- 13 Haziran 2012
- 139
- 56
- 98
- Konu Sahibi Teacher-ya
-
Aslnda ne biliyo musn yazarkn bile utaniyorm 9 10 yaslarndyken sinif arkadaslarmdan ikisi parmak atardi bana tehdt ederlerdi bunu yapacaklari icin ve o tehdtler beni oyle korkuturdu ki geceleri uyuyamazdm sirf bana karsmasnlar diye istedkleri bakkaldan onlara 3 defa seker bile caldm sirf bana dokunmasnlar diye sonra olacagi yoktu isin anneme soyledm seker caldgmi soyleyemedm tabi sonrada mudur yardmcsna olayi anlattm en basndan sonra dayaklarni yediler ustune onlarn ailelerne anlattm durumu beni tehdt etmek istedler ama ben artk onlari mudur yardmcisna gitmekle tehdt etmeye basladm zaten o gunden sonrada karsmadlar bana ama dedigm gibi orda burda gordklernde laf atarlardi gülerlerdi arkadaslaryla birlikte muhabbetleri neydi bilmiyorm tabi olay bundan ibaret isteBirlikte yaşadığınız hayatınızı etkileyecek sırlar ise elbetteki paylaşmalısın.
Fakat karşındaki kişinin de sana olan tavrı önemli.
İlerde konuyu açıp ısıtıp ısıtıp önüne koyacaksa, anlatmamakta fayda var.
Sırrın ne olduğu ile orantılı bu durum...
Aslnda ne biliyo musn yazarkn bile utaniyorm 9 10 yaslarndyken sinif arkadaslarmdan ikisi parmak atardi bana tehdt ederlerdi bunu yapacaklari icin ve o tehdtler beni oyle korkuturdu ki geceleri uyuyamazdm sirf bana karsmasnlar diye istedkleri bakkaldan onlara 3 defa seker bile caldm sirf bana dokunmasnlar diye sonra olacagi yoktu isin anneme soyledm seker caldgmi soyleyemedm tabi sonrada mudur yardmcsna olayi anlattm en basndan sonra dayaklarni yediler ustune onlarn ailelerne anlattm durumu beni tehdt etmek istedler ama ben artk onlari mudur yardmcisna gitmekle tehdt etmeye basladm zaten o gunden sonrada karsmadlar bana ama dedigm gibi orda burda gordklernde laf atarlardi gülerlerdi arkadaslaryla birlikte muhabbetleri neydi bilmiyorm tabi olay bundan ibaret iste
Iste bende bilmiyorm ki sonradan ogrenir mi ogrenmez mi ogrenince nasil tepki verir bilmiyorm napcagmi da bilmiyorm o yuzden de sizlere danistmOnu ilgilendirecek biseyse şöyle sonradan sorun çıkmasın ama ilgilendirmiyo ve sonradanda öğrenmeyecekse ne gereği var soylemenin
Iste bende bilmiyorm ki sonradan ogrenir mi ogrenmez mi ogrenince nasil tepki verir bilmiyorm napcagmi da bilmiyorm o yuzden de sizlere danistm
O ögrenirse mi anlatym ögrenmeden bise anlatmiym mi yani ?Canım benim öğrenirse anlat çocukluktaki baş belalalarıydı dersin nasııl ne diye anlatılır ki bilemedim dersin
sen de unut çık bu psikikolojiden
En cok da zaten buyumesnden korkuyorm kucuk bi sehirde oturuyorm duyulursa cok fena olur korkuyorm her seyden hepsnden korkuyorm
Yani bu benm özelim ve o zaman kendsi yoktu ailem ve okul idaresi gerekeni yapti ha konusldu edildi duyuldu belki ama ne konsldgnu nasl konusldgnu duymadm simdide soyleyip soylememe konusnda kendimle kararszm bi yanim soyle gitsn diyor bi yanm birak duyarsa konus diyo yani cikmazdaymevleniyorsunuz diye
s.çtığına kadar bilmesi gerekmiyor
geçmişte ne yaşandıysa yaşandı boşver
anlatmazdım
O ögrenirse mi anlatym ögrenmeden bise anlatmiym mi yani ?
Onu ilgilendirmeyen hiçbir şeyi anlatma. Eninde sonunda sana yol su elektrik olarak geri döner emin ol. Erkekler bu tip şeyleri kavgada kullanmaya çok meyilli. Yarın öbürgün en ufak tartışmada vurur yüzüne.Kizlar evlenecegimiz kisiye bazi ozel sirlarimizi anlatmali miyz kendimzle ilgili yasanmis ama anlatlmak istenmeyen olaylari anlatmali miyiz yoksa sirlarmz bizimle mi kalmali ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?