bence nişanlın çok mantıksız hareket ediyo ve düşünüyo. şunu söyleyim bende nişanlıydım yakında düğünüm vardı ama geçen hafta bitirdik. ailem en başından istemiyodu söyledikleride teker teker çıktı. bence durumu bilen sen ve ailensin onlarla konuş. nişan atarsam çevrem ne der diye düşünme ben ayrıldım herkes çok sevindi kurtulmuşsun diye. benden sana tavsiye mantıklı düşün.
nişan atmak kötü bişey değilki. Asıl insanlar nişanlıyken birbirlerini tanırlar. Nişanın amacı budur. Hem 26 yaşında olman illaki evlenmeni gerektirmiyorki. İkinizinde ailesine uzak bi yerde oturun. Ne senin istediğin olsun nede onun. Eğer gerçekten seviyorsanız birbirinizi. Ama onun senin ailenin evinde oturması için zorlama. Zaten tamam orda oturalım ailen destek olsun diyen adamdanda hızla kaç...
benim ailemde her konuda bana destek çıktı. sakın üzülme biz her zaman arkandayız böylesi daha iyi oldu dediler. bence gerçekten mantıklı düşün ve inan 2 senede o kadar çok şey yaşadım ki şimdi tek pişmanlığım ailemi böyle insanlarla muhatap etmiş olmam ve en başında neden göremedim bunları ona üzülüyorum sadece. elalem ne der diye kesinlikle kesinlikle düşünme benim çevremde de çok örnekleri var bunun. elalem ne der diye nişan zamanı ayrılmayıp evlenip dayak kawga küfürlerle devam eden evlilikler pişmanlıklar biliyorum. söylediğin konularda hafife alınacak şeyler değil arkadaşlarda yazmış zaten. çocuk oyuncağı değil gerçekten. yok ankarada daha az kazanırım vs. çok mantıksız şeyler. senin eskişehirde kurulu bi düzenin de varmış. (eskişehirde okudum sakın bırakma orayı benden de selam söyle o güzel memlekete) nişanlının söylediklerini ailenle konuş herşeyi en iyi gören ölçen tartan emin ol ki onlar. ona göre hareket et.
sen onu zorlayıp eskişehire getirirsen ve alışamazsa sürekli kafana kakar. Aynı şey senin içinde geçerli. ordaki işini kariyerini bırakıp ankaraya gidipte mutlu olamazsan hep onu suçlarsın. Bence arada sevgi varsa bir orta yol bulun. ikinizinde istediği şehir olmasın..
bende 5 yıldır ailesini tanıyorum ama nişanlıktan sonra çok değişiyor herşey ailemde herşeyin farkındaydı en başından beri ama ben görememişim hiçbirşeyi yada görmek istememişim.
Ankara'da iş olanağı Eskişehir'den daha fazla olabilir, iş bulabilirsiniz belki.
Asıl sorun size Eskişehir'deki evi kiraya verip Ankara'da ev tutmayı önerebilmesinde...
Sorumluluk sahibi gururlu bir erkeğe kesinlikle yakışmayacak bir tavır, çalışır geçiniriz diyebilmeli bence !
Bende ayrılmak hem istiyorum hem istemiyorum çünkü nişan atarsam çevrem yanlış düşünür diye korkuyorum birde 26 yaşındayım artık evlenmek istiyorum. İçinde bulunduğum durum çok sinir bozucu ama gerçekten fikirlerinize çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?