- 13 Haziran 2012
- 139
- 56
- 98
- Konu Sahibi Teacher-ya
-
Sen de mi teacher?Kizlar evlenecegimiz kisiye bazi ozel sirlarimizi anlatmali miyz kendimzle ilgili yasanmis ama anlatlmak istenmeyen olaylari anlatmali miyiz yoksa sirlarmz bizimle mi kalmali ?
anlatlmak istenmeyen olaylari
Tabiki de oyle seyler deil.. kücükken kucukten kastm 9 10 yasnda akran zorbalgna maruz kalms olmam ve hala o akranlarmi gormem hatta evlenmeyi dusundugum kisinin arkadasnin arkadasi olmasi.. maruz kaldgm bu zorbalgn duyulmasndan endisem ortak arkadaslar olunca ve bende ne kadar dusunursem o insanla karsilasmam aklma acaba konusulr mu yada konusur mu dusuncelerni getrdi o yuzden anlatp anlatmama konusnda kararsz kaldm
En cok da zaten buyumesnden korkuyorm kucuk bi sehirde oturuyorm duyulursa cok fena olur korkuyorm her seyden hepsnden korkuyormCanım Benim geçmişler olsun öncelikle zor bir durum ama benim görüşüm anlatma arkadaşının arkadaşıymış evleneceğin kiş ki suçlu oldukları halde bunu anlatmazlar diye düşünüyorum
yani ne bileyim olay çıkar iş büyür yanlış düşünülür senin hakkında falan
hayırlısı olsun
Canm benm sende mi benmle ayni durumdasn seninde mi anlatamadgn seyler varSen de mi teacher?
Anlatma anlatma. Ne gerek var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?