gibsiyle evli değilim.
Elbette diyorum konu sahibi zorunlu bir durum var ise , eşimle adam bozulmasa dahi buna okey veririm.
ekstra çözümler üretmeye çalışırım rahatsız oluyor isem .
bilemiyorum kardeşler vs çok verici olmaya okey olamayabilirim ama anne baba başka bir konumdadır benim için.
kendi anne babama ne yapacaksam onlara da o yapılmalı.

Şöyle bulmaca gibi konulara uyuz oluyorum. Acik acik yazsana arkadasim, senin icin zorunlu olan bir durum baskasina keyfi gelebilir. Boyle bir konuya yorum yapilmaz ki.

Nasıl zorunlu bir durum onu da yazsaydınız keşke. Evliliğiniz gerçekten yazdığınız gibi iyi gidiyorsa neden kayınvalideniz sizinle kalınca bitme noktasına gelsin ki?

Back
X