Fikirlerinize danışmak istiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

fairtale

ver bana düşlerimi
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.059
301
333
merhaba şu an içinde olduğum durumla ilgili bir sorum var, 33 yaşındayım 20 yaşındayken platonik aşık olduğum bi çocuk vardı yıllar sonra facede buldum onu 1 yıldır listemde ekli ara sıra fotolarımı beğenir bazen hal hatır sorardı farklı şehirlerdeyiz ve ankaraya gelirsen haberim olsun derdi, bu arada 1 yıldır hayatımda biri vardı ama eski sevgilisini unutamadığı için ayrıldık, hayatımda biri olduğu içinde ona karşılık veremedim niyeti belliydi uzaktan yaşamını izledim ve rahat ilişkileri olan bunu da gizlemiyor, her neyse 3 gün önce kendimi tutamadım ve ona yazdım onu çok eskiden tanıdıgımı oturup sohbet etmek istediğimi söyledim tamam yaz tatilinde geldiğinde görüşelim dedi o şekilde anlaştık ve ertesi gün bana lafı dolaştırmayı sevmem seni takip ediyorum fotolarından arzuluyorum dedi resmen, görüşmenin bu şekilde olacağını söyledi, konuştuk telefonda sesini duydum yıllar sonra o günlere gittim ve çok etkilendim niyetini biliyorum bu hafta sonu davet ediyo, bilemiyorum düşünüyorum sonra pişman olucam belki ama sonrasında da içimde kalır mı, onunla görüşmezsem de çok yalnızlık çekiyorum bugüne kadar ki ilişkilerimde hep üzüldüm, onunla görüştükten sonra bağlanmıcam hiçbir beklentim yok bana dürüstçe anlattı hayatını, bir yanım git diyor bir yanım kal, ruh halimi anlayanlardan yargılamadan fikir istiyorum.

Dersin ama bağlanırsın. Senden önce bu tür hata yapanlar da eminim böyle demişlerdi. Ortada platonik de olsa bir aşk varsa gitme. Acı çekersin. Aşk olmasaydı, sadece sende adamla aynı istekde olsaydın git derdim.

ben duygusal yaklaşıyorum her ne kadar güçlü rahat görünmeye çalışsamda, kendimi aşağılanmış hissetmek istemiyorum reddettikten sonra onu tamamen kaybetmiş olucam belki hiç bir erkeği onun kadar sevmedim, yıllar sonra onunda evlenmemiş olması falan kendime bahaneler üretiyorum belki de

şunu da eklemek istiiyorum bugüne kadar hayatıma girenler beni hep fiziksel yönden eleştirdi özgüvenimi o kadar kaybettim ki, onun beni istediğini beğendiğini çok farklı enerji aldığını söylemesi çok etkiledi

Adamın ne mal olduğu belli , kullandırma kendini inan gidersen kendine saygın kalmayacak adam mı yok !

adam yok cevremde malesef farklı yaklaşıp amacı sonradan böyle çıkanlarda oldu, sadece o benim ilk aşkımdı bu beni savunmasız bırakıyo, yanlış bir şey biliyorum sadece ruh halimi anlayanlar yorum yapsın lütfen

Seni anlıyorum. Beğenilme, arzulanma hazzını tatmak istiyorsun bir yandan da. Ama sadece bi defa tadarsın bunu. Bu tür erkekler Bir kere birlikte olup sonra kayıplara karışırlar başlarına bela almamak için.

seven adam sevdigi kadinin elini tutmaya cekinir utanir.bu adam yapilmayacak seyi en basta istiyor.seven adam halleri degil bunlar.resmen seni zevkine kullanacak ve sana saygisida kalmayacak seninde kendine sonrada ver elini depresyonlu yillar..

Her kadının başına zaman zaman bu tarz erkekler denk geliyor. Ama sen önceden aşıkmışsın ve hala aşıksın daha çok bağlanacaksın adamın oyuncağı olursun ! GİTME

Gideceksin, aranizda bazi seyler yasanacak, buyuk ihtimalle sen ona daha da cok baglanacaksin, o da sana arada gel takilalim muhabbeti yapacak, belki aylarca surecek bu, giden omrunden gidecek, psikolojik olarak da cok yipranacaksin... yani duygusal olarak bisey hissetmiyorum sadece iyi vakit gecirmek istiyorum deseydin tamam ama şu durumda sen yipranacaksin.

adam resmen olta atmış.bu kadar rahatlık pes yani

gitme şekerim ne işin var adamın niyeti sebebi herşeysi belli takılmaca seversen git tabi kendi tercihin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…