- 5 Ocak 2016
- 701
- 1.593
- 113
Arkadaslar, benim sevgilimin evli iki arkadaşı sehir dışından gezmeye geldiler. burada bulunan bir arkadaslarina. besimiz buluştuk, biseyler yedik. sevgilim maasini daha almamisti, ben de dedim ki misafirler ayip olur ben ödeyim hesabi..misafirlerin yaninda kaldigi çocuk serserinin biri..sevgilime dedi ki ben doymadim kalk bi tane daha al bana(aynen bu cümle)
sevgilim; ben de para yok zaten, Mrym aldi bunlari da..
arkadaşı; tamam ya kalksin bi tane daha alsın, surdan para cekerim, parasi neyse veririm..
Ve sevgilimle kalktik, o serseriye tekrar aldik..agzindan küfür eksik olmuyor! sevgilimle ve diger evli ciftin erkegiyle sureklo dalga, gir gir, bel asagi konusuyor. ve ben bu cocukla ilk kez karsilastim bana yaptığı dokundu.
Ama bana en cok dokunan sevgilimin sessiz kalmasi oldu..ona hic bir sey demedim, ismarladim.diye yanlis anlamasin diye..ama icimde cok buyuttum arkadaslar. saygim iyice gitti sanirim(( cok uzuluyorum.
Simdi benim sevgilim cidden sünepe mi? ilk kez karsilastigim 10 yillik arkadasinin bana böyle davranmasina ses cikartmadi..yoksa ben mi abartiyorum? cok sessiz sakin birisi beni hic kırmaz, baskalarini asla kirmaz..ama ne bileyim cok bozuldum ben, sogudum resmen..abartiyor muyum, hakli miyim?
Evet sünepe.