fikirlerinize ihtiyacım var durum vahim :((

evli insanların yanıt vermesi daha mantıklı :)

onu nasıl başarıcam daha yeni üyeyim pek bilgim yok açıkcası konu başlığımı cazip değil acaba başlığı değiştirip tekrarmı açsam konuyu :)

arada sırada kimse yok mu diye yazın, ozaman zaten görünür forum kısmında :) ya da yeni başlıklı açın inş görürler :)

9 aylık evli olarak sorunuza kendi fikrimi belirtiyorum

Haftada iki veya iç kez ilişkinin olması normal bence. her gün yada günaşırı olması sıkabilir. Sen her gün mü bekliyosun ?
Bnm eşimde 9 saat çalışıyo vardiyalı çalışıyo hamile değilim ama genellikle bn yanasıyorum yorgun oluyo stresli oluo. Valla askım kolumu kıpırdatacak halim yok diyo . Napim adamı kendime japon yapıstırıcısıyla yapıstıramam ki. anlayıslı olmak lazım bide evlendgmden beri sunu farkettim zaman ilerledikçe ilişki daha da seyreklesiyo ilk evlendiğimzki zamanla smdiki zaman arasnda cok fark var o kadar kafamıza takarsak sıyırırız acaba abartıyo musunuz ki ? kafaya mı takıyosunuz ?

cnm teşşekürler cvp verdiğin için :) hergün beklemiyorum zaten beklesemde bişe olamaz hafta içi annemlerde kalıyoruz bebeğime annem bakıyo perşembe akşamından evime gidiyorum yani hafta sonundan hafta sonuna beklentim ama oda olmuyo dediğim gibi haftada 1 de razıyım ama yok gerçketen iyice takıntı yaptım kendime olan güvenim gitgide bitiyo

paslanmis anlasilan esin. sanilanin aksine; uzun sure iliskiye girmeyen degil duzenli iliskiye giren daha istekli olur. sana tavsiyem cogunlugun dedigi gibi seksi gecelik giyip sirtini donup yatmak degil, esini tamamen sekse hazirladiktan sonra sirtini donup yatmandir. o durumdayken esin yorgunluk vs dusunmez. boylelikle hem gurur problemi yasamazsin hem istedigini alirsin, hem de isin keyfini alan esin eski haline geri doner zamanla.

Yanlış anlamayın da neden annenizde kalıyorsunuz?
Bu şekilde karı koca arasına soğukluk girmez mi?
Bana göre her gece cinsel ilişki olmaz ama her yatağa uzandığınızda oynaşma olabilir.
Ama siz annenizde kaldığınız sürece bu nasıl olacak?
Her haftasonu otomatiğe bağlamış gibi hissediyordur kendini belki de...

canım seksi geceliği görünce adam zaten hemen başlıyo yorgunum bilmem ne öle dedikten sonra ben onu nasıl sekse hazırlayıp arkamı dönüp yatayım nasıl yapıcam onu

yok cnm nie yanlış anlayayım bebeğim var dokuz aylık çalışıyorum kv ben bakamam dediği için annem bakıyo onun için kalıyorum mecburiyetten yani ayrıca bnm kocam o işi yapmaycaksa oynaşmaz ölede bi huyu var

Eeee tamam yine anne baksın.
Ama akşam olunca alın bebenizi,evinize geçin.

canım seksi geceliği görünce adam zaten hemen başlıyo yorgunum bilmem ne öle dedikten sonra ben onu nasıl sekse hazırlayıp arkamı dönüp yatayım nasıl yapıcam onu

seks spontane gelismesi gereken bir olay. ama guzel gorun guzel kok falan. biraz dekolte ama hazirlandigin anlasilmayacak kadar. guzelliginin farkina varsin.
o yattiginda yanina uzanip tatli tatli konus, op falan oyle cok seksi olma ama arzulu oldugunu hissettir.
bundan sonrasini da yazmayayim kucuk kucuk dokunuslar opusler iste
esin de karsilik vermeye basladiginda bir sure devam et. arzuyu artir ve bicak gibi kes.
de ki kusura bakma canim kendimi tutamadim sen yorgundun baska bir aksama artik
nerde kestigin cok onemli esinin devam edecegine emin oldugun an kesmelisin. boylece esin israr ettiginde iliskiyi o baslatmis olacak. :13:

Bu arada oynaşma da şart değil sarılıp öperek de uyumak da önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…