• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fikirleriniz çok önemli..sünepelik..

Arkadaslar, benim sevgilimin evli iki arkadaşı sehir dışından gezmeye geldiler. burada bulunan bir arkadaslarina. besimiz buluştuk, biseyler yedik. sevgilim maasini daha almamisti, ben de dedim ki misafirler ayip olur ben ödeyim hesabi..misafirlerin yaninda kaldigi çocuk serserinin biri..sevgilime dedi ki ben doymadim kalk bi tane daha al bana(aynen bu cümle)
sevgilim; ben de para yok zaten, Mrym aldi bunlari da..
arkadaşı; tamam ya kalksin bi tane daha alsın, surdan para cekerim, parasi neyse veririm..
Ve sevgilimle kalktik, o serseriye tekrar aldik..agzindan küfür eksik olmuyor! sevgilimle ve diger evli ciftin erkegiyle sureklo dalga, gir gir, bel asagi konusuyor. ve ben bu cocukla ilk kez karsilastim bana yaptığı dokundu.
Ama bana en cok dokunan sevgilimin sessiz kalmasi oldu..ona hic bir sey demedim, ismarladim.diye yanlis anlamasin diye..ama icimde cok buyuttum arkadaslar. saygim iyice gitti sanirim :KK43:(( cok uzuluyorum.
Simdi benim sevgilim cidden sünepe mi? ilk kez karsilastigim 10 yillik arkadasinin bana böyle davranmasina ses cikartmadi..yoksa ben mi abartiyorum? cok sessiz sakin birisi beni hic kırmaz, baskalarini asla kirmaz..ama ne bileyim cok bozuldum ben, sogudum resmen..abartiyor muyum, hakli miyim?

Evet sünepe.

çiftlerin arasında o sapın ne işi vardı ?
hepsi cocukluk arkadasi. hem beni merak etti bence, hem de baska sehirden gelmisken digerleri de toplanmak istediler bu da baş eleman mübarek. zaten sadece o konustu biz dinledik!

ben hesabı sizin ödemenize takılmadım pek, 1 yıllık bi ilişkiniz var aranızda bunun hesabı olmaz. ama bunu açıkça dile getirebilmesi ve arkadaşına tekrar senin paranla yemek alması hoş olmamış sanki. bi de yaşı da büyük yani, bunu düşünebilmesi lazımdı. en azından o aşamada arkadaşına " param yok, son paramı az önce verdim kalk kendin al" diyebilirdi, işin o kısmı çok saçma olmuş.
gözünüzden hemen pat diye düşmesi de çok doğru değil ama, sevmiyordunuz belki de. bu da bahane mi oldu ki?

Valla onca adamın yanında, senin kalkıp hesap ödemen?
Bekar adamın rahatlığı?
Evli çiftin senin hesap ödemene tepki vermemesi?
Sevgilinin, parasız olarak, adamları yemeğe götürmesi? (Maaş almadıysa, kart geçsin yani, ne bu rahatlık?)

Hepsi kafamda soru işareti bıraktı...

3 erkek iki bayandik. yani iki cift bir bekar adam vardi. o da bekar ama serserinin önde gideni 10 serseriye bedel. neler yasatti bir gecede bana ya..

sevgiliniz ayıp etmiş. ama sünepe filan deyip soğutmayın kendinizi. rahatsız olduğunuzu belirtin, konuşun.

bir de bu durumda senin orda ne işin vardı??!!! diyenleri anlamıyorum. sağlam on erkeğin ortamına gir sorun olmaz, on kadının yanına bi tane kanı bozuk erkek koy ortamın içine eder. suç gidende değil ki yani. bundan sonra aynı ortama girmezsiniz olur biter.

ben hesabı sizin ödemenize takılmadım pek, 1 yıllık bi ilişkiniz var aranızda bunun hesabı olmaz. ama bunu açıkça dile getirebilmesi ve arkadaşına tekrar senin paranla yemek alması hoş olmamış sanki. bi de yaşı da büyük yani, bunu düşünebilmesi lazımdı. en azından o aşamada arkadaşına " param yok, son paramı az önce verdim kalk kendin al" diyebilirdi, işin o kısmı çok saçma olmuş.
gözünüzden hemen pat diye düşmesi de çok doğru değil ama, sevmiyordunuz belki de. bu da bahane mi oldu ki?
seviyorum ama bu pasif davranislari yüzünden ona karsi heyecanim kalmiyordu. bir kac kez daha gordum kimseyi kiramadigi icin zor durumda kaldigini..öyle öyle sorugulamaya basladim. dün gece ayrildim ama simdi hic mutlu degilim hatta icim aciyor. aradigim en önemli kriter bana erkek oldugunu hissettirebilmesi..onda da tokezleyince, hemen ayrilmak istiyorum. ama aliskanlik midir, garip bir bag var, icim yaniyor su an.

sevgiliniz ayıp etmiş. ama sünepe filan deyip soğutmayın kendinizi. rahatsız olduğunuzu belirtin, konuşun.

bir de bu durumda senin orda ne işin vardı??!!! diyenleri anlamıyorum. sağlam on erkeğin ortamına gir sorun olmaz, on kadının yanına bi tane kanı bozuk erkek koy ortamın içine eder. suç gidende değil ki yani. bundan sonra aynı ortama girmezsiniz olur biter.
cok tesekkur ederim. haklisiniz

seviyorum ama bu pasif davranislari yüzünden ona karsi heyecanim kalmiyordu. bir kac kez daha gordum kimseyi kiramadigi icin zor durumda kaldigini..öyle öyle sorugulamaya basladim. dün gece ayrildim ama simdi hic mutlu degilim hatta icim aciyor. aradigim en önemli kriter bana erkek oldugunu hissettirebilmesi..onda da tokezleyince, hemen ayrilmak istiyorum. ama aliskanlik midir, garip bir bag var, icim yaniyor su an.

bitek maddiyat yüzünden mi böyle düşünüyorsun, yoksa genel bir pasifliği mi var?
benim sevgilim de bana karşı yumuşaktır mesela(son zamanları saymazsak) ama haksızlık olduğunda falan sesini çıkarabilir. sizin de mi böyle?

Yuh artık! Terbiyesizliğe bak. Erkek arkadaşının benim param yok mrymak aldı demesi de ayrı bir eziklik. İnsan utanır bunu söylemeye. Hadi senin erkek arkadaşın da sustu. Ordaki öbür adam nasıl sustu da oturdu? Oturun onu da ben alayım demedi mi? Uzaklaş bu insanlardan. Olmuyor, sana olmuyor. Annen tabiki sessiz çocuk sus otur der. Eğer başında car car bi adam varsa en iyi erkeğin susan hiç kavga gürültü ses seda etmeyen erkek olduğunu sanıyor. Bütün annelerde var bu.Keza yaşlılıkta öylesi makbul ama gençlikte erkek istiyor insan yanında.

bitek maddiyat yüzünden mi böyle düşünüyorsun, yoksa genel bir pasifliği mi var?
benim sevgilim de bana karşı yumuşaktır mesela(son zamanları saymazsak) ama haksızlık olduğunda falan sesini çıkarabilir. sizin de mi böyle?
maddiyat yüzünden düşünmüyorum böyle. benim seçimim benden az maasli biri olmasi. yok yani napsin. isteyerek destek oluyorum. ama haksizliga karsi kendi kendine soylenmesi, sonradan benden ozur dileyip haklısın demesi yerine aninda göstermesini istiyorum tepkilerini..hele de bi erkegin yaninda, beni ezdirmemesi gerekir :( herkese yumusak ya herkese..ailesine beni savunamiyor, ben anlatinca haklisin cok haklısın ama annemi uzemem, nasolsa yapmayacm dediklerini, birak tartisma cikmasin diyip duruyor. ama gözümden düşüyor. üzmeye uzmeye kendi uzuluyor, benim de gözümden düşüyor.

Yuh artık! Terbiyesizliğe bak. Erkek arkadaşının benim param yok mrymak aldı demesi de ayrı bir eziklik. İnsan utanır bunu söylemeye. Hadi senin erkek arkadaşın da sustu. Ordaki öbür adam nasıl sustu da oturdu? Oturun onu da ben alayım demedi mi? Uzaklaş bu insanlardan. Olmuyor, sana olmuyor. Annen tabiki sessiz çocuk sus otur der. Eğer başında car car bi adam varsa en iyi erkeğin susan hiç kavga gürültü ses seda etmeyen erkek olduğunu sanıyor. Bütün annelerde var bu.Keza yaşlılıkta öylesi makbul ama gençlikte erkek istiyor insan yanında.
aynen erkek istiyorum yanimda. sonra böyle kendimi yiyecegime burda bitirmek en iyisi..simdi mesaj atmis sorunu aksam çözelim diye. bu cozulecek bir sorun degil diyorum anlamiyor!!

maddiyat yüzünden düşünmüyorum böyle. benim seçimim benden az maasli biri olmasi. yok yani napsin. isteyerek destek oluyorum. ama haksizliga karsi kendi kendine soylenmesi, sonradan benden ozur dileyip haklısın demesi yerine aninda göstermesini istiyorum tepkilerini..hele de bi erkegin yaninda, beni ezdirmemesi gerekir :KK43: herkese yumusak ya herkese..ailesine beni savunamiyor, ben anlatinca haklisin cok haklısın ama annemi uzemem, nasolsa yapmayacm dediklerini, birak tartisma cikmasin diyip duruyor. ama gözümden düşüyor. üzmeye uzmeye kendi uzuluyor, benim de gözümden düşüyor.

haklısınız aslında, sanırım ben olsam ben de birebir sizinle aynı düşünürdüm.
akşam konuşacakmışsınız sanırım, bir kere daha deneyin şansınızı bakalım. belki hallolur bu sefer diyecem de bu işler karakter meselesidir, pek değişeceğini sanmıyorum :110:

Canım şimdi bi açıdan haklisin evet erkek arkadaşın bi çok kişinin bakış açısına göre 'sünepe'.. Ama sen de içten içe onun ne kadar iyi biri olduğunu düşünmuyormusun ? Benim kaynım da böyle çok sessiz sakin, kimseyi kiramaz üzemez. Onu çok seviyorum tertemiz kalbi var. Bu zaman da kaç tane kaldı bu insanlardan. Ben de etrafımda ki özgüven maskesi takmış kibirli insanlardan bıktım. Keske o an sen verseydin tepkini. Bu üslubunuz hoş değil müsadenizle ben kalkıyorum diyip kalksaydin. Eminim sevgilin seni de uzemez sana da hak verirdi. Kaldı ki bu adam sevgilinle bi daha görüşmesin, onu da kurtarmış olurdun.

çok ayıp etmiş ama siz kendisini daha iyi tanırsınız genelde bu tarz benzeri olaylarda tavrı bu mudur? Yani sessiz mi kalır ? Kişiliği hakkını arayamayacak yanlışa yanlış diyemeyecek bir karakter mi? Eğer bunlardan birine evet diyorsanız bu tavrına şaşırmamanız gerekir. Siz iyi niyet ve nezaket göstermişsiniz yoksa size hesapta ödetmemeli , bu tavır karşısında sessizde kalmamalıydı. Tek bir olayla sevgilinizi değerlendirmeyin onun kişiliğine ve daha önceki yaptıklarına odaklanın ilk değilse sıkınıt.

maddiyat yüzünden düşünmüyorum böyle. benim seçimim benden az maasli biri olmasi. yok yani napsin. isteyerek destek oluyorum. ama haksizliga karsi kendi kendine soylenmesi, sonradan benden ozur dileyip haklısın demesi yerine aninda göstermesini istiyorum tepkilerini..hele de bi erkegin yaninda, beni ezdirmemesi gerekir :KK43: herkese yumusak ya herkese..ailesine beni savunamiyor, ben anlatinca haklisin cok haklısın ama annemi uzemem, nasolsa yapmayacm dediklerini, birak tartisma cikmasin diyip duruyor. ama gözümden düşüyor. üzmeye uzmeye kendi uzuluyor, benim de gözümden düşüyor.
Düşündüklerinde de hissetikkerinde de haklısın bacım, adam sünepe ve şu msjına bakarak diyebilirim ki evlenirsen çok üzülürsün, ailesine ezdirecek seni, arkadaşlarına ezdirecek, sen sürekli savunma modunda ve gergin olacaksın...
Her ne kadar yeni dünyada kendi ayaklarımız üzerinde dursak da yanımızda "adam" olsun istiyoruz... Belliki sen de güçlü bir kadınsın ve bu kişi sana uyum sağlayacak gb durmuyor...

herkes ödeseydi hesabını sanane. sonuçta evli değilsiniz nişanlı değilsiniz arkadaşlarda senin değil

Canım şimdi bi açıdan haklisin evet erkek arkadaşın bi çok kişinin bakış açısına göre 'sünepe'.. Ama sen de içten içe onun ne kadar iyi biri olduğunu düşünmuyormusun ? Benim kaynım da böyle çok sessiz sakin, kimseyi kiramaz üzemez. Onu çok seviyorum tertemiz kalbi var. Bu zaman da kaç tane kaldı bu insanlardan. Ben de etrafımda ki özgüven maskesi takmış kibirli insanlardan bıktım. Keske o an sen verseydin tepkini. Bu üslubunuz hoş değil müsadenizle ben kalkıyorum diyip kalksaydin. Eminim sevgilin seni de uzemez sana da hak verirdi. Kaldı ki bu adam sevgilinle bi daha görüşmesin, onu da kurtarmış olurdun.
aynen işte tertemiz kalbi oldugu icin vazgecemedim, cesaret edemedim. ömür boyu yari yolda birakmaz beni dedim. ailemi, beni Üzmez dedim. zaten bitti o cocuk benim hayatimda bir daha asla gorusmeyecegim yeter ki bana sans ver diyip duruyor

çok ayıp etmiş ama siz kendisini daha iyi tanırsınız genelde bu tarz benzeri olaylarda tavrı bu mudur? Yani sessiz mi kalır ? Kişiliği hakkını arayamayacak yanlışa yanlış diyemeyecek bir karakter mi? Eğer bunlardan birine evet diyorsanız bu tavrına şaşırmamanız gerekir. Siz iyi niyet ve nezaket göstermişsiniz yoksa size hesapta ödetmemeli , bu tavır karşısında sessizde kalmamalıydı. Tek bir olayla sevgilinizi değerlendirmeyin onun kişiliğine ve daha önceki yaptıklarına odaklanın ilk değilse sıkınıt.
aslinda hayir. her olayda bu kadar tepkisiz degil. mesela hesaba fazla eklesinler, garsonu çağırıp sorar, ya da yoldaki bi adam lakaytca kartopu oynamak istedi bizimle bir gün önce uyardi sonra git işine diye bagirdi mesela..sasirmistim. ama aklima gelenler sadece bunlar. haftasonu calismadigi halde arayan musterilerine kendi kendine soylenip, yine de telefonlari aciyor. ya bugun pazar diyorum açma, neyse yaa..diyip acıyor. böyle yani. simdi hic mukayese edemiyorum hareketlerini bir bir aklima getirmeye calisiyorum. ben mi yanlis tanidim yoksa hep mi böyle sunepeydi diye..

Back
X