bence haklısın, eger annenlerin nişanlının karakteri, güven vermesiyle ilgili bir sorunları yoksa neden bekleyeceksin..
ben de senn gibi 8 senedir ailemden uzaktayım..2 yıllık evliyim ve evlilik eğer mutlu olursan gurbeti filan herşeyi unutturabiliyor..ben de çalışıyordum abim evlenmek üzereydi ve toplam 2 sene sonra evlendik..bir de işyerlerimiz farklı şehirlerdeydi..ona rağmen şimdi diyorum acab bir şekilde orta noktada buluşsa mıydık vs..yalnızlık çok zor bekarken daha da zor..
madem aileden zaten uzaktasınız ,onlarla yaşamayıp ayrı yaşıyorsunuz niye evlenmeyesiniz ki ?sizin için daha iyi bile olur eşiniz can yoldaşınız olur bence anneniz duygusal davranıyor ona iyice durumu anlatın gerekirse defalarca yapın bunu
herkes bekle diyo burda. neden kimse beni anlamıyoki.. annemin gönlü olsun diye hem ailemden hem sevdiğimden 1 yıl uzakta neden yaşıyımki? çok mu saçma düşünüyorum arkadaşlar?
Evlen canim ya. Sen 3 sene de beklesen annen sana asiri bagliymis, ayni tepkiyi verecektir.
3 gun aglar alisir, yuvani kurmaya bak. Bazi seyler gec olmadan..
çok şükür beni anlayan biri çıktı.. bu suçluluk duygusuyla yaşayamıyorum ya herkes 1 yıl daha beklesen ölür müsün diyo..
ya 4 sene ayrı şehirde üni okudum. 2 yıldır gurbette çalışıyorum. ben insan değil miyim? saçma sapan ev arkadaşlarım oluyor. neden sevdiğimle aynı evde yaşayamıyorum da garip garip insanların sorunlarıyla uğraşıyorum. off.. mutlu olucağıma inanmasam bu kadar ister miydim evlenmeyi.. sen mutlu oldun mu canım..
cnm uzakta kalmak çok zordur fakat geçici değil mi? ailene gelince ben de evlendiğimde hem benm annem hem eşimin annesi tarafından çok zorlandm evden ayrılmamızı kaldıramadılar tabi bizde zorlandık hala da alışamadılar ziyarete gtmediğimizde hemen gelmyosunuz faln diyorlar. işin zor allah yardmcn olsn! ama aileni de üzme bekle diyorum çünkü aileni dinlemedn diyelm evlendin eşin seni üzdü o zaman ailen aklına gelir keşke demezsin
çok şükür beni anlayan biri çıktı.. bu suçluluk duygusuyla yaşayamıyorum ya herkes 1 yıl daha beklesen ölür müsün diyo..
ya 4 sene ayrı şehirde üni okudum. 2 yıldır gurbette çalışıyorum. ben insan değil miyim? saçma sapan ev arkadaşlarım oluyor. neden sevdiğimle aynı evde yaşayamıyorum da garip garip insanların sorunlarıyla uğraşıyorum. off.. mutlu olucağıma inanmasam bu kadar ister miydim evlenmeyi.. sen mutlu oldun mu canım..
canım senı cok ıyı anlıyorum bende ılk olarak doguya atandım ve tek basına olmak zor doguda tek basına olmak cok zor hala dogudayım ama sevdıgım adamla evlıyım onun tayınıde burada zaten memursan cok yakınına hıc gıdemıyorsun bence ondan yasadıgın hıcbır zorlugu saklama bızımkıler bole ıkna oldu ....
Zaten annenden 2000 km uzakta yaşıyormuşun. Doğuda görev yaptığım için bilirim sıkıntısını.
Senin orda yalnız kalmanı istememesi lazım normal şartlarda.
Acaba senin görmediğin ve bilmediğin birşey mi korkutuyor onu:26:
Malesef bazen aileler aşırı korumacilik duygularına evlatlarını bir ömür mutsuzluğa bile itebiliyorlar. Kimse senin halini durumunu senden iyi bilemez.okumuş ısını gücünü eline almış aklı basında bir bayansin ,sevdiğin insanın da boyle olduğunu düşünüyorsan ,aranizdaki askın sevginin bağın evlilik için uygun olduğunu düşünüyorsan ,kendinin ve karşındakinin evliliğe hazır olduğunu düşünüyorsan neden bekleyesin..ömür su gibi akıp geçiyor.insan sonra sevdikleriyle geçiremediği her an için pişman oluyor. Bence annenle açık açık konuşmalısın.senin bu konudaki kararlılığına onu inandirmalisin.ona neden beklemeni istediğini sor bakalım nasıl bir açıklama yapacak.belki bilmediğin başka korkuları güvensizlikleri vardır.sen kararlı ve kendinden emin olursan o da eğer yersiz korkuları varsa daha çabuk atacaktir.her anne baba evladının mutluluğunu ister,sen de onlara boyle mutsuz olduğunu ,artık bazı seyleri beklemekten yorulduğunu ,artık mutlu olmak istediğini anlatırsan belki anlayış gösterirler.merak etme her anne baba ilk basta bir bocalama yaşıyor .az ya da cok.sen süreci uzattıkça emin ol onların korkuları artar çünkü senin de kararsızlığın onların endişelerini artırır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?