Fikirlerinize çok ihtiyacım var 3 lü taramayla ilgili(sipina bifida değeri)

Burcum bu kız senin gibi çılgın bir kız olcak bak bana demedi deme, doğunca utandırcak bizi
eminimki sapasağlam şekermi şeker şeker bir kız kucaklıycan canım

hım bana çektiği için mi böyle yaramaz diyorsun pasmim
olabilir...
ve umarım öyledir.
o temiz kalplerinize doğanlar gerçek çıkar umuyorum ki.
canlarım iyiki varsınız...
kızımın güzel teyzeleri..

Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yüce rabbim tüm hamile bayanların sağ salim çocuklarını doğurmasını nasip etsin inşallah..
yerlerinde duramayan fıkır fıkır sağlıklı çocuklar olur hepsi inşallah..

Burcuözge cok üzüldüm cnım ama bende ınanıyorum kı kızını saglıkla kucagına alıcaksın ..

hem bu testler sadece ihtimal veriyor kesin bişey soylenmiyor
bir tanıdığım da 3lü tarama testi kötü çıkmıştı ama amniyosentez de gayet iyi bir sonuç elde etti
moralini bozma

duaalrım senınle

kocaman bir aminn diyorumm
sizde hamilesiniz anladığım kadarıyla hayırlısıyla sizde kucağınıza alırsınız umarım
teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için

ah sumakçım ilk öğrendiğimde çok üzüldüm ama şimdi toparladım çok şükür.
hayırlısıyla cumartesiyi bekliyoruz.
ama bu bekleme süreside çok sancılı allah kimseyi sabırla sınamasın vallahi...

kocaman bir aminn diyorumm
sizde hamilesiniz anladığım kadarıyla hayırlısıyla sizde kucağınıza alırsınız umarım
teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için

.

evet canım bende hamileyim.. ve benim eşimde ordu mensubu olduğu için ufak bi yerde yaşıyoruz.. ben daha doktor bile bulamadım kendime..
doğumu bile nerde yaptıracağıma dair bi fikir yok henüz kafamda.. o yüzden çok iyi anlıyorum seni..
içini ferah tut.. sağ salim doğar inşallah..

Malesef marmarisde de sağlık sektörü rezalet olduğu için sürekli memlekete gitmek durumunda kalıyoruz
çünkü hamileliğimin başında da bu olgunlaşmayan bir gebelik sonlandırılması lazım demişlerdi ama 17 haftamız bitti 18 e gidiyoruz haftasıyla uyumlu gelişiyor şu olay hariç herşey yolundaydı. İnşallah bunda da bir sıkıntı çıkmaz. Allahım sanada hayırlı doğumlar nasip eytsin

Burcucum inş. bu gunleride atlatıcaksın
evet insan uyuz oluyor bu testlere ama yapmadanda ıcımız rahat etmiyor
bilemiyorum doktorlarda haklı belkide ufacık bi ihtimali bile söylemeleri gerekir belkide
ama inş. bişey cıkmıyıcak
bencede sat la ilgili bi uyumsuzluk ve olsa ultrosonda görünür dü diye düşünüyorumm

ah canımın içi inşallah kuzum sizin haklı çıkmanızı öyle çok istiyorum ki..
eğer sat uyumuszluğundansa başımıza ne çok iş açtı.
bu testler sırf stres başka bir şey değil ne yazıkki...

şu an dun bugun senın durumunda o kadar cok gebe varkı tabı yarında olacak bende onlardan bırıyım benım sonum kotu bıttı malesef ama inşallah allahın ıznıyle sızın için hersey güzel olur

şu an dun bugun senın durumunda o kadar cok gebe varkı tabı yarında olacak bende onlardan bırıyım benım sonum kotu bıttı malesef ama inşallah allahın ıznıyle sızın için hersey güzel olur

canım öncelikle geçmiş olsun ama lütfen benimle paylaşırmısın
sende de mi sipina bifida sendromu rski yüksek çıkmıştı? detaylı ultrasonda belli mi oldu lütfen yaz

burcum bu mübarek günün yüzüsuyuhürmetine inşallah herşeyin temiz gelir
ablamın testlerinde de sorun çıkmıştı ve amniosentez yapılmasına karar verilmişti
kızcağız herşeyi yaptırdı ve detaylı ultrason falan aslında sorun çıkmadığı anlaşıldı
bunun gibi onlarca hikaye duyduğuna da eminim
Rabbim hayırlısını versin inşallah hiç canını sıkma boşuna
hayırlı haberlerle gel inşallah

canım seninle bu konuyu daha önce konuşmuştuk.
testlere bakış açımı da biliyorsun.
test sonuçlarında sorun çıkıp da sağlıklı doğan bir sürü örnek görüyoruz.
sen içini ferah tut ve bol bol dua et.
bu mübarek günün hatrına inşallah dualarımız kabul olur ve bebeğin sağlıkla dünyaya gelir.
dualarımız seninle canım.

oyy leylekim evet duydum böyle bir sürü hikaye
inşallah benimkide onlardan olur
ama genelde duyduklarım hep 1:250 risk grubunda 1:100 çıkmış mesela
benimkisi ise 1:6 beni üzen bu.
ve genelde dikkat ediyorum hep down sendromunda çıkıyor benimkisi ise başka bir şey.
Allahım yardımcımız olsun dün gece çok dua ettik eşimle...

evet canım biliyorum ve bende bu testi yaptığıma bin pişman oldum.
satımla uyumsuzluk var biliyorsun benim. geç yumurtlama geç döllenme ve buda test sonuçlarını çok etkiliyormuş.
inşallah bundan dolayıdır diyorum. tek umudum bu.
İLk 2 gün çok kötüydüm öğrendiğimde ama şu an müthiş bir kabullenişle asla isyan etmeden bol bol dua ediyorum.
>Allahım sevdiği kullarını sınar. İnşallah hayırlı kapılar açar...
sağolun varlığınız için...

Üzmeyin kendinizi, çok bilinçlis ve bilgilisiniz zaten. Bunun bir istatistik değer olduğunu unutmadan sabırla ultrason gününüzü bekleyin. Ama benim içime iyi şeyler doğuyor. Bence bir sorun yok.

Üzmeyin kendinizi, çok bilinçlis ve bilgilisiniz zaten. Bunun bir istatistik değer olduğunu unutmadan sabırla ultrason gününüzü bekleyin. Ama benim içime iyi şeyler doğuyor. Bence bir sorun yok.

Haklı çıakrsınız umarım annelertin içine doğar derler inşallah doğru doğuyordur içinize.
Zaten benim sınavım hep sabırla ilgili çok sabırsız biri olduğumdan sanırım allah hep sabırla sınıyor beni.
İnşallah hayırlısını verir rabbimde bende burda sevinçle yazarım sizlere...
çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
burcişim inş. Allah dualarımızı kabul etcek
en çokta annesinin onun için döktüğü gözyaşlarının hürmetine
göreceksin kızımız sapasağlam gelecek
sen yeter ki bırakma kendini
dualarımız seninle...

sinayım herşeyde bir hayır vardır.
görüyorsun bu olay bizi birbirimize nasıl dahada kenetledi.
Nasıl et tırnak olduk. hepimiz onun için nasıl dualar ettik dün gece.
doğduğunda bir sürü teyzesiyle çok şımarık bir zilli oalcak doğarsa şayet.
aynı şekilde serhatlada beni bambaşka boyutta kenetledi birbirimize.
Sevginin gücü tartışılmaz aslaa...
hergün sizler sürekli durmadan gölcükten arayan yakınlarım sevdiklerim diyorumki ne kadar seviliyormuşuz.
Belkide bunu anlamamız için belkide sabrı tecrübe etmemiz içindi.
Elbirliğiyle aşıcaz bu günleride
iyiki varsınız hepiniz...

ikinci hamileliğini yaşayan ve biri riskli gebelik konusunda profosör olmak üzere üç doktora gidiyorum eğer ikili tarama testi yaptırmışsanız üçlü tarama testine gerek duymadıklarını söylediler,en güveniliri ikili ve ayrıca 21-25 hafta arasındaki ayrıntılı ultrason...nasıl sinirinin bozulduğunu tahmin edebiliyorum ama bu testlerin hepsi bize sadece bir ihtimalden bahsediyor,bence içini rahat tut hiç bi sorun çıkmayacak,sağa salim kucağına alırsın inşallah

Bende çok duydum testlerde sıkıntı çıkıp ama gayet sağlıklı bebekler oluyor.
Sizin ki de inş öyle olacaktır.
Ben de ayrıntılı usg yaptıramadım mesela, Rabbim herşeyin en güzelini bilir, az kaldı doğuma inş..
Rabbim sağlıkla size bağışlasın yavrunuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…