Yazdıklarına kısmen katılıyorum korkum var evet ama kocami gerçekten özlüyorum çünkü en savunmasız en masum birbirimize en çok yakın olduğumuz anlar sevismelerimiz ben beni sevmesini özlüyorum arzulamasini dediğin gibi korku da olunca kendimi ispat etme cabasida giriyo işin içine ışte karisiyo duygular :26ndan dolayı bende hata varmı diye fikirlerinize ihtiyaç duydum ve tessekkur ediyorum güzel yorumun icin
Canım benim ne demek asıl ben teşekkür ederim dikate alıp cevap verdiğin için
Ama inan bana hiç bir sorun yok ne sende nede eşinde
Sadece çok doğal bir süreç bu hissettiklerinde yaşadıklarında çok doğal
Ama sen bu süreci sakince atlatmaya çalış
o kadar iyi anlıyorum ki seni aslında özlediğin şey sana dokunması sana bakması saçlarına dokunması
insan çok sevince çok ta özlüyo haliyle kocasını kuzum benim
ama biraz zaman biraz sabır en gizli iksirden bile en kuvvetli silahtan bile çok işe yarar çoğu durumda
kocamannnn öperim seni bebişini de kokla benim için ohhh cennettir şimdi onun kokusu
ya bu sorun bendede var ama sorun benım galıba :26: esım ne zaman ıstese ben kacıyorum oda yok benımı ıstemıyorsun gıbı ıtamlard bulunuyor valla artık ne yapıcam bılemıyorum dogumda yapmadım hamılelıkte yok ısteksızlık falan olsun evlendıgımden berı boyleyım artık yanlıs anlasılıyorum ne yapıcam bılmıyorum :26:
Bence üzerine gitmeyin.
Hamilelik bizi değiştiriyor ama erkeklerde etkileniyor bu durumdan. Kilo vs meselesi değil de bakış açısı değişmiş olabilir size karşı. Bakımlı olun, üzerine düşmeyin, zorlar gibi olmayın yani.
Zamanla düzelir mutlaka, esinizin zamana ihtiyacı olabilir.
Kolaylıklar dilerim.
her aılede oldugu gıbı evet tabıkı varda anırım ben cınsellıgı sevmıyorum :26:canım eşinle aranda sorunlar varsa oda etrkileyebilir seni
her aılede oldugu gıbı evet tabıkı varda anırım ben cınsellıgı sevmıyorum :26:
canım eşinle aranda sorunlar varsa oda etrkileyebilir seni
bende boyleyım ıste canım ya evde kedı fare oynuyoruz resmen benım canım hıc ıstemıyor valla ne olacak boyle bılmıyorumbende doğumdan önce öyleydim yada eşim çok üstüme düştüğü için kendimi geri çekiyodum tam bilmiyorum şimdi o kaçıyo ben kovalıyo pozisyonundayız resmen
bende boyleyım ıste canım ya evde kedı fare oynuyoruz resmen benım canım hıc ıstemıyor valla ne olacak boyle bılmıyorum
of keske reddetsemde gıt gıtmıyorkıumarım sende düzelirsin cnm reddedilmek hiç hoş değil kendimden biliyorum
of keske reddetsemde gıt gıtmıyorkı
umarım sende düzelirsin cnm reddedilmek hiç hoş değil kendimden biliyorum
bende ıremden gıt hadı gıt soyluyorumvalla güldürdün beni kapıdan kovsan bacan giriyo dimi ahhh ahhhh öleydim bende ama şimdi bakk yolunu gözler oldum bekledimde gelmedin şarkısını söylüyorum
bende ıremden gıt hadı gıt soyluyorumya valla oyle ya rajat bırak benı dıyorum bazen kusuyor hemen napak yanı ıstemıyorum ıste alla alla canım ıstemıyorkı
​2 yıl oılacak canımne kadarlık evlisiniz cnmm
​2 yıl oılacak canım
ne kadarlık evlisiniz cnmm
kendını dusunuyor tabıkı ama yanı ısrarcı olması benı bıktırıyor yanı ogun ıstemıyor olabılırım o konuda hıc anlayıs yok ee boylede olunca durum bu benıkızdırıyor yanı anlayıs ıstıyorum konussamda yok arkadas kendı bıldıgını okuyoroo daha taze gelinsinönünde koca bir ömür var bence sen çareler aramaya bak böle geçmez bir ömür biraz özel olacak ama eşin kendimi düşünüyo sadece sevişirken :26: öyle bi tutum içindeyse oda soğutur seni
Beni geçen akşam reddetti hasbampeki o bana yanasirsa ben ne yapayım naza cekeyimi biraz stresliyim yorgunum falan die
bence yanaşırsa soğuk olma ama biraz uğraştır ve unutamayacağı türden olmasını sağlamaya çalış :)) yani uzun süre ara veremez çok zevk alırsa...ne biliyim hoşlandığı şeyler yap..sen daha iyi bilirsin canım..hadi kolay gelsin :))
kendını dusunuyor tabıkı ama yanı ısrarcı olması benı bıktırıyor yanı ogun ıstemıyor olabılırım o konuda hıc anlayıs yok ee boylede olunca durum bu benıkızdırıyor yanı anlayıs ıstıyorum konussamda yok arkadas kendı bıldıgını okuyor
ay yok yok ıstemıyorum ben bırseybu aşkam senin değil bnm isteklerim olacak de ne bileyim sen yönlendir onu cnm umarım düzelir herşey :26: ne desem başka bilemedimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?