bende ailemden çok uzakta doğuda bir beldede öğretmenim. nişanlıyım. nişanlanmak istediğimde annem çok da gönüllü olmamasına rağmen onlardan uzağım bir de tek başıma olmayayım, bi evim bi destekçim eşim olsun die nişanlanmama izin vermişti. bende annenin ele avuca gelir bi kaygısı yok da yalnızca seni paylaşamama sorunu varsa ikna etmeye çalış kararlı dur. doğuda yaşamak hele yalnız yaşamak çok çok zor. saçma salak insanlarla ev arkadaşlığı yapmak kendine sahip çıkmak evinin herşeyiyle ilgilenmek çok yıpratıyo insanı. ben iki buçuk yıldır ayrıyım ailemden deli gibi bağlıyım onlara ama allah razı olsun evlenmeme izin verdiler inş. 2 ay sonra evleniyoruz şükürler olsun diorum milyon kere...
evet canım onu korkutan bişey var. benim babam da asker. annem babamdan çok çekmiş. hep tayin, hep sinir, hep disiplin. ve sözlüm de asker. aynı şeyleri yaşıycağımı düşünüyo. ama sözlüm öyle değil babam gibi değil. dünya tatlısı bi insan. annem ben mutsuz olurum die korkuyo. bi de işte ben onun hala küçük kızıyım. evlenirsem ondan kopup gitceğimi sanıyo. yalnız kalıcağını düşünüyo
Annenin gördüğü senin göremediğin bir durum yoksa sadece erken diye evlenmeni istemiyorsa ki bence 24 yaş erken değil,bence kendiiç sesini dinle ...
Annenin yerinde olsam kızım doğuda yalnız başına yaşarken daha çok endişelenirdim ,sevdiği adamla evlenip yuvasını kurmasınını isterdim ama dediğim gibi anne gözüyle durum farklıdır,nişanlından kaynaklanan bir sorun yoksa bu dediklerim.
kzlar evliliği bişi sanmış vardıkları gün evlilikten osanmış derdi kulakları çınlayasıca anam
yerinde olsam geç evlenirdim şuan gezer tozar meslegim varsa paramı çatır çatır yerdim
haa evlenecem dersen inşlh allahım doğru birini çıkarmıştır karşına insan evladıdır
sana bakmaya kıyamasın temennim de bu kardeş
hayır canım nişanlımdan kaynaklana bir sorun yok.. işi gücü var, yakışıklı, beni deli gibi seviyo, sahiplenmek istiyo..
ama annem kimseyi layık görmezdi bana oldum olası. hep daha zengini daha yakışıklısı olsun isterdi..
sözlüme kusurlar buluyo dolayısıyla. ama armudun sapı üzümün çöpü misali..
kuruntular yapıyo, her lafın altında birşey arıyo..
geçen gün sözlüm aramış işte annemi demiş ki annecim kızınız yanımda şimdi fln. yanına gitmiştim.
annem de demişki oğlum görüşünce çok para harcıyosunuz harcamayın bak madem düğün yapcaksınız demiş.
sözlüm de anne zaten kızınıza para harcatmıyorum hiç gibisinden konuşmuş. annem de takmış bunu kafaya.
vay efendim nie öle demiş. başıma mı kakmış harcatmıyo diye fln filan. off yemin ederim bulup bulabilceğim en iyi adam en iyi aile sözlümün ailesi... ama annem sorun çıkarmaya yer arıyo
canım beni en iyi sen anlarsın sanırım. biz sözlümle ikimiz de doğudayız. aramızda 4 saat mesafe var. o subay gelemiyo yasak şehir dışına çıkması. ben gidiyorum bazen yanına. kalcak yerimiz yok sorun oluyo. küçük yer herşey laf oluyo bi yerde kalsak. kalmasak aynı gün nası döneyim? ailemden zaten uzağım bayramdan bayrama gidebiliyorum. ama sevdiğim adamdan uzak olmak daha çok koyuyo. hem de imkanımız varken. evlenirsem eş durumundan eylülde yanına gidicem. evlenmezsem 1 yıl daha çile çekicem.
allah aşkına napıyım şimdi? annem üzülmesin kendini alıştırsın diye hayatımdan 1 yıl daha feda mı ediyim ben bu allahın köyünde
annen de alem yani ne var çocuk aramış hevesli anlatıyor sevinsin diye..o da para mara demiş..çocuğun gururuna dokunmuş olacak ki ben para harcatmıyorum diye açıklamak gereği duymuş o da..bence iyi çocuk bu, hem bak bu kadar için ısındıysa var bişi..mutlu olursunuz sonra annen damadına senden çok düşer bak gör..
canım bak benım eşimde polis bende ögretmenım ben izin alıp gıdemıyodum evlenmeden once o gelncede gunubırlık gıdıyordu canım benım hem bıde ısın su yanı 30 yas gercekten gec evlendıken sonra yasadıkların cok daha guzel yanı nasıldıyeyım daha ıyı anlıyosun daha cok vakıt gecırmek ıstıyorsun aynı yerdesın gezmek falan ıstıyosunama 30a kadar ayrı olacaksın ondan sonra cocuk derdıne duseceksın evlılıgını anlayamıosun ole olunca ınan onumde bunun bır cok ornegı var 30 cok gec canım bende 24 yasında evlendım 2 yıllık evlıyım :)
azönce de açtım başlık ama kayboldu profilimde de görrünmüyor anlamadım.
ya evlenmek için hiç bir engeliniz yoksa sadece anneniz üzülmesin die evliliği erteler misiniz?
ben erteledim bile, çok uzun zamandr nişanlıyım, kasım gibi falan düğün yapacktk ama daha yeni babaannemi kaybettik, birlikte oturuyordk, bir de ben evin tek çocuğuyum, ben gidersm koca evde 2 kişi kalcklar. o yüzden bir daha ki haziranda yapcz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?