Fikirlerinize ihtiyacim var.. erkek arkadasim ve yemek

Msscat

Cheers.
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2018
167
188
23
Aslında bu bir sorun mu dert mi bilemiyorum ama fikirlerinize ihtiyacım var.. Erkek arkadasım maddi olarak benden cok daha iyi durumda. Kolejlerde okumus,yurtdisinda bircok ulke gezmis gormus surekli luks yerlerde gezen ,aileden varlikli bir insan. Bense asgari ucretle gecinen bir ailenin kiziyim. Cok sukur kendisi hic havali parasiyla ovunen biri degil senin icin her seyin en iyisini en guzelini istiyorum diyor.. Simdi ise bogazda pahali bi restorandan rezervasyon yaptirmis netten arastirdim iki kisi 700-800 tl fiyat gozukuyor. Ona cok yuk oldugumu dusunuyorum ve o yuzden buraya gitmek istemiyorum. Sizce gitmek istemedigimi nasil soyleyebilirim? veya soylemeli miyim.. belki gereksiz yere takiyorum ama sanirim kendimi biraz dusuk hissediyorum

Ayy evet sanirim fakirlik ruhuma islemis parayi ben vermeyecek olsam da cok fazla geldi o miktar
işte kişiler arası gelir dağılımı o kadar dengesizki onun 4 kişilik bir yemeğe verdiği para 4 kişilik bir ailenin aylık kazancı
daha 20 yaşındasın sanırım bu durumu dengelemek için senin elinde ne var
ne yapıyorsun aşk dediğimiz şey bir yere kadar hayat pembe dizi değil gerçeklerle yüzleşirsin mutlaka

Yemeği o öder sorun değil de acaba siz birbirine uyum sağlayabilecek misiniz eğer evlenirseniz? Ailesi ile aileniz. Yani arada çok uçurum var gibi duruyor. Hep bu yükün altında ezilmeyin sonra?

Aslinda sirf bu yuzden ayrilmayi bile dusundum... tek tesellim ikimiz de okuyoruz. ben de ilerde kendi ayaklari uzerine duran meslek sahibi bir insan olacagim icin cok sorun yasamam diye dusunuyorum.. ve kendisi paraya deger veren biri degil yani asla gozume sokmuyor. ben cogunlukla masraf olmasin diye bi yere gitmek istemiyorum bile ama o seni en guzel yerlere goturmek istiyorum diyor. :)

Eğer çok rahatsızsanız mekana gidince size fazla lüks geldiğini belirtebilirsiniz. Şimdi söylemeyin de araştırdığınız belli olmasın..

Ama rezervasyonu o yaptıysa demek ki halinden memnun. Rahatça yiyin için..

Özel bir kutlama değilse bence çok gereksiz öyle yerlerde kazıklanmak.
Evet bana göre kazıklanmak oluyor bu..

Şimdi reklamları izliyorsun :) tadını çıkart .Sen hesap kitap işleri yapma Ne gerek var ,şurası daha ekonomik vs en azından bunu yansıtma .Sonra imkanları elversede sana benzemeye başlıyorlar Gönlü zengin adamı gönlü fakire çevirme Aaa ne tasarruflu kız diye madalya takmıyor kimse :)

Vallahi hicbir sey yapmiyorum kendimi en basindan beri olmadigim gibi gostermedim hatta bazen takiliyorum ben senin kadar zengin degilim filan diye dalga geciyorum. maddi seylere deger veren bi adam degil en buyuk sansim bu sanirim. ben 20 o 23 yasinda :)

Güzelcene anlatabilirsin bence çok hoş yaptığın ama bence gereksiz pahalı diyebilirsin tatlı bir dille.. belki onunda hoşuna gider :) eğer o takmıyorsa da keyfini çıkar :)

Daha küçüksünüz tamam dilediğiniz gibi yaşayın aman o kadar takma :)

Bir kereye mahsus kabul ediyorum ama bir daha bu kadar pahali bir yerde yemek yemeyelim diyebilirsiniz

Yedikten sonra buraya da yazin e mi
700 liralik yemek nasil bisiymis
Benim aylik mutfak masrafim olur kendisi

Yaa vallahi benim de 1 aylik ev kiram neredeyse yersem eger mutlaka yazarim ama 700 tl verip 70 liralik yemekten farkli bir sey yiyecegimizi de hic sanmiyorum

siz ve o hangi bölümü nerede okuyorsunuz

Onun icin hic sorun yok zaten sanirim ben aliskin olmadigimdan garip geliyor evet ozel bir gun degil haklisiniz bence de cok fazla ve sadece mekana verecegiz bu parayi ayni yemegi bogazda degil siradan bi yerde yesek eminim 200 tlyi gecmez. tesekkur ederim yorumunuz icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…