Fikirlerinize ihtiyacım var acillll

Teacher-ya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
139
56
98
Kizlar evlenecegimiz kisiye bazi ozel sirlarimizi anlatmali miyz kendimzle ilgili yasanmis ama anlatlmak istenmeyen olaylari anlatmali miyiz yoksa sirlarmz bizimle mi kalmali ?

Sirrina bagli.karsimizdskini ilgilendirecek birseyse olabilirde onu ilgilendirmezse niye anlaticaksin.o mu birseyler soruyor ogrenmek istiyor?sirrin nasil bir sir ki bazi seyler vardir kimseyle paylasilmaz

Adı üstünde sır demişsiniz, sırlarınızı kimseye anlatmak zorunda değilsiniz.

Ama karşı tarafı da ilgilendiren bir meseleyse ve ortaya çıkma ihtimali varsa anlatılmalı.

Ne istiyorsan onu yap
Ben ıncık cıncık anlatmıştım.
Zaten normalde de çok konuşuyorum. Bir şeyi 10 defa bile anlatmış olabilirim.

Ama şöyle bir şey var, mesela anlattın ya o adam gelip yüzüne karşı sen onu yapmışın bunu yapmışın diyecek mi?
Buna rağmen bak seni aldım diye gerizekalı cümleler kuracak mı?
Bundan çok emin olmam lazım.

Eski ilişkilerini yüzüne vuran çok adamcık okuduk burada, anlatma o yüzden. Bekareti sorun eden bir adamsa bilemem. Ne olursa olsun biriyle şöyle yattım, bu pozisyonda bilmem ne yaptım gibi über acayip şeyler anlatmayu düşünmüyorsun değil mi? Sırdan kastın ne?

kendisine özel kalması gereken konuları vardır her insanın. direkt nokta atışı onu ilgilendiren bir durum değilse, kendinizde kalsın ve paylaşmayın bence. bu dürüst olmamak değil, bu kendi özelini korumak.

Tabiki de oyle seyler deil.. kücükken kucukten kastm 9 10 yasnda akran zorbalgna maruz kalms olmam ve hala o akranlarmi gormem hatta evlenmeyi dusundugum kisinin arkadasnin arkadasi olmasi.. maruz kaldgm bu zorbalgn duyulmasndan endisem ortak arkadaslar olunca ve bende ne kadar dusunursem o insanla karsilasmam aklma acaba konusulr mu yada konusur mu dusuncelerni getrdi o yuzden anlatp anlatmama konusnda kararsz kaldm

Canım Benim geçmişler olsun öncelikle zor bir durum ama benim görüşüm anlatma arkadaşının arkadaşıymış evleneceğin kiş ki suçlu oldukları halde bunu anlatmazlar diye düşünüyorum
yani ne bileyim olay çıkar iş büyür yanlış düşünülür senin hakkında falan
hayırlısı olsun

Çocukken yaşanmış şeyler anladığım kadarıyla. Anlatmayın.
Siz de unutun hatta.

Ewet cocukken yasanan seyler zamaninda annem gerekeni yapti onlar okul idaresnce cezalarni aldilar dayaklarni yediler sonra karsmazlardi bana ama orda burda gördüler mi laf soylerler gulerlerdi simdi cok karsilasmaya basladm anlatsam da kurtulsam mi dedim baskasi soylicegne ben soyliym diye dusunuyodm ama gercktn kararsizm napicagmi bilmiyorm

En cok da zaten buyumesnden korkuyorm kucuk bi sehirde oturuyorm duyulursa cok fena olur korkuyorm her seyden hepsnden korkuyorm

Birlikte yaşadığınız hayatınızı etkileyecek sırlar ise elbetteki paylaşmalısın.
Fakat karşındaki kişinin de sana olan tavrı önemli.
İlerde konuyu açıp ısıtıp ısıtıp önüne koyacaksa, anlatmamakta fayda var.
Sırrın ne olduğu ile orantılı bu durum...

Şimdilik anlatma akışına bırak ki böyle durumlarda sen en son üzülmesi gereken insnsın suçluluk duyma anlatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…