Şimdi reklamları izliyorsun :) tadını çıkart .Sen hesap kitap işleri yapma Ne gerek var ,şurası daha ekonomik vs en azından bunu yansıtma .Sonra imkanları elversede sana benzemeye başlıyorlarGönlü zengin adamı gönlü fakire çevirme Aaa ne tasarruflu kız diye madalya takmıyor kimse :)
Nerden bulunuyo boyle sevgililer kocalar onu merak ediyorum:)
siz ve o hangi bölümü nerede okuyorsunuz
Günlük iki bin verebilecek gucteydim bekarken ama bir yemeğe asla o kadar para vermem.
Buna , baba parasıyla bahşiş vermek denir .
Kendi kazancı olsa biraz anlarım ama bu yaptığı ailesinin emeğini hiçe saymak , bedavadan ahkam kesmek.
Sizin maddi durumunuzla kiyaslamayin da yine de kabul etmeyin derim.
Normal bir yerde yemek yiyin , geri kalan parayla çocuk esirgeme , huzur evine , ya da hiç bilmediğiniz tanımadığınız bir kapıyı çalıp çocuk sevirmek için teklif edin.
Ya da hiç maddiyattan söz etmeden , " ben orayı sevmiyorum , şurası daha iyi deyip yönlendirme yapın.
Cok haklisiniz.. benim derdim biraz da bu aslinda. Ona da soyledim birkac kez. Sonucta henuz calisip kendi paramizi kazanan insanlar degiliz. Ilerde kendi ekonomik ozgurlugumuz oldugunda istedigimiz her yere gideriz imkanimiz yettigince diyorum fakat sanirim kendisi surekli ailesiyle bu tarz yerlere gittiginden alistigi sekilde benimle de yasamak istiyor. Fikriniz cok hosuma gitti,tesekkur ederim. Bu sekilde konusacagim sanirim.
Belki evlenme teklif edecektir. Zenginler de her gun o lokantalarda yemiyor. Demek ki sizin icin ozenmis.
Bulmuş zeki kızı kaçırmak istemez benceO isletme okuyor ben hukuk. Istanbulda ozel bir universite ben burslu okuyorum
Bende bunu merak ediyorum.Nerden bulunuyo boyle sevgililer kocalar onu merak ediyorum:)
Bence bunun bi kursu falan olamli ya...Nerden bulunuyo boyle sevgililer kocalar onu merak ediyorum:)
zengin adam fakir kız aşkı :)
çok belirgin farkları sanırım bende sevmiyorum
bir yemeğe 700 800 vermek nedir ya
Ozel univ burslu okuyomusBende bunu merak ediyorum.
Bana hiç denk gelmedi. Devlet unisinde okuduğum zengin yerlere gitmediğim memur oldugum için diyodum ama konu sahibi bu tezlerimi gömdü
O değil de böyle bir yere giderken ne giyilir
Şimdi düşündüm eşim beni böyle pahalı bir yere götürecek olsa sanırım gelinliğimi falan giyer giderim, olmaz ki öyle kotla falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?