zengin adam fakir kız aşkı :)
çok belirgin farkları sanırım bende sevmiyorum
bir yemeğe 700 800 vermek nedir ya
işte kişiler arası gelir dağılımı o kadar dengesizki onun 4 kişilik bir yemeğe verdiği para 4 kişilik bir ailenin aylık kazancıAyy evet sanirim fakirlik ruhuma islemis parayi ben vermeyecek olsam da cok fazla geldi o miktar
Yemeği o öder sorun değil de acaba siz birbirine uyum sağlayabilecek misiniz eğer evlenirseniz? Ailesi ile aileniz. Yani arada çok uçurum var gibi duruyor. Hep bu yükün altında ezilmeyin sonra?
işte kişiler arası gelir dağılımı o kadar dengesizki onun 4 kişilik bir yemeğe verdiği para 4 kişilik bir ailenin aylık kazancı
daha 20 yaşındasın sanırım bu durumu dengelemek için senin elinde ne var
ne yapıyorsun aşk dediğimiz şey bir yere kadar hayat pembe dizi değil gerçeklerle yüzleşirsin mutlaka
Daha küçüksünüz tamam dilediğiniz gibi yaşayın aman o kadar takma :)Aslinda sirf bu yuzden ayrilmayi bile dusundum... tek tesellim ikimiz de okuyoruz. ben de ilerde kendi ayaklari uzerine duran meslek sahibi bir insan olacagim icin cok sorun yasamam diye dusunuyorum.. ve kendisi paraya deger veren biri degil yani asla gozume sokmuyor. ben cogunlukla masraf olmasin diye bi yere gitmek istemiyorum bile ama o seni en guzel yerlere goturmek istiyorum diyor. :)
Bir kereye mahsus kabul ediyorum ama bir daha bu kadar pahali bir yerde yemek yemeyelim diyebilirsiniz
Yedikten sonra buraya da yazin e mi
700 liralik yemek nasil bisiymis
Benim aylik mutfak masrafim olur kendisi
siz ve o hangi bölümü nerede okuyorsunuzVallahi hicbir sey yapmiyorum kendimi en basindan beri olmadigim gibi gostermedimhatta bazen takiliyorum ben senin kadar zengin degilim filan diye dalga geciyorum. maddi seylere deger veren bi adam degil en buyuk sansim bu sanirim. ben 20 o 23 yasinda :)
Eğer çok rahatsızsanız mekana gidince size fazla lüks geldiğini belirtebilirsiniz. Şimdi söylemeyin de araştırdığınız belli olmasın..
Ama rezervasyonu o yaptıysa demek ki halinden memnun. Rahatça yiyin için..
Özel bir kutlama değilse bence çok gereksiz öyle yerlerde kazıklanmak.
Evet bana göre kazıklanmak oluyor bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?