fikirlerinize ihtiyacım var durum vahim :((

canım güldürdün valla beni göster ama elletme diyosun fikirlerin süper ama işte bnm öküzüm öpünce tepesine atlıcam sanıyo napcam ben bu adamı bilmem

canım güldürdün valla beni göster ama elletme diyosun fikirlerin süper ama işte bnm öküzüm öpünce tepesine atlıcam sanıyo napcam ben bu adamı bilmem

cnaim goster ama elletme demiyorum elle ama elletme diyorum
goster ama elletme 1970lerin sinemalarinda kaldi artik

cnaim goster ama elletme demiyorum elle ama elletme diyorum
goster ama elletme 1970lerin sinemalarinda kaldi artik

denicem daha çok şey öğrenmem lazım sanırım bu arada eşimin bu hareketlerinin sebebi beni beğenmemesi ne bileyim başka şeyler olabilkirmiki valla iyice kendime güvenm gitti

Reputable çok güzel anlatmış ne yapman gerektiğini :) Uzun süre hamilelik dolayısı ile ara verince otomatik olarak belki isteksizlik oluşmuş olabilir. Sen biraz ısrarcı olacaksın ama sıkmadan, bunaltmadan yaklaşacaksın. Devamlı bakımlı, süslü ol, neşeli, güler yüzlü ol. Fedakarlık yapman gerekiyor şu an. Umarım her şey yoluna girer.

cnm ısrarcı olurken sıkmama imkan yokki adamın bi sözyle hop geri dönüyorum eşofmanlarımı giyiyorum anlamadığım hamilelik öncesi hergün kuduran adam şimdi rahibe teresa modunda güler yüzlüyüm o yönden sıkıntım yok masajını yaparım herşeyi oturur konuşuruz ama beni arzulasın istiyorum eski halinden bıkmıştım ama şimdi arıyorum valla :132:

walla arkadasım sasırdım okurken 5 yıllık evliyim nerdeyse herggun yani(gittikçe seyrekleşrmiş diyolar benmkini 10 yıl sonra dşünemyrm )benmki azgn herlde bende isteksizimdir ama napıcaaan bigece erken uyusam konuşmaz küser tavır yapar yani adamın içinden gliyo herlde. ne bliym seninkinnde içinden gelmiyo hrlde yada önceden isteklimiydi bide bukadar ayrı kalma derim (hatta haftanın kaç gnü ayrısınız insan bi özler) sonuçta telefonu ortada olabilr ama ya baska teli varsa içine kurt düşürmek istemem ama tavsiye tavsiyedirr

aynen ya bende ona kızıyorum ben özlüyorum istiyorum adamda tık yok başını yastğa koyar koymaz uyuyo bende deliriyorum haliyle önceden bıktırcak derecede istekliydi adet günümün bitmesini zor beklerdi o arada bile ben memnun ederdim onu malum şekillerde nasıl düzelticem bu durumu şaşytım kaldım iyicede taktım kafaya

cnm demeyi untmuşum oda bnmle beraber annemde kalıyo başka telefonu yoktur eminim o kadar becerikli değil kaçırır ağzından :)

hiç anlamam o işlerden arkadaşım sexi geceliklerim var ama giymeye bile fırsat bulamıyorum o derece yani yada giymmle cıkarmam bir olur. bnce sor bakalm benmki bana diyo ikigün erken uyusam sen beni istemiyomusun niye isteksissn diye sor sende

bence ozamn kesin bi konus derim arkadasım adamn belki başka bi problemi vardr belki kusuna bişey olmustur vardır bişey herlde onceden öyleyse smdi noldu bu adama

Ah ah bacım bende önceden sen gibiydim bak o günlerimi mumla arar oldum adam artık beni begeniyomu demeye başladım bugünlerinin kıymetini bil 😊

Sorun benle alakalı olabilirmiki borcumuz çok onu stres yapiyo ama onceden de vardı borç. beraber olunca hrseyi unutuyorum rahatliyorum diyordu niye bile oldu ki anlamadım 😏

Ah ah bacım bende önceden sen gibiydim bak o günlerimi mumla arar oldum adam artık beni begeniyomu demeye başladım bugünlerinin kıymetini bil 😊

ay korkutma kızzz bnde diyorum kndi kndime hep ilerde hamile klnca bu adam napıcak diye hep

ay korkutma kızzz bnde diyorum kndi kndime hep ilerde hamile klnca bu adam napıcak diye hep

Bende ole diyodum hamile kalınca napcak die korkudan yapamadı dogurdum ayda bir onbeste bire düştü böyle giderse arkadaş olucaz ondan korkuyorum ve ınan hiç iyi bi durum değil insanın psikolojisi alt üst oluyo 😏 daha gencim kendimi nadasa bırakılmış toprak gibi hissediyorum 😁😄

6 yillik evliyim ve benimde 9 aylik bebegim var. Bizdede ilk aylarda isteksizlik yada bebekten dolayi musait olamiyorduk yeni yeni 15 gunde bir olmaya basladi

6 yillik evliyim ve benimde 9 aylik bebegim var. Bizdede ilk aylarda isteksizlik yada bebekten dolayi musait olamiyorduk yeni yeni 15 gunde bir olmaya basladi
Peki hamileliktenonce nasıldı cnm bizim çok sıktı şimdi 15 günde bazen ayı bile buluyo ben yanasayim diyorum yorgunum stresliyim diyo öyle ağır bi iste de calismiyo valla kendimde kusur arar oldum:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…