Fikirlerinize ihtiyacım var arkadaşlar

Leylahyt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2022
50
71
3
33
Merhaba arkadaşlar bebeğini büyüttükten sonra çalışan var mı 3 4 yıl bekledim iş için olmadı bebeğim olacak Allah izin verirse 3 4 yaşına kadar kendim bakmak istiyorum istediğim iş olursa kreşe veririm ailemden uzakta yaşıyorum zaten önce işe girmiş olsaydım güvenip bakıtabileceğim kimse yoktu sizce mantıklı mı

3,4 yıldır çalışmıyordun şimdi çocuk yapma planınız var bundan dolayı çalışma hayatınızı 3, 4 yıl daha mı ertelemek istiyorsunuz?

Maddi birikim yoksa çocuk şu anda çok zor. Tabii çocuk olduktan sonra çalışan bir sürü kadın var, 4 yaşında kreşler alıyor özel kreşlere de bakabilirsiniz. Çocuk kreşe gitsin çalışayım derseniz de maaş miktarı yüksek olsun ki değsin.

Bu işler parayla alakalı işler. Ben 3,5 sene kendim baktım oğluma çünkü param yoktu 😂param olsa çifter çifter bakıcılar temizlikçiler tutardım ne yalan söyleyeyim. Çocuk bakmak zor,yıpratıcı iş çünkü. Sonra kreşe verdim ve işe başladım. Şimdi 8 yaşında ben hala çalışıyorum ama memnunum çalışmaktan artık zevkine gidiyorum işe.

Bu planlari kurmak icin cok erken degil mi? Hayatin ne gosterecegini bilemezsiniz

Back
X